СэрМюллех 1 924 Опубликовано: 11 августа З харвом ,це самий жаданний день 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 258 Опубликовано: 11 августа (изменено) 13 часов назад, sanja2020 сказал: ДВК оо, я так в школе стригся Шабашишь? Изменено 11 августа пользователем АКакже 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 12 августа 17 часов назад, АКакже сказал: оо, я так в школе стригся Шабашишь? За школу співчуваю, бро. Шабашу, як бачиш. А ти шось заморозив свій реп, а так рєзво починав. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 12 августа В 11.08.2026 в 18:42, СэрМюллех сказал: З харвом ,це самий жаданний день Дякую, бро. Самий жаданий ще попереду- самі красиві 4 растіхи ще цвітуть, завтра ще, мабуть востаннє, полью їх удобрами. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FutureAksakal 930 Опубликовано: 12 августа З харвом! Вдалого сезону 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 913 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 августа Приємних тріпів! 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 16 августа (изменено) Вig Grapes Auto Fem, 92 ДВК. Грейс Дог, 83 ДВК. Вig Grapes Gun Auto Fem, 91 ДВК харв. Изменено 16 августа пользователем sanja2020 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 16 августа (изменено) Роздивився на сонці, шо Грейс Дога вже чимало рудих трихом, не так, щоб дуже, але вже є практично на кожній бошечці. Тому вирішив її харвити, поки вона не перетворилась в КБД траву. Вона найвища і має самі крупні бошки цьогорічної балконної грядки. Grease Dog 2. 83 ДВК. Изменено 16 августа пользователем sanja2020 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 258 Опубликовано: 16 августа Бро, смотрю твои фотки , сплошная зелень, кормишь хорошо? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 17 августа (изменено) Вig Grapes 2. 93 ДВК. Изменено 17 августа пользователем sanja2020 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FutureAksakal 930 Опубликовано: 17 августа Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 17 августа 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 913 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 августа Для балкона - чудово. Мінімум вкладень - максимум бонусів 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 23 августа Вig Grapes Auto Fem, 99 ДВК. Остання з живих. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 652 Опубликовано: 23 августа В мене горіли 101 день, зелені просто 3.14здєц, держу їх до 110 днів і харош, не буду такі більше брати, жесть якась 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 23 августа 48 минут назад, BarneyGreenway сказал: В мене горіли 101 день, зелені просто 3.14здєц, держу їх до 110 днів і харош, не буду такі більше брати, жесть якась А як тобі Виноград, бро? Вже курив? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 652 Опубликовано: 23 августа 55 минут назад, sanja2020 сказал: А як тобі Виноград, бро? Вже курив? Да))) дуже круто розслабляє після роботи Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 27 августа Щожжж... сезон 2026 розпочала Вig Grapes 25 березня і завершує його теж Вig Grapes 27 серпня. Підсумки/висновки цього сезона - трохи папізже. Вig Grapes Auto Fem, 103 ДВК. 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 913 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 августа Найс Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 919 Опубликовано: 18 сентября (изменено) підсумки грова 2026 Дяка всим хто стежив, підтримував вподобайками, порадами і коментами. Цьогорічний гров тривав рівно 5 місяців і не був простим: мучніста роса (тричі !!), фітофтороз, міньори ... і все це у Грейс Догів. Хоча оброблять доводилось всі сім растіх (фітофтороз зачипив і Виноград теж). Як наслідок растіхи втратили трохи листя якого і так мали не багато при своєму 30 см. зрості. Але, я задоволений цьогорічним результатом. Гров мав на меті з'ясувати максимальну завантаженість /кількість растіх на моїй маленькій лоджії. Саджаючи по 2/3 растіхи в од ну тару я розумів,що вони будуть меншими (хоч не думав шо настільки), але сподівався, що з двох менших растіх урожай буде більшим ніж з однієї (не на багато) більшої. За підсумками думаю шо так воно і є. Висновки по співмешканню Автоквітів: - якщо посадить 2 автіка в один горщик - вони проявлять стать на тиждень раніше - 22 -23 ДВК; - якщо посадить 3 автіка разом - вони викинуть вуса ще раніше - на 17 - 19 ДВК. - одна растіха трохи більша за сусідку, хоча і виростають вони меншими ніж повинні( причина ) ПО НАКУРУ: Всі три сорта майже однакові. Тяга диванна. Це при тому шо Грейс Доги вродили двох фенотипів, а Виноград - трьох. Звісно тяга трохи різниться (6 різних растіх), але не суттєво. У Винограда один з фено. проявився двічі (Перша і з білого відра), у неї взагалі якийсь церебральний ефект: коли валяєшся на дивані(в телефоні втикаючи рілси) то виникають думки, шо не накурило: в голові чисто і ясно, не просвітліло, просто чисто, ніяких тобі польотів думки ... чисто. Але коли встаєш, то дійшовши до балкона шоб зробить ще один напас розумієш,чи то відчуваєш, шо ти нормально так накурений. Смак у всіх Виноградин майже відсутній, ніяких там фруктових чи виноградних ноток. Нормальна така трава, але для повного ефекту треба робити 2, тому я аж ніяк не можу сказати, що Виноград- це Яд. [ хто куштував - напишіть про свої враження] У Грейс Дога (найбільшого) смак прілої землі. З пари напасів теж нормально накурює. Я як курю то міксую по два сорта. Хоча перша накурка - одного, чистоганом. Наступного року (як доживу) думаю знову скористатись результатами праці цього сід банка - ціна/якість на рівні. Тіко інші сорти. Дякую за працю і приємні ціни команді Біг Манкі сідс. Всім -успіху!! І головне: БАЛКОН - НОРМ ТЄМА. З мінімальними вкладеннями. Изменено 18 сентября пользователем sanja2020 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zubillo 468 Опубликовано: 18 сентября Красавчик 👍С интересом смотрел) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 135 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 сентября Красава 1 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 652 Опубликовано: 18 сентября Вітаю з завершенням сезону)) в мене ще затягнеться нна неділі 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 212 Опубликовано: 18 сентября Вітаю! цікавий гров) 4 години назад, sanja2020 сказал: головне: БАЛКОН - НОРМ ТЄМА. З мінімальними вкладеннями Так, я тільки боюсь в цьому випадку, що будуть якісь альпіністи-ремонтники лазить і побачать... А ще запах... хоча якщо рослинки невеликі то норм) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 913 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 10:55 Вітаю з врожаєм. Можливо в Грейс Дога підпріли шишки? 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас