Перейти к публикации

ijahman

Продвинутый Гровер
  • Публикации

    842
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    2

Все публикации пользователя ijahman

  1. Повівся на зручність (у формі спрея) упаковки придбав препарат Флористін, діючі речовини пеконазол, піридабер тіаметоксам. Після обробки рослини на везі почали різко загинатись. Який препарат проти тріпсів є безпечним (з власного досвіду)
  2. Все швидко приїхало, гарна упаковка, бонуси!
  3. Дозування добрив ті самі, нічого не змінював
  4. Рослини не розвиваються на везі в досстатній мірі, їх ріст затримується, зацвітають у вигляді від чупачупса до маленького кущика з виходом 50 гр шишок Це ти про що?
  5. Покупна, фільтрована. Можливо справа в ній - щось змінили в технології фільтрації
  6. Ситуація така - цього року автоцвіти у мене в 90% випадків стресують на періоді вегетації і переходять на цвітіння. Метод вирощування - періодика. Минулого року все росло як на дріжджах, цьогго року нічого в технології не змінював. Таке враження, що ситуація складається просто з нічого. Думав , що в таблетки для пророщування додано багато поживних речовин, от і стресує. Замінив на мінвату. не допомогло. Замінив субстрат з керамзиту на нейтральні скліні кульки - не допомогло. Замінив добрива, підняв на інших - не допомогло. Ну, можливо, трішки довже вега проходить, але все одно недоста
  7. ijahman

    Як перевести на цвітіння

    Дякую, що розставив по поличках!
  8. ijahman

    Як перевести на цвітіння

    А як це - автоцвіти і регуляри водночас? Я не дуже тямлю в генетиці і думав, що фотоперіоди і регуляри це синоніми.
  9. ijahman

    Як перевести на цвітіння

    Полистав сусідню тему з цього ж питання. вирішив відселити її в намет і перевести на 12/12 До речі, а що буде, якщо посеред цвітіння змінити освітлення на 18/6?
  10. ijahman

    Як перевести на цвітіння

    Ну в тебе все ок. Я трішки пізно кинувся, що не цвіте)
  11. ijahman

    Як перевести на цвітіння

    Каннабіогеном по листу обробляв з надією, що вже поченться цвітіння, але ні) 80й день.
  12. ijahman

    Як перевести на цвітіння

    @Яр13 та вже 80й)
  13. Ситуація - одна з рослин показала стать і на цьому зупинилась, вега продовжується. Або якийсь генетичний збій, або всім улюблений иагазин вислав фотік замість апвтоцвіта. Так от, як його нарешті перевести на цвітіння. І якщо освітлення змінити на 12х12, то чи допустимо з початком цвітіння знову переключити на 18х6?
  14. Забирай всю кладовку і двері закривай) Заодно і оббивки не потібно буде Матеріал для гроутентіфв продається, та ціна тобі не сподобається. Иможна пошукати плівку білу, обтягнути нею. Колгосп- справа добровільна, та я б пошукав готовий бу тент.
  15. Назбиралось кілька неробочих. Цікаво, чи є сенс з ними возитись
  16. ijahman

    IMG_20230728_190338.jpg

    Ого, канабіс на мікрозелень!
  17. ijahman

    Аналог угля для фильтра?

    Тема актуальна. ʼ Вугілля марки АР-В виробництва росії. Які є нормальні аналоги? Наскільки я встиг вивчити питання, окрім камʼяного, для очистки повітря застосовується кокосове вугілля і його є кілька різновидів. Активоване деревне вугілля більше підходить для очистки рідин.
  18. Настільки прозорі, що їх навіть не видно)
  19. Користуюсь гелем для знищення запаху, який проникає незовні через неповну герметичність бокса. Ставлю його в сусідньому приміщення, куди виходить повітня з бокса. Та от, запитання. Якщо використовувати гель безпосередньо в середині гроурума, чи не вплине це на аромат врожаю після сушки?
  20. ijahman

    Запитання по стимуляторах

    Ефективність B-52 як і фульфіка я не ставлю під сумнів. Тут питання в складі. Обидва препарати містять гумати. Стимулятор B52 от Advanced Nutrients - предназначен для гидропонных систем, кокосовых субстратов и почвы. Он отлично стимулирует растения, ускоряет рост корневой системы, и, соответственно, скорость поглощения питательных веществ. От чего ваши растения быстро растут, стебли становятся толще, плоды и цветы увеличивается, как количественном, так и качественном отношении и все благодаря этому удобрению! Характеристики: Витамин B1 (тиамин) - помогает вашим растениям
×
×
  • Создать...