Перейти к публикации

Тест на ТыГыКы

Рекомендованные сообщения

Всех приветствую)

Возможно кто-то сталкивался с прохождением теста на наркотики при устройстве на работу. И вот я, как регулярный курильщик, подзадумался очень сильно, а не спалюсь ли я у нарколога... Уже 2 недели как мало курю, не по своей воле немного а по здоровью, и в целом ещё есть пару недель до теста возможного... Сказать, что есть паранойя, ничего не сказать, чищусь как могу, но годы употребления так быстро не скинуть вроде...

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

@MecheniyВелика вірогідність що не пройдеш. Зазвичай роблять швидкотест, ти можеш їх придбати он-лайн і подивишся що до чого. Або шукати знайомства в нарко приблизно 1500 грн така довідка зараз коштує. Якщо в нарко показує позитивний результат (як ти зрозумів в тій історії яку я знаю так і було) вони пропонують тест кров з вени, ну він більш точний і точно покаже якщо швидкотест показав.  Оце інформація актуальність рівно рік назад.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Привіт Бро!

Якщо ідеш на роботу яка пов'язана з "державо"( може бути різна робота, це не обов'язково робота в міліції, або в схожих установах)

То там зараз і телефон беруть на перевірку і не тільки!!!

Подумай добре чи потрібна така робота!!!

Мається на увазі чи варте"бронювання"

Може краще залягти на дно.....

Може, щось не так зрозумів, то заздалегідь вибачаюсь.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

15 минут назад, FutureAksakal сказал:

Привіт Бро!

Якщо ідеш на роботу яка пов'язана з "державо"( може бути різна робота, це не обов'язково робота в міліції, або в схожих установах)

То там зараз і телефон беруть на перевірку і не тільки!!!

Подумай добре чи потрібна така робота!!!

Мається на увазі чи варте"бронювання"

Може краще залягти на дно.....

Може, щось не так зрозумів, то заздалегідь вибачаюсь.

Да не, то частная фигня чисто охранником) Не факт что заставят прям проходить, пока неизвестно точно ничего. Но вроде охранникам надо, если официально устраиваться куда либо

34 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

@MecheniyВелика вірогідність що не пройдеш. Зазвичай роблять швидкотест, ти можеш їх придбати он-лайн і подивишся що до чого. Або шукати знайомства в нарко приблизно 1500 грн така довідка зараз коштує. Якщо в нарко показує позитивний результат (як ти зрозумів в тій історії яку я знаю так і було) вони пропонують тест кров з вени, ну він більш точний і точно покаже якщо швидкотест показав.  Оце інформація актуальність рівно рік назад.

Спасибо за инфу, бро)

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

Чому так написав:

Ти займаєшся адмініструванням "специфічного форуму", багато палєва на телефоні(ел.пошта, фото, відео, аудіо,випадково викладені посилання , не пропущені через фільтри очищення мета данних), якщо хоча б одна з перерахованих позицій якось Тебе запалить і якщо " Ушлі люди"( ті хто перевіряють всі такі) захочуть Тебе перевірити, то під перевірку попадуть всі твої контакти( а серед контактів можна знайти хоча б 1-го персонажа, якого можна притягнути....

Поделиться сообщением

В усіх охоронних фірмах, ВОХРАх( працюють або колишні міліціонери, або колишні військові на пенсії), в там контингент відбірний( Сука- сукой погоняє).

З 10-ти особин, із 8-ми "за руку здороватись- Себе не поважати".

Полоскатись з такими- "НЕ КАМІЛЬФо"

Моя особиста думка.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, FutureAksakal сказал:

Чому так написав:

Ти займаєшся адмініструванням "специфічного форуму", багато палєва на телефоні(ел.пошта, фото, відео, аудіо,випадково викладені посилання , не пропущені через фільтри очищення мета данних), якщо хоча б одна з перерахованих позицій якось Тебе запалить і якщо " Ушлі люди"( ті хто перевіряють всі такі) захочуть Тебе перевірити, то під перевірку попадуть всі твої контакти( а серед контактів можна знайти хоча б 1-го персонажа, якого можна притягнути....

Да то всё ясно как день бро, если бы я использовал своё устройство обыкновенное, уже бы его не использовал)) Проверять телефон точно не станут, а стали бы, я всегда к этому готов. У нас даже полиция по домам ходила проверять, на предмет договоренностей с кацапами, в этом плане я всегда готов хотя к счастью такое было только раз за жизнь, в начале полномасштабного. А по уму всегда надо быть готовым к этому в таких делах планокурных

В усіх охоронних фірмах, ВОХРАх( працюють або колишні міліціонери, або колишні військові на пенсії), в там контингент відбірний( Сука- сукой погоняє).

З 10-ти особин, із 8-ми "за руку здороватись- Себе не поважати".

Полоскатись з такими- "НЕ КАМІЛЬФо"

Моя особиста думка.

Открою секрет, есть многие учреждения где нужны охранники и они не связаны с агентствами, склады офисы и т.п. А так-то ты прав конечно, по этой причине в полицию я не пошел в свое время, когда была возможность 

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

А якщо Ти ідеш не в просто охорону, а в серйозне учереждєніє ( де старший зміни, або банально твій керівник не прапорщик- ППС-нік( як у випадку охорона на складах, а майор або под.пол- опер)......

Сравка про не судимість просять?

Якщо не просять( то вони самі її замовляють на тебе), а це в свою чергу пояснює те , що в них є людина з корумпованими зв'язками( "мусорила".

Якщо, щось елітне охороняєш, то можуть посадити на поліграф.

Чи в Тебе і проти поліграфа заготовочка є?

Дивлячись на Твою підкованість у багатьох питаннях, Ти завів тему і спросив: "Чи , щось покаже в крові, що в свою чергу підтверджує, що робота серйозна.

Подумай!!!

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В мене така дилема була у 2010 році( не звичайна охорона)

Став серйозним і закинув куріння на +-16 років

Так, що добре подумай......

Изменено пользователем FutureAksakal
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

@FutureAksakal я сам ничего не знаю, может и не попросят. Тема то прежде всего про тест на ТГК, интересно прежде всего опыт людей что реально сдают эту шнягу. А профориентацию проводить я не собирался)) Даже на завод устраиваться, надо проходить психиатра и нарколога, уже застал эту тему. Благо должность моя не предусматривала, а вот операторы станков проходили

А про несудимость справку достать раз плюнуть, на завод я уже доставал такую без проблем за 5 минут 

Поделиться сообщением

В мене така дилема була у 2010 році( не звичайна охорона)

Став серйозним і закинув куріння на +-16 років

Так, що добре подумай......

Ну и тут тоже, кто как... На самом деле мне с моими легкими не помешало бы подубавить темпы 

А элитного ничего я точно охранять не буду, да меня бы и не взяли на такую должность, да и сам не пошел бы))) Много ответственности за то за то не хотелось бы отвечать, не по мне это

Поделиться сообщением

51 минуту назад, Mecheniy сказал:

@FutureAksakal я сам ничего не знаю, может и не попросят. Тема то прежде всего про тест на ТГК, интересно прежде всего опыт людей что реально сдают эту шнягу. А профориентацию проводить я не собирался)) Даже на завод устраиваться, надо проходить психиатра и нарколога, уже застал эту тему. Благо должность моя не предусматривала, а вот операторы станков проходили

А про несудимость справку достать раз плюнуть, на завод я уже доставал такую без проблем за 5 минут 

Забудь:stoner:

Давай краще ранкову банку.

Поделиться сообщением

Тест здавав 2 рази.

Перший раз показало тільки каннабіс, а другий раз( через 1,5 години в тому самому кабінеті, показало всі наркотики які є на тесті), а Я на той час траву раз на тиждень, ато і рідше курив( а все інше тільки в кіно бачив)

Розкрутили Сукі на гроші(

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Ого,оце тема))Скажу так,якщо хочеш і курити і пройти тест,треба мудрувати з хімікатами а не як принести свій зразок від іншої людини,нарколог опустить термометр в стакан і скаже типу "ти шо далбайоб"іли повторно пісяй...було,проходили але не я

Я тобі можу порадити купити парочку дішманських тестів і побалуватись Ph Down,так,саме ним,це агресивна кислота,треба розрахувати скільки потрібно на стаканчик твоєї сечі щоб знищити в ньому реактивні білки THC,якщо все ж розрахуєш,а це приблизно 2-3мл на той стаканчик,залишиться тільки загадкою як ти його будеш дожавати в сечу,але і тут лайфхаки є)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

30 минут назад, pro100grow сказал:

тобі можу порадити купити парочку дішманських тестів і побалуватись Ph Down,так,саме ним,це агресивна кислота,треба розрахувати скільки потрібно на стаканчик твоєї сечі щоб знищити в ньому реактивні білки THC,якщо все ж розрахуєш,а це приблизно 2-3мл на той стаканчик,залишиться тільки загадкою як ти його будеш дожавати в сечу,але і тут лайфхаки є)

Интересный лайфхак))) а ортофосфорка пойдет? Курить мне все равно пока не судьба по здоровью, но, ощущение что и через месяц результат будет положительный))

Если дело дойдет то конечно тесты буду покупать, смотреть что и как)

Поделиться сообщением

8 часов назад, Mecheniy сказал:

Интересный лайфхак))) а ортофосфорка пойдет? Курить мне все равно пока не судьба по здоровью, но, ощущение что и через месяц результат будет положительный))

Если дело дойдет то конечно тесты буду покупать, смотреть что и как)

можна і її попробувать,купи пару не дорогих тестів по 150грн і експериментуй

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Если серьёзно проверяют то берут кровь а у нас там... на 90 дней точно следы найдутся) Если конечно не пить чаи из специальных наборов трав... которые не так и просто найти... и дороговато) Тогда за короткое время можно быстро почистится но всё равно не мгновенно. Надеюсь никто париться не будет и только мочу проверят, а там фигня... пей по-больше и скорее всего через две недели ничего не найдут)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

9 часов назад, Igoryanich сказал:

Если серьёзно проверяют то берут кровь а у нас там... на 90 дней точно следы найдутся) Если конечно не пить чаи из специальных наборов трав... которые не так и просто найти... и дороговато) Тогда за короткое время можно быстро почистится но всё равно не мгновенно. Надеюсь никто париться не будет и только мочу проверят, а там фигня... пей по-больше и скорее всего через две недели ничего не найдут)

Та к счастью не нужно нихрена, я ливнул) не понравилось мне кое шо там)))

Поделиться сообщением

6 часов назад, Mecheniy сказал:

Та к счастью не нужно нихрена, я ливнул) не понравилось мне кое шо там)))

Ну Слава Джа !

Від говорили:)

Тебе:)

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...