bodzyanZL 3 Опубликовано: 17 часов назад Допоможіть зрозуміти що це так багато дрібних дирочки на верхніх листках? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 803 Опубликовано: 16 часов назад Привіт. Знаєш, дірочки на листочках, я так знаю, можуть бути від різноманітних шкідників: попелиці, кліщі, трипси... То зазвичай чимось комплексним обробляють. Я, наприклад, актофіт використовую. Він вроді не хімічний, а типу біо. Але в тебе там самі молоді листочки в точці росту чомусь розвиваються деформованими. Я не спец, почекай трохи, хай хтось більш знаючий відповість. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zubillo 143 Опубликовано: 16 часов назад У меня тоже такое на одном только. Хотя рядом есть ещё растихи Обработал всех фитовермом. 2 флакона на литр. Больше вроде бы не жрут. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 803 Опубликовано: 16 часов назад 16 минут назад, sztella-cucurella сказал: Привіт. Знаєш, дірочки на листочках, я так знаю, можуть бути від різноманітних шкідників: попелиці, кліщі, трипси... То зазвичай чимось комплексним обробляють. Я, наприклад, актофіт використовую. Він вроді не хімічний, а типу біо. Але в тебе там самі молоді листочки в точці росту чомусь розвиваються деформованими. Я не спец, почекай трохи, хай хтось більш знаючий відповість. Хоча, так, деформоване воно у тебе, скоріш за все, через укуси якраз оцих дрібних шкідників. В будь-якому садовому запитай щось від шкідників, по-любому там буде і фітоверм, і актофіт... справляються на ура. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bodzyanZL 3 Опубликовано: 16 часов назад 9 минут назад, sztella-cucurella сказал: Хоча, так, деформоване воно у тебе, скоріш за все, через укуси якраз оцих дрібних шкідників. В будь-якому садовому запитай щось від шкідників, по-любому там буде і фітоверм, і актофіт... справляються на ура. Дякую за підказку) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас