Перейти к публикации

hellvegen

Новичок
  • Публикации

    35
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

49 Очень хороший

1 подписчик

О hellvegen

  • Звание
    На верном пути
  • День рождения июня 22

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Земля
    Indoor
    Outdoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

1 068 просмотров профиля
  1. @kostia я спочатку теж так подумав, але їх стає більше, я з пульвіка взагалі не пшикаю їх пльцем стираю ці штуки - пропадає і за секунду знов та сама пляма зявляється придивився до грунту - таке враження шо на ньому теж білий наліт, купував отакий + перліт і вермикуліт накручую себе?))
  2. Всім привіт! підкажіть пліз Листя почали вкриватись отакими плямками на краях, схоже на плісняву якусь. Як з цим боротись? Маю таку підозру - в один з горшків попала земля з двору, в ній рослина не вижила, вже забрав той мішок, але він якийсь час там ще стояв. Вентиляції в боксі мало, на днях планую взяти вент і фільтр. Стоять 2 компютерних куллера на обдув. Auto opium, 20 днів від посадки, на другому тижні почав поливати з добривами GHE Tripack Flora Series раз на кілька днів температура в середньому 27, всі інші показники поки не контролюю
  3. А в вас як справи?)
  4. Я недооцінював мощь і велич грибів. Добре шо я не зїв більше...це дуже сильно і епічно.. в якісь моменти навіть страшно...я чітко відчуваю присутність якоїсь іншої свідомості крім моєї власної, і вона живе своїм життям...і з ними можна спілкуватись. Думаю це саме вони... при тому шо я весь такий атеїст, такі переживання це було мощно, думаю гриби відкрили мені двері наскільки я був готовий до цього....для більшого треба природі і гарна компанія, але вобщім це пиздець таварісчі я побачив багато!
  5. дуже хочеться сміятись і важко стиматись)) а, і шея покурив свої шишки і спіздував пів відра морозива, ахуєнно!)
  6. Я зірвавь частину тих шо росли збоку. Вирішив спробувати, дуже цікаво було, вихідний сьогодні. Трохи не акуратно вийшло. Важко формулювати думку зараз)) Схавав приблизно 20-30 сирих, з морозивом. Це шось прекрасне рєбята))
  7. Ловіть фоточки! Короче, я вкрай здивований. При тому шо я особо не парився, при вічному срачі в хаті, при тому шо перший раз і не дуже шарю....та даааа, всьо виросло! При чому нормально так наросло малих зверху, коли я почав пшикати з пульвіка. А от з тими шо по бокам і знизу баклаги ростуть - не знаю шо робити, як їх потім діставати? Брази, підкажете шось? А в другій баклазі тишина, там постійно була більша вологість, і я підозрюю, через то шо не було вентиляції майже гриби не почали рости. Зараз я її не плотно накрив, шоб дихала, подивимося шо буде. Мушу сказати цікава ця тем
  8. В прозорій баклазі полізли перші гриби! по всім стінкам баклаги, навіть знизу, тільки не зверху. Думаю через то шо верх баклаги не щільно прилгав, були щілини, лишня волога виходила і каплі збирались тільки по стінках баклаги, верх був завжди сухий. В другій баклазі верх прилягає більш щільно, і він завжди весь в крапельках. Не можу скинути фото, тел накрився.
  9. Стан на 5 день після кейсингу. Якісь прогнози, шановне товариство?
  10. Техніка - гриби на похую. Акваріум удачно угробив, вирішивши розпарити в ньому кокос (умний пацан), тому якось закейсив в баклагах. В протертому спиртом тазіку замішав зі стерилізованим кокосом і вермикулітом, розфасував в дві протерті спиртом баклаги і зверху наклав невеликий шар кокосу з вермикулітом. В стерильності процесу сумніваюсь, так як я паралельно говорив по телефону)) але був в масці, і старався дезинфікувати всю хуйню. Вобщім зверху натягнув другу частину баклаги і тупо одну відправив в шафу, а другу на шафу. Багато чого було не по фен-шую, але заморочуватись не було коли, думав -
  11. @Migelxl маю невеликий акваріум, 2 брикета кокоса, 2 пачки вермікуліту, 2 пачки керамзіту...і вот думаю шо з цим всім робити. Сьогодні вивчаю інфу бо покишо, не зовсім розумію шо і куда)
  12. @sirotka @Migelxl Сорян рєбята, з форума я дійсно пропав, зовсім не було часу тим займатись. 4 банки ще тиждень тому заросли повністю (в одній тишина), але мене не було дома, тому кейсити зібрався тільки зараз. Не пізно? Ту банку яка не обросла можна тоже замішувати? плісняви немає ніде
  13. В трьох банках з пяти почав обростати міцелій! В двох ше не видно, але там етикетки закривають, а мені впадло зараз їх сидіти і відшкрябувати з банок)) але думаю там теж все буде ок. Тепер треба думати парник..чи в баклагах замісити просто...шось підкажете, друзі? В мене получається буде приблизно 2,5 л міцелія на вівсі. Шо з нього можна наростити і як краще поступити? за g2g поки братись не буду, вже коли спробую і захочу виростити ще, буду думати про такі штуки)
  14. А тут мій перший реп по маріванні:
×
×
  • Создать...