Перейти к публикации

Багато дрібний дирок на листках.

Рекомендованные сообщения

Допоможіть зрозуміти що це так багато дрібних дирочки на верхніх листках?IMG_20260616_070901.thumb.jpg.109f720fa4e9e35f8253cf89dba4fe04.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Привіт. Знаєш, дірочки на листочках, я так знаю, можуть бути від різноманітних шкідників: попелиці, кліщі, трипси... То зазвичай чимось комплексним обробляють. Я, наприклад, актофіт використовую. Він вроді не хімічний, а типу біо.

Але в тебе там самі молоді листочки в точці росту чомусь розвиваються деформованими. Я не спец, почекай трохи, хай хтось більш знаючий відповість.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

У меня тоже такое на одном только. Хотя рядом есть ещё растихиIMG_20260613_150214744.thumb.jpg.e6576478ca7bf5dd70d5eb10f2927a68.jpg

Обработал всех фитовермом. 2 флакона на литр.

Больше вроде бы не жрут. 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

16 минут назад, sztella-cucurella сказал:

Привіт. Знаєш, дірочки на листочках, я так знаю, можуть бути від різноманітних шкідників: попелиці, кліщі, трипси... То зазвичай чимось комплексним обробляють. Я, наприклад, актофіт використовую. Він вроді не хімічний, а типу біо.

Але в тебе там самі молоді листочки в точці росту чомусь розвиваються деформованими. Я не спец, почекай трохи, хай хтось більш знаючий відповість.

Хоча, так, деформоване воно у тебе, скоріш за все, через укуси якраз оцих дрібних шкідників. В будь-якому садовому запитай щось від шкідників, по-любому там буде і фітоверм, і актофіт... справляються на ура.

Поделиться сообщением

9 минут назад, sztella-cucurella сказал:

Хоча, так, деформоване воно у тебе, скоріш за все, через укуси якраз оцих дрібних шкідників. В будь-якому садовому запитай щось від шкідників, по-любому там буде і фітоверм, і актофіт... справляються на ура.

Дякую за підказку)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...