voodoojuice 774 Опубликовано: 11 февраля Почнемо незабаром 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 774 Опубликовано: 14 февраля 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 386 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 февраля Ждем детали старина =) 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 12 февраля 17 часов назад, voodoojuice сказал: Почнемо незабаром Бро )/Я тоже буду в тесте участвовать, только свою тему создавать, тоже на пробу регуляров прошу у человека и фемок ) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 14 февраля На халяву і оцет солодкий... Сам натупив, не уточнив які регуляри... Вислала авто... Їх нанажаль клонувати неможливо, клони запам'ятовують вік материнської рослини та зацвітають не так як треба ((( Змушений буду докуповувати чисті регуляри, без авто. РеАсе. У нас вирубили світло, репорт буде, але пізніше, ще треба телефон підзарядити. ) а потім репорт ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 541 Опубликовано: 14 февраля 3 минуты назад, Stat1k сказал: Сам натупив, не уточнив які регуляри... Я ще думав, як ти збираєшся авто клонувати, В мене десь є старе насіння ніби ак47 фото рег, можу вислати шт 100 - 200 безкоштовно, можливо половина проросте. також гляну чи ще якісь є фото рег. 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля 10 часов назад, sim сказал: Я ще думав, як ти збираєшся авто клонувати, В мене десь є старе насіння ніби ак47 фото рег, можу вислати шт 100 - 200 безкоштовно, можливо половина проросте. також гляну чи ще якісь є фото рег. Я буду радий цьому... ))) А наскільки старе ? 3 - 5 років ? Чи старіше ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 541 Опубликовано: 15 февраля 1 минуту назад, Stat1k сказал: Я буду радий цьому... ))) А наскільки старе ? 3 - 5 років ? Чи старіше ? Приблизно 5 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля 2 минуты назад, sim сказал: Приблизно 5 А як зберігалось ? Аби як чи в холодильнику ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля Чим воно старше, тим більш там буде мужиків )) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 541 Опубликовано: 15 февраля 2 минуты назад, Stat1k сказал: А як зберігалось ? Аби як чи в холодильнику ? Ні, не в холодильнику Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 541 Опубликовано: 15 февраля 1 минуту назад, Stat1k сказал: Чим воно старше, тим більш там буде мужиків )) Можливо, але не факт, жіночі також будуть Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля Только что, sim сказал: Ні, не в холодильнику Зрозуміло... Ну в принципі можна спробувати... ) Замочити їх в перекису водню, дивись і щось виросте ))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля 1 минуту назад, sim сказал: Можливо, але не факт, жіночі також будуть Ще і який факт ))) перевірено.имхо. )) а якщо ще при великій температури зберігалось, то ще більше мужиків ))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 541 Опубликовано: 15 февраля 1 минуту назад, Stat1k сказал: Ще і який факт ))) перевірено.имхо. )) а якщо ще при великій температури зберігалось, то ще більше мужиків ))) Місце темне та прохолодне Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля У мене друг завдяки перекису примудрявся й 10 річні горіхи піднімати ))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 541 Опубликовано: 15 февраля 3 минуты назад, Stat1k сказал: Ще і який факт ))) перевірено.имхо. )) а якщо ще при великій температури зберігалось, то ще більше мужиків ))) Бро пиши в особисті, подивився що ми у чужій темі флудимо 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля 1 минуту назад, sim сказал: Місце темне та прохолодне А тоді все добре ! Только что, sim сказал: Бро пиши в особисті, подивився що ми у чужій темі флудимо Написав вже, подивись. ))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: 15 февраля 1 минуту назад, sim сказал: Бро пиши в особисті, подивився що ми у чужій темі флудимо Поки ми тут сидимо - тема в топі, та на виду ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 957 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 февраля 4 часа назад, Stat1k сказал: Чим воно старше, тим більш там буде мужиків )) ага-ага пан @sshkiperможе розкаже нам, як це можливо Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 февраля 29 минут назад, Shajtan сказал: ага-ага пан @sshkiperможе розкаже нам, як це можливо То е велика наука Алхімія Бро ще можно золото з них робити,але то ще треба до масонського ордена приеднатись а зараз там не беруть без влк 3 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 957 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 февраля 7 минут назад, sshkiper сказал: То е велика наука Алхімія Бро ще можно золото з них робити,але то ще треба до масонського ордена приеднатись а зараз там не беруть без влк Ну, як завжди - стендап від тебе на рівні! @voodoojuice ми тут насрали трохи, як почнеш репорт - напиши, щоб я підчистив для краси 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 774 Опубликовано: 15 февраля 25 минут назад, Shajtan сказал: Ну, як завжди - стендап від тебе на рівні! @voodoojuice ми тут насрали трохи, як почнеш репорт - напиши, щоб я підчистив для краси Та ще тепло дочекатись , най буде пишіть Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 138 Опубликовано: Понедельник в 14:22 В 15.02.2026 в 12:49, voodoojuice сказал: Та ще тепло дочекатись , най буде пишіть Ну да, весна кажуть буде ранньою, але побачимо ))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 957 Трофеи и Медали Опубликовано: Четверг в 21:24 В 16.02.2026 в 16:22, Stat1k сказал: Ну да, весна кажуть буде ранньою, але побачимо ))) після такої зими маються сумніви Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения