харвест Porcupine Kriss
харвест був на 76 дні
трихоми ледве почали набирати янтар
один раз зникало світло і виносились горшки на вулицю , один кущ трохи розійшовся під вагою бутонів
всі шишки щільні , смолисті, ароматні
5 годин роботи , запах стояв такий що я ледь не втрачав свідомість
коцати почали давно а ось висохшу самостійно спробував лише вчора
запах хвойний з відтінком цитруса
на смак як хороша шишка , тут поки нічого особливого , але 3л банка пішла в холодос,тому ще має розкритись трохи
є варіант що трохи пересушив бо ще вдень достатньо тепло , але в мене є боведа, знайду і кину в банку що в холодильнику, а те що не влізло скуриться так)
а тепер питання яке цікавить багатьох а може і всіх , скільки ж вийшло ?
сьогодні зважив свою суху частку (гров був навпіл) і вийшло 220гр (ваги кухонні не самі точні)
частка кента була трохи більша за мою тому сміливо 250 точно
десь цієї частки +- 20 я вже вклав сам ще до зважування
тому сміливо вважаю 0.5 сухого (плюс дохера скоцано на проби)
лампа @Castaman 340вт
кокос
добрива вега
Advanced Nutrients Connoisseur
B52
гумат калію
добрива цвітіння
Аміачна селітра
Монофосфат калію
Сульфат Калію
Сульфат Магнію
підсумовуючи
прекрасний індюк з темно фіолетовим відтінком бутонів, прекрасним запахом і непоганим смаком
дякую бро @kriss та команді BMS за якісний посівний матеріал 👍
- 15
Рекомендованные комментарии
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас