Перейти к публикации

teon

Гровер Новичок
  • Публикации

    349
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Все публикации пользователя teon

  1. teon

    Screenshot_20240219-100316.png

    Мені попадався.
  2. Ну це поперше руки криві, 12 кущів жіночих, із сотень насіння тим більше рудералісних рослин що тобі були вислані, що взагалі самі ростуть, це надо буле ще примудритись. А по друге купував би так було краще. Зараз можемо і безкоштовно, вислати і автіків, не рудералісних рослин. Планахеша забанили на олк за бонуси рудералісних, ну той що ? Дареному в зуби не дивлятся. Там можно було підняти поле майже нічого не робивши з тої кількості, і отримати дармого масла, а самі рослини шишки викинути, це дивно всього 12 штук. Да можу вислати, пиши.
  3. Потрішки готуємось до легалізації) яка має бути в середині цього літа. Довго ж ми вмовляли депутатів)
  4. Так дякую Бро, хоть одна порядна лодина і хоть щось відписалась. Хоть одну чоловічу с тих що феменезовані замовлялись, бачив ? А то скільки було роздано, насіння і ожіноченного, феменезованого і регулірів, скільки плюшок всяких накладали, і наклейки буржуські, фірмовий тютюновий папір, гріндери і т ін. А хоть би хто щось відписав. А так тільки глянте на тих хлопців начальство шо вище відписались, із високих кабінетів, навіть і не ховаются, лучно голосять пробують спровокувати -на відповіді щоб зібрати більше інформаціі, голосно повідомляють про якісь місцезнаходження, скільки або звід
  5. 14.08.23: auto Skalwalker Haze на початкових стадіях цвітіння кущ білий від смоли, нажаль дешева мильниця бідного дослідника селекціонера не передбачає цоьго добре побачити. Висять гілочки для опилення спеціальних сортів, якщо цього не зробимо буде чисто сенсемилья, а нам цього не потрібно: auto OGKZ , дуже смолистий , і високий сорт, без полива, дослідна ділянка: auto Boss Hog Наш секретний авто сорт. Забитий насінням, али шишка настільки набита смолою що насіння неможливо прощупати пальцями(можливе вирощування регулярних рослин на високоякісний стаф, буде перевищувати
  6. 05.07.23: Nirvana Sky, дуже смолистий і дуже запашний, аут без полива дослідна ділянка, можете уявити результати в індорі без насяння! : Mighty Grape, кущ на стадії розвитку, дослідна ділянка, без поливу. Дозрівання на рівні Snow White Amsterdam, а це значить не дуже ранній і є ризики в ауті: auto Zweet, один із самих смолистих автоцвітвів в нашій колекції, на рівні брунце банера, стравберрі горилли, амнезія хейз(тільки не від булк сід там вона в декілка разів менше клуу! із з таким же буторним запахом). Навіть на початкових етапах цвітіння передбачає вибух смолистості
  7. Вибачаюсь за затримку, багато роботи як завжди с легальними рослинами, надалі будемо розміщувати потрохи звіти 2023 року. Фото станом на 05.07.23 : Snow White Amsterdam індика с такою ж структурой рослини, запах майже відсутній, підходить для нашого дикого ауту, дозрівання кінець вересня, смолистіть дуже велика, особисто маю справу з ним біля 10 років :
  8. Доброго вечора! Чому ти так вирішив ? І що значить "барыжной дури" ?
  9. Ну тому ща такі безвідповідальні люді, сам знаешь, он чоловік вище пише що навіть есть відбитки пальців майже в кожного вже у базі. Висалаємо пакуємо, а таке відношення..
  10. teon

    Татарська ракета

    Так чимало їх.
  11. teon

    Ноунейм.jpg

    Нажаль такі горішки що падають самі, не плотні виростають часто, у меня точно такий же із випавших насінин, розріджений.
  12. teon

    panama x bangi haze ace

    Цікаво. Щільності їм би не завадило.
  13. teon

    IMG20231006134832.jpg

    Ого ;)))
  14. teon

    Харвест.

    Мощно. Хоть хтось розмістив нормально. А то розміщуют якісь корчики, по декілька штук, можно подумати що в Україні так вирощуют, хтось незнаючий міг зайти і так подумати.
  15. вибачаюсь за затримку, багато роботи, як і обіцялось відео. плантарика що вище, станом на 08.08.23 https://youtu.be/xW7LtAg3tlE Для тих хто молодше 16 років, і не може війти на ютуб: https://ru.files.fm/u/uak5y72nwq
  16. станом на 14.08.23 в деяких верхня частина була уже зрізана:
  17. далі трохи веселіше) плантарик як завжди ніяк не влазить в кадр тому фото частинами, станом на 08.08.23 :
  18. трохи пізніше, уже веселіше. вибачаюсь за вірші)) Після першої прополки:
  19. хроніка одного с плантариків цього року, автіки: початок, все затянуло травой:
  20. teon

    Goodmaster seeds colection

    Так есть листья) и на тому що више скінув фото, і на автіках, вони не високі коренасті. Есть такі сорти, що вищі и листя менше, може ще скіну фото свіжі, якраз вони поспівають. Але це взагалі може бути не проблема, тут дівлячись як хто оброляє шишки, якщо максимально ручним методом, ножицями щовкати то так. А якщо на опті тримерами або обшморгувати, як той тут у нас чоловік с канади що викорчував 30 га вишневого саду и вирощує на тому місці канабіс 30 га, на масло , мексіканці емігранти швидко все обривают, і зразу весь врожай закидуют в рефрежератори контейнери.
×
×
  • Создать...