БенЛаден 13 725 Опубликовано: 21 мая, 2023 2 години тому, goodmaster сказав: вау))) Тож так кажу) обкурений фоткав. 1 1 Ссылка на комментарий
Warming 3 405 Опубликовано: 21 мая, 2023 1 час назад, БенЛаден сказал: Тож так кажу) обкурений фоткав. 1 1 Ссылка на комментарий
БенЛаден 13 725 Опубликовано: 21 мая, 2023 54 хвилини тому, Warming сказав: 5 годин тому, goodmaster сказав: вау))) Як було. Прихожу облуплений і починаю моніторити кущі. Бачу плісняву. Факк. Думаю пів години що робити. Та випало так що самі косметичні шишки поражені. Додумав і почав фотографувати. Коли вже метрві шихи то не то. А коли живі то самий сок для фото. От і вийшли пейзажі. .. . 2 Ссылка на комментарий
Warming 3 405 Опубликовано: 21 мая, 2023 @БенЛаден, а на що фоткаєш, бро? Деколи ваще бомба фотки. А я ніяк не зберуся хоч щось повикладати, не до фоток якось, нема бажання. Хоча матеріалу валом, тисячі файлів ) Але сам процес фотографування шишек це кайфове заняття 2 Ссылка на комментарий
Tab 795 Опубликовано: 21 мая, 2023 Рантз таких по фіолету, рожево зеленний. Але пурпурний рожевий більш в рази виражений. Спробуй! Шишки камні піздець, побачив у тебе плісняву на параноі день почав теж переглядати і свої)))) П - параноя )) 2 Ссылка на комментарий
БенЛаден 13 725 Опубликовано: 22 мая, 2023 7 годин тому, Warming сказав: @БенЛаден, а на що фоткаєш, бро? Деколи ваще бомба фотки. А я ніяк не зберуся хоч щось повикладати, не до фоток якось, нема бажання. Хоча матеріалу валом, тисячі файлів ) Але сам процес фотографування шишек це кайфове заняття От зря, хіба у тебе там ангари На телефон фоткаю. Як що є щось класне кидай. Народ тут на шихи і фото голодний) 2 Ссылка на комментарий
БенЛаден 13 725 Опубликовано: 22 мая, 2023 6 годин тому, Tab сказав: П - параноя Вже на запах навчився заразу оприділяти. Пліснява пожирає терпени і нівелює аромат в кашу. От і принюхуюсь якщо шо все перелопачую до кожної шихи... 2 Ссылка на комментарий
Tab 795 Опубликовано: 22 мая, 2023 6 часов назад, БенЛаден сказал: Вже на запах навчився заразу оприділяти. Пліснява пожирає терпени і нівелює аромат в кашу. От і принюхуюсь якщо шо все перелопачую до кожної шихи... Дякую буду знати! 1 Ссылка на комментарий
Рекомендованные комментарии
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас