Перейти к публикации

Справедливість голосування.

Рекомендованные сообщения

1 час назад, Mecheniy сказал:

Думаю, бро Кактус тобі і пояснить 😁бо моїх сил немає 😂

Я ше памʼятаю ті часи коли бро кактус, 1  семку в мене просив на олк, Early Maroc від X. Я з X мінявся, в мене було насіння від старого діда з Кабула, цартсво йому небесне.

Що він пояснить? 

Изменено пользователем DzidzioID

Поделиться сообщением

28 минут назад, paziz сказал:

ну ти згадав часи коли з олк дружили

з того часу багато змінилося і тепер тут всі просять семки у Кактуса)

Я на цьому форумі не дуже давно, десь другий рік і вже можу сказати що активність і зацікавленість вже іде не в кращій бік(

Поделиться сообщением

@Rukalips Кто как умеет,так и гровит,вон у Участкового хорошо получается,давайте и ему нельзя будет в конкурсе участвовать?) Это все равно что Реал Барсу и Баварию предлагать убрать с футбола

• Like +1 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, DzidzioID сказал:

Топікстартер, просто сильно переймається)

@Rukalips  кинь адрес НП в особисті, я тобі семок відправлю.

Я ж не для того завів цю тему щоб халявних сємок виклянчить) але дякую за пропозицію😉

Поделиться сообщением

2 минуты назад, MrHaze сказал:

@Rukalips Кто как умеет,так и гровит,вон у Участкового хорошо получается,давайте и ему нельзя будет в конкурсе участвовать?) Это все равно что Реал Барсу и Баварию предлагать убрать с футбола

Це не про те щоб заборонити приймати участь тим у кого це добре виходить. Це про те щоб заборонити адмінам приймати участь у конкурсах. Пролунала не погана пропозиція від Дзідзьо зробити окремі конкурси для адмінів... Але ж напевно і на це хєр положить ся(

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Админы такие же гроверы.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Rukalips сказал:

Це не про те щоб заборонити приймати участь тим у кого це добре виходить. Це про те щоб заборонити адмінам приймати участь у конкурсах. Пролунала не погана пропозиція від Дзідзьо зробити окремі конкурси для адмінів... Але ж напевно і на це хєр положить ся(

Звісно, як на мене це маразм якийсь... Схуя-лі ми білі ворони такі?) Це найбрєдовіше що я прочитав. Я на форумі 4-й рік і вже зрозумів, що багато активності не завжди добре. Активність буває різна. І за останній рік-півтора активності стало більше, просто, не всі ж слідкують за репортами людей, а потім кажуть щось про вмираючий форум) Пов'язуючи це чомусь із нами, хоча, з війною Джа тема загалом трохи деградувала в Україні через такі ось умови, не зовсім чілові для багатьох) Ну то звісно адміни пихаті просто😁 

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

Только что, Mecheniy сказал:

Звісно, як на мене це маразм якийсь... Схуя-лі ми білі ворони такі?) Це найбрєдовіше що я прочитав. Я на форумі 4-й рік і вже зрозумів, що багато активності не завжди добре. Активність буває різна. І за останній рік-півтора активності стало більше, просто, не всі ж слідкують за репортами людей, а потім кажуть щось про вмираючий форум) Пов'язуючи це чомусь із нами, хоча, з війною Джа тема загалом трохи деградувала в Україні через такі ось умови, не зовсім чілові для багатьох) Ну то звісно адміни пихаті просто😁 

Хоча об'єктивно є немало людей які прийшли сюди, репорти провели, отримали поради і вдячні за це, не отримавши якихось срачів у себе в репортах... Хз кому він там вмирає, жити тяжко зараз це так, але ж для таких часів я вважаю активність норм. Попробуй за всім прослідкуй ще! А хлопці, що з Бразилії репорт веде, другий наче в Гімалаях, третій з Амстердаму щось постить, бля, ну екслюзив) А у конкурсі кубку, теж адміни не можуть приймати участь? Нам свій конкурс кубку треба))

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

У мене таке враження ніби я в стіну балакаю....

Поделиться сообщением

20 минут назад, Mecheniy сказал:

Хоча об'єктивно є немало людей які прийшли сюди, репорти провели, отримали поради і вдячні за це, не отримавши якихось срачів у себе в репортах... Хз кому він там вмирає, жити тяжко зараз це так, але ж для таких часів я вважаю активність норм. Попробуй за всім прослідкуй ще! А хлопці, що з Бразилії репорт веде, другий наче в Гімалаях, третій з Амстердаму щось постить, бля, ну екслюзив) А у конкурсі кубку, теж адміни не можуть приймати участь? Нам свій конкурс кубку треба))

20 годин висить тема, у ній приймає участь 6 чоловік 4 з яких адміни.... Активність-АГОНЬ...

Поделиться сообщением

1 час назад, Rukalips сказал:

20 годин висить тема, у ній приймає участь 6 чоловік 4 з яких адміни.... Активність-АГОНЬ...

Судить по этой провокационной теме - смешно :) Большинству нормальных ребят пофиг на это, кто покурить да погровить приходит)) Это мы извращенцы ещё время тратим на такое в святой день воскресенье, чувствую зря, надо закрыть тему и забить. А то действительно как со стеной говоришь, конструктива нету) цирк какой-то)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Mecheniy сказал:

Судить по этой провокационной теме - смешно :) Большинству нормальных ребят пофиг на это, кто покурить да погровить приходит)) Это мы извращенцы ещё время тратим на такое в святой день воскресенье, чувствую зря, надо закрыть тему и забить. А то действительно как со стеной говоришь, конструктива нету)

Не треба було мені зачіпати цю тему, в просто спостерігати як адміни граються у переможців. Ти правий...

Я закінчу свій поточний репорт і більше жодного репорту, жодної участі у конкурсах від мене ви не побачите.

Вибачте що зачипив столь "святу" тему! Дякую!

Поделиться сообщением

23 минуты назад, Rukalips сказал:

Не треба було мені зачіпати цю тему, в просто спостерігати як адміни граються у переможців. Ти правий...

Я закінчу свій поточний репорт і більше жодного репорту, жодної участі у конкурсах від мене ви не побачите.

Вибачте що зачипив столь "святу" тему! Дякую!

Драматичний напрямок акторства вивчив?) А то враження, ніби колишня пише... Сорі бро це вище мого розуміння тобою написане, якесь таке народив, що не знаю що і скажеш. Жаль звісно, але ми не альтруїсти стримувати, щось забагато ви придаєте значення адмінці, ніби вона щось рішає на конкурсах) В огороді бузина, а в Києві дядько як то кажуть)

Поделиться сообщением

11 минут назад, Mecheniy сказал:

Драматичний напрямок акторства вивчив?) А то враження, ніби колишня пише... Сорі бро це вище мого розуміння тобою написане, якесь таке народив, що не знаю що і скажеш. Жаль звісно, але ми не альтруїсти стримувати, щось забагато ви придаєте значення адмінці, ніби вона щось рішає на конкурсах) В огороді бузина, а в Києві дядько як то кажуть)

"Немає сил відповідати", "Вище мого розуміння", "Думаю хтось тобі поясне", "Немає шо сказати" - це відповіді Адміністратора сайту....

Твої враження - це твої враження.

Просто або переглянете правила, або залишаться самі адміни і будуть надрочувать один на одного

Поделиться сообщением

9 минут назад, Rukalips сказал:

"Немає сил відповідати", "Вище мого розуміння", "Думаю хтось тобі поясне", "Немає шо сказати" - це відповіді Адміністратора сайту....

Твої враження - це твої враження.

Просто або переглянете правила, або залишаться самі адміни і будуть надрочувать один на одного

Таку маячню чув і не раз, від тих хто звідси йде)) тільки нормальних пацанів все більше, навіть поки ми тут хєрнею страдали на один новий репорт більше стало)))

7 минут назад, paziz сказал:

подивись кількість активних репортів, там багато розуміти не треба, все видно

Ахахах, що видно? Ти ноунейм який зробив внесок сюди аж ніякий, а заявочки в тебе такі серйозні ніби ти тут реально сидиш, слідкуєш за репортами, людям допомагаєш. А так ти просто провокатор - який мовчав би в тряпочку якщо б не провокативна тема, де можна погнати бєса. Від таких як ти спільнота тільки втрачає, такі загалом і невдоволені чимось, тільки ніде більш і не видно таких окрім як в срачах. Забагато щось тут виявилося дозволеним, тему закрито. І ліпше її не продовжувати в цьому напрямку треш току, бо буде попередження. Дитячий садок. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• Mecheniy locked this тему

@Rukalips "якщо тебе не влаштував той "ноу нейм"...

Забавні ви мужики, та я не очікував такого від @BlueberryMuffin, одразу два твінки робити... Та висказався б з основного акаунту, все було би норм, за таке немає бану. Чого не скажеш про таку поведінку, ще і думав що ніхто не здогадається. Самий розумний знайшовся, це при тому, що вже була тема про твінків, де попереджали же

Тому це був просто невеличкий бунт двох кєнтів - тебе і БлюберіМафіна(який і привів тебе на форум). Якось несерйозно, хлопці, дуже не серйозно, по-моєму. У всякому разі, другий йде в бан за порушення правил. А ти як хочеш, вже був тут один тіп "завершу репорти і піду", тільки і репорти він не завершив бо сичав на всіх. Тому хз, навіщо завершувати репорт на такому "ненависницькому ресурсі", дивись сам :)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

11 минут назад, Mecheniy сказал:

@Rukalips "якщо тебе не влаштував той "ноу нейм"...

Забавні ви мужики, та я не очікував такого від @BlueberryMuffin, одразу два твінки робити... Та висказався б з основного акаунту, все було би норм, за таке немає бану. Чого не скажеш про таку поведінку, ще і думав що ніхто не здогадається. Самий розумний знайшовся, це при тому, що вже була тема про твінків, де попереджали же

Тому це був просто невеличкий бунт двох кєнтів - тебе і БлюберіМафіна(який і привів тебе на форум). Якось несерйозно, хлопці, дуже не серйозно, по-моєму. У всякому разі, другий йде в бан за порушення правил. А ти як хочеш, вже був тут один тіп "завершу репорти і піду", тільки і репорти він не завершив бо сичав на всіх. Тому хз, навіщо завершувати репорт на такому "ненависницькому ресурсі", дивись сам :)

Так это мафин писал что моя фотка стремная? Да неожиданно.Как по мне симпатичный мини кустик)

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Создать...