DzidzioID 986 Опубликовано: 5 июля (изменено) 1 час назад, Mecheniy сказал: Думаю, бро Кактус тобі і пояснить 😁бо моїх сил немає 😂 Я ше памʼятаю ті часи коли бро кактус, 1 семку в мене просив на олк, Early Maroc від X. Я з X мінявся, в мене було насіння від старого діда з Кабула, цартсво йому небесне. Що він пояснить? Изменено 5 июля пользователем DzidzioID Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля 28 минут назад, paziz сказал: ну ти згадав часи коли з олк дружили з того часу багато змінилося і тепер тут всі просять семки у Кактуса) Я на цьому форумі не дуже давно, десь другий рік і вже можу сказати що активність і зацікавленість вже іде не в кращій бік( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 984 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 июля @Rukalips Кто как умеет,так и гровит,вон у Участкового хорошо получается,давайте и ему нельзя будет в конкурсе участвовать?) Это все равно что Реал Барсу и Баварию предлагать убрать с футбола 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля 5 часов назад, DzidzioID сказал: Топікстартер, просто сильно переймається) @Rukalips кинь адрес НП в особисті, я тобі семок відправлю. Я ж не для того завів цю тему щоб халявних сємок виклянчить) але дякую за пропозицію😉 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля 2 минуты назад, MrHaze сказал: @Rukalips Кто как умеет,так и гровит,вон у Участкового хорошо получается,давайте и ему нельзя будет в конкурсе участвовать?) Это все равно что Реал Барсу и Баварию предлагать убрать с футбола Це не про те щоб заборонити приймати участь тим у кого це добре виходить. Це про те щоб заборонити адмінам приймати участь у конкурсах. Пролунала не погана пропозиція від Дзідзьо зробити окремі конкурси для адмінів... Але ж напевно і на це хєр положить ся( 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 984 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 июля Админы такие же гроверы. 2 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 798 Опубликовано: 5 июля 1 минуту назад, Rukalips сказал: Це не про те щоб заборонити приймати участь тим у кого це добре виходить. Це про те щоб заборонити адмінам приймати участь у конкурсах. Пролунала не погана пропозиція від Дзідзьо зробити окремі конкурси для адмінів... Але ж напевно і на це хєр положить ся( Звісно, як на мене це маразм якийсь... Схуя-лі ми білі ворони такі?) Це найбрєдовіше що я прочитав. Я на форумі 4-й рік і вже зрозумів, що багато активності не завжди добре. Активність буває різна. І за останній рік-півтора активності стало більше, просто, не всі ж слідкують за репортами людей, а потім кажуть щось про вмираючий форум) Пов'язуючи це чомусь із нами, хоча, з війною Джа тема загалом трохи деградувала в Україні через такі ось умови, не зовсім чілові для багатьох) Ну то звісно адміни пихаті просто😁 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 798 Опубликовано: 5 июля Только что, Mecheniy сказал: Звісно, як на мене це маразм якийсь... Схуя-лі ми білі ворони такі?) Це найбрєдовіше що я прочитав. Я на форумі 4-й рік і вже зрозумів, що багато активності не завжди добре. Активність буває різна. І за останній рік-півтора активності стало більше, просто, не всі ж слідкують за репортами людей, а потім кажуть щось про вмираючий форум) Пов'язуючи це чомусь із нами, хоча, з війною Джа тема загалом трохи деградувала в Україні через такі ось умови, не зовсім чілові для багатьох) Ну то звісно адміни пихаті просто😁 Хоча об'єктивно є немало людей які прийшли сюди, репорти провели, отримали поради і вдячні за це, не отримавши якихось срачів у себе в репортах... Хз кому він там вмирає, жити тяжко зараз це так, але ж для таких часів я вважаю активність норм. Попробуй за всім прослідкуй ще! А хлопці, що з Бразилії репорт веде, другий наче в Гімалаях, третій з Амстердаму щось постить, бля, ну екслюзив) А у конкурсі кубку, теж адміни не можуть приймати участь? Нам свій конкурс кубку треба)) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля У мене таке враження ніби я в стіну балакаю.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля 20 минут назад, Mecheniy сказал: Хоча об'єктивно є немало людей які прийшли сюди, репорти провели, отримали поради і вдячні за це, не отримавши якихось срачів у себе в репортах... Хз кому він там вмирає, жити тяжко зараз це так, але ж для таких часів я вважаю активність норм. Попробуй за всім прослідкуй ще! А хлопці, що з Бразилії репорт веде, другий наче в Гімалаях, третій з Амстердаму щось постить, бля, ну екслюзив) А у конкурсі кубку, теж адміни не можуть приймати участь? Нам свій конкурс кубку треба)) 20 годин висить тема, у ній приймає участь 6 чоловік 4 з яких адміни.... Активність-АГОНЬ... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 798 Опубликовано: 5 июля 1 час назад, Rukalips сказал: 20 годин висить тема, у ній приймає участь 6 чоловік 4 з яких адміни.... Активність-АГОНЬ... Судить по этой провокационной теме - смешно :) Большинству нормальных ребят пофиг на это, кто покурить да погровить приходит)) Это мы извращенцы ещё время тратим на такое в святой день воскресенье, чувствую зря, надо закрыть тему и забить. А то действительно как со стеной говоришь, конструктива нету) цирк какой-то) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля 2 минуты назад, Mecheniy сказал: Судить по этой провокационной теме - смешно :) Большинству нормальных ребят пофиг на это, кто покурить да погровить приходит)) Это мы извращенцы ещё время тратим на такое в святой день воскресенье, чувствую зря, надо закрыть тему и забить. А то действительно как со стеной говоришь, конструктива нету) Не треба було мені зачіпати цю тему, в просто спостерігати як адміни граються у переможців. Ти правий... Я закінчу свій поточний репорт і більше жодного репорту, жодної участі у конкурсах від мене ви не побачите. Вибачте що зачипив столь "святу" тему! Дякую! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 798 Опубликовано: 5 июля 23 минуты назад, Rukalips сказал: Не треба було мені зачіпати цю тему, в просто спостерігати як адміни граються у переможців. Ти правий... Я закінчу свій поточний репорт і більше жодного репорту, жодної участі у конкурсах від мене ви не побачите. Вибачте що зачипив столь "святу" тему! Дякую! Драматичний напрямок акторства вивчив?) А то враження, ніби колишня пише... Сорі бро це вище мого розуміння тобою написане, якесь таке народив, що не знаю що і скажеш. Жаль звісно, але ми не альтруїсти стримувати, щось забагато ви придаєте значення адмінці, ніби вона щось рішає на конкурсах) В огороді бузина, а в Києві дядько як то кажуть) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 1 540 Опубликовано: 5 июля 11 минут назад, Mecheniy сказал: Драматичний напрямок акторства вивчив?) А то враження, ніби колишня пише... Сорі бро це вище мого розуміння тобою написане, якесь таке народив, що не знаю що і скажеш. Жаль звісно, але ми не альтруїсти стримувати, щось забагато ви придаєте значення адмінці, ніби вона щось рішає на конкурсах) В огороді бузина, а в Києві дядько як то кажуть) "Немає сил відповідати", "Вище мого розуміння", "Думаю хтось тобі поясне", "Немає шо сказати" - це відповіді Адміністратора сайту.... Твої враження - це твої враження. Просто або переглянете правила, або залишаться самі адміни і будуть надрочувать один на одного Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 798 Опубликовано: 5 июля 9 минут назад, Rukalips сказал: "Немає сил відповідати", "Вище мого розуміння", "Думаю хтось тобі поясне", "Немає шо сказати" - це відповіді Адміністратора сайту.... Твої враження - це твої враження. Просто або переглянете правила, або залишаться самі адміни і будуть надрочувать один на одного Таку маячню чув і не раз, від тих хто звідси йде)) тільки нормальних пацанів все більше, навіть поки ми тут хєрнею страдали на один новий репорт більше стало))) 7 минут назад, paziz сказал: подивись кількість активних репортів, там багато розуміти не треба, все видно Ахахах, що видно? Ти ноунейм який зробив внесок сюди аж ніякий, а заявочки в тебе такі серйозні ніби ти тут реально сидиш, слідкуєш за репортами, людям допомагаєш. А так ти просто провокатор - який мовчав би в тряпочку якщо б не провокативна тема, де можна погнати бєса. Від таких як ти спільнота тільки втрачає, такі загалом і невдоволені чимось, тільки ніде більш і не видно таких окрім як в срачах. Забагато щось тут виявилося дозволеним, тему закрито. І ліпше її не продовжувати в цьому напрямку треш току, бо буде попередження. Дитячий садок. 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 798 Опубликовано: 8 июля @Rukalips "якщо тебе не влаштував той "ноу нейм"... Забавні ви мужики, та я не очікував такого від @BlueberryMuffin, одразу два твінки робити... Та висказався б з основного акаунту, все було би норм, за таке немає бану. Чого не скажеш про таку поведінку, ще і думав що ніхто не здогадається. Самий розумний знайшовся, це при тому, що вже була тема про твінків, де попереджали же Тому це був просто невеличкий бунт двох кєнтів - тебе і БлюберіМафіна(який і привів тебе на форум). Якось несерйозно, хлопці, дуже не серйозно, по-моєму. У всякому разі, другий йде в бан за порушення правил. А ти як хочеш, вже був тут один тіп "завершу репорти і піду", тільки і репорти він не завершив бо сичав на всіх. Тому хз, навіщо завершувати репорт на такому "ненависницькому ресурсі", дивись сам :) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 984 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 июля 11 минут назад, Mecheniy сказал: @Rukalips "якщо тебе не влаштував той "ноу нейм"... Забавні ви мужики, та я не очікував такого від @BlueberryMuffin, одразу два твінки робити... Та висказався б з основного акаунту, все було би норм, за таке немає бану. Чого не скажеш про таку поведінку, ще і думав що ніхто не здогадається. Самий розумний знайшовся, це при тому, що вже була тема про твінків, де попереджали же Тому це був просто невеличкий бунт двох кєнтів - тебе і БлюберіМафіна(який і привів тебе на форум). Якось несерйозно, хлопці, дуже не серйозно, по-моєму. У всякому разі, другий йде в бан за порушення правил. А ти як хочеш, вже був тут один тіп "завершу репорти і піду", тільки і репорти він не завершив бо сичав на всіх. Тому хз, навіщо завершувати репорт на такому "ненависницькому ресурсі", дивись сам :) Так это мафин писал что моя фотка стремная? Да неожиданно.Как по мне симпатичный мини кустик) 2 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения