Перейти к публикации

Справедливість голосування.

Рекомендованные сообщения

Виникла у мене така пропозиція для адміністрації форуму стосовно конкурсів і голосування. 

На мою думку і я думаю мене багато хто підтримає участь у фотоконкурсах, або у будь-яких інших конкурсах не мають брати адмін форуму. Тому як це не справедливо по відношенню до нових учасників форуму. Коли адміни від конкурсу до конкурсу забирають усі призові місця - на мою думку - це не справедливо.

Або зробити якийсь ліміт по репутації - наприклад у кого репа більше 3к той участі брати не може, або шось типу того! 

Всім дякую і сподіваюсь на розуміння! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Не понимаю твою логику амиго,что несправедливого?

Все равны тут на форуме и я и ты.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Как по мне более несправедливо то что голоса людей с ужасным вкусом идут в счёт)))

Поделиться сообщением

Бро, вони не можуть зробити повноцінний переклад на українську мову, суржик на сайті), спам в чаті)

А по твоєму питанню треба людей титулованих  «супер джаратор» обмежити, та ти що. Всім супер джараторам на Ю!

Не парся бро - головне прийняти участь.

Поделиться сообщением

Це я пишу як адміністратор свого ресурсу, в мене там порядок, тай бабосікі капають)

Реклама товару, послуг дорого. Особо ризикові хлопакі в баню по ip, та я і приблизно знаю з якої області чи країни користувач, думаю що тут так само.

зароблені бабосікі йдуть на розвиток. Скажу зразу що тримати інформативний сайт то завжди -, але якщо постаратися то можна і + зробити. Адміну видніше, чи правильно сказати адмінам)

Изменено пользователем DzidzioID

Поделиться сообщением

9 часов назад, MrHaze сказал:

Не понимаю твою логику амиго,что несправедливого?

Все равны тут на форуме и я и ты.

9 часов назад, MrHaze сказал:

Как по мне более несправедливо то что голоса людей с ужасным вкусом идут в счёт)))

Моя логіка у тому що це те саме що в боксі рефері раптом вирішив прийняти участь у бою, або суддя у футбольному матчі  вирішив пробити пенальті.....

А стосовно смаку - все відносно. Те що для тебе вершина краси - для когось вершина уродства... На смак і колір фломастери різні 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

28 минут назад, Rukalips сказал:

На смак і колір фломастери різні 

Братик та забей, куй, поставил всем плюсики и пошел делать свое. 

Поделиться сообщением

11 часов назад, DzidzioID сказал:

пишу як адміністратор свого ресурсу, в мене там порядок, тай бабосікі капають)

Цікавий в тебе ресурс, тільки сумніваюсь що по даній тематиці))))

Вважаю дискредитацію модерів такою собі ідеєю) 

Хіба що можна встановити обмеження, що той хто виграв будь-яке місце не може брати участь наступного місяця у конкурсі, типу того. Це по даній темі прийнятне рішення як на мене 

11 часов назад, DzidzioID сказал:

Бро, вони не можуть зробити повноцінний переклад на українську мову, суржик на сайті), спам в чаті)

А по твоєму питанню треба людей титулованих  «супер джаратор» обмежити, та ти що. Всім супер джараторам на Ю!

Не парься бро - головне прийняти участь.

:1677478978_bravo2: страшное дело)) Будь добрее бро, а то не впервые замечаю какую-то предвзятость с твоей стороны к администрации. От тебя жалоб на спам я не видел по-моему давно это точно, за то потом рассказываешь про мифический спам) я каждый раз на приколе с этого)) раз в пол года, да прорвет кого-то сморознуть подобное) К чему это я хз) ты лучше лайки побольше людям ставь, не будет времени на такое))

2 часа назад, Rukalips сказал:

Моя логіка у тому що це те саме що в боксі рефері раптом вирішив прийняти участь у бою, або суддя у футбольному матчі  вирішив пробити пенальті.....

А стосовно смаку - все відносно. Те що для тебе вершина краси - для когось вершина уродства... На смак і колір фломастери різні 

Смак то да) а про матч, не підходить порівняння як на мене. Ми не судді, ми не гуру грову, ми звичайні тіпочки які віддають свій вільний час на те, щоб тут був порядок, наскільки це можливо. Якщо у адміна не буде цікавості тут сидіти, то навіщо взагалі сидіти?)

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

@Mecheniy

Цитата

сумніваюсь що по даній тематиці))))

Сумнівайся далі, бро 😁

17 минут назад, Mecheniy сказал:

Будь добрее бро

Та я добрий, показую на помилки.

19 минут назад, Mecheniy сказал:

ты лучше лайки побольше людям ставь,

Ставлю в досталь

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, DzidzioID сказал:

Сумнівайся далі, бро 😁

Не я один, да и ты сам как-то раз проговорился)

11 минут назад, DzidzioID сказал:

добрий, показую на помилки.

Интересный у тебя стиль однако

Ryback_eating_ruffles_potato_chips.gif

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

34 минуты назад, Mecheniy сказал:

Хіба що можна встановити обмеження, що той хто виграв будь-яке місце не може брати участь наступного місяця у конкурсі, типу того. Це по даній темі прийнятне рішення як на мене 

Ну або якось так, бо трохи обідно дивитись як хтось місяць за місяцем  збирає призові місця і ті хто щойно зарегався дивляться як тіп з 10к+ репой вчергове виграє конкурс і тоді у нового пропадає бажання бадатись з такими гуру-грову.Дякую за розуміння!)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Rukalips сказал:

Ну або якось так, бо трохи обідно дивитись як хтось місяць за місяцем  збирає призові місця і ті хто щойно зарегався дивляться як тіп з 10к+ репой вчергове виграє конкурс і тоді у нового пропадає бажання бадатись з такими гуру-грову.Дякую за розуміння!)

І тобі дякую) мене теж піднапрягало це трохи. Таке рішення норм, лише 3 учасники не зможуть брати участь наступного місяця, що дає змогу більше проявити себе іншим) Такий собі бан участі у конкурсі на місяць, система балансу:2090181323_mili50:подивимося хто ще що скаже, чи голосування зробити може одразу)

Поделиться сообщением

28 минут назад, Mecheniy сказал:

Не я один, да и ты сам как-то раз проговорился)

Интересный у тебя стиль однако

Ryback_eating_ruffles_potato_chips.gif

Ти думаєш він у мене один), насмішив. Я колись suff-у робив інтернет магаз).

Стиль не як у всіх!

Поделиться сообщением

Всі конкурси від лукавого😉

Недовіра, сумніви, зло, заздрість... 

Задоволених завжди менше, чим незадоволених-таке життя..)) 

• Like +1 3

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Kaktuss сказал:

Всі конкурси від лукавого😉

Недовіра, сумніви, зло, заздрість... 

Задоволених завжди менше, чим незадоволених-таке життя..)) 

Топікстартер, просто сильно переймається)

@Rukalips  кинь адрес НП в особисті, я тобі семок відправлю.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

37 минут назад, Mecheniy сказал:

І тобі дякую) мене теж піднапрягало це трохи. Таке рішення норм, лише 3 учасники не зможуть брати участь наступного місяця, що дає змогу більше проявити себе іншим) Такий собі бан участі у конкурсі на місяць, система балансу:2090181323_mili50:подивимося хто ще що скаже, чи голосування зробити може одразу)

Якщо є така можливість с голосуванням - то чому ні? Я за.

Поделиться сообщением

Це було дуже "справедливо" забанитити людину яка висловила свою думку!!!

То хто тут "рівні"????

Изменено пользователем Rukalips
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, Rukalips сказал:

Це було дуже "справедливо" забанитити людину яка висловила свою думку!!!

То хто тут "рівні"????

Це був твінк...

Поделиться сообщением

Только что, Mecheniy сказал:

Це був твінк...

Який хотів розводити треш ток, і не з основного акаунту а з тільки що створеного... По-моєму не справедливо створювати чистий акаунт щоб висловити свою думку через нього. Ось і забанив. Можу звісно і розбанити якщо комусь легше стане) проте чому ці хованки робити

Поделиться сообщением

5 минут назад, Mecheniy сказал:

Який хотів розводити треш ток, і не з основного акаунту а з тільки що створеного... По-моєму не справедливо створювати чистий акаунт щоб висловити свою думку через нього. Ось і забанив. Можу звісно і розбанити якщо комусь легше стане) проте чому ці хованки робити

Мені цього не видно було (коли він створений) я побачив коменти і потім вони зникли, ось і написав. Тут я не в праві вказувати кого банити, а кого позбавити .

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 минуты назад, paziz сказал:

якщо тута не буде нових людей то тут і вам взагалі нічого буде робити , треба робити вибір, фан адмінам чи давати розвивати новачкам себе

:rasta_biggrin: Забавно, а людей чомусь навпаки більше стає, репорти ведуть...щось не сходиться :839576028_shrugs50:  Імхо, це трохи категорично, м'яко кажучи, про "робити вибір" і "фан адмінам"

Ну я сперечатись не хочу більше, тому гарного дня, чудовий день сьогодні)

Поделиться сообщением

1 минуту назад, paziz сказал:

22 людини онлайн два з яких адміни 😁

добове відвідування теж не змінилося 

я пам'ятаю часи коли тут сотні людей онлайн були і всі активні 

який актив зараз?

Ага, покривали хуями і токсіки писали, оце активність:perfect:

Об'єктивно активність зросла, війна вносить свої корективи, на жаль. Ну а ти якщо чесно як троль поводиш себе, таке враження) що ж поробиш) Я людина м'яка, та може @Shajtan щось скаже ще з цього всього :)

Поделиться сообщением

5 минут назад, paziz сказал:

@Mecheniy

а чому на це не звернув увагу бро

це теж сі сторони адміністрації ок?

Думаю, бро Кактус тобі і пояснить 😁бо моїх сил немає 😂

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, paziz сказал:

натяк на бан типу))

хтось рівний а хтось рівніший 

я навіть не образив ще нікого а ти вже обідку включаєш)))

тут навіть доводити нічого не треба було 

роби скрін

за рік- два тут взагалі нікого не буде окрім "адміністрації"

мені не треба пояснень

просто чомусь ти все звернув увагу а на це ні

Веселий ти бро, люблю іноді таких тут:sheep:

Поделиться сообщением

• Mecheniy locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Создать...