Перейти к публикации

fabler

Гровер
  • Публикации

    179
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя fabler

  1. В мене точно така ж картина після того як оббризкав свої автомати епіном.....думаю що і в твоєму і в моєму випадку у всьому винен епін. Ти щось робив щоб квітки швидше поправились?
  2. fabler

    Расположение фильтра

    В мене до 10 шт малопотужних кулерів з компа. Світло 300 вт лед. Різниця температур вверху і внизу бокса приблизно 4 градуси. Вверху природньо тепліше.
  3. Пройшло більше тижня. Як на мене то здається що пересушив. Хоча вологість в боксі була 50%-60%,а температура 22-23.Результат світ туз -100 грн. сухого, а назерн лайт 120. Всього разом 220 гр. Останній місяць використовував десь 300 вт світла на 2 кущі. Отже вийшло десь 0,73 гр. на вт. Я думаю що як на перший гров це цілком прийнятний результат.Зраз стафф лікується в холодильнику.
  4. світ тузсвіт тузназерн лайтсвіт тузсвіт туз після перукарніназерн лайт після перукарні
  5. Ось і наступив харвест. Тиждень назад крайній раз дав мгб і перший раз дав овердрайв. Поливав чистою водою десь на день пізДніше ніж звикло ( а ля засуха) Потім дві доби темноти і вчора ввечері обрізав всі листочки і зрізав обидві квітки. Спочатку не хотів. Товариш з досвідом однозначно стверджував що кущі вже готові і подальше життя їм на користь не піде. Я сумнівався . Кущам лише 87 днів від каски і 52 дні цвіту.ніби ще тиждень, другий мали би цвісти...Але уважно подивився на трихоми і побачив немало рудого (янтарного?) забарвлення. Окрім того десь 10 днів до того зрізав по шишечці з низу к
  6. Дякую за добрі слова! Тобі теж всіх гараздів.
  7. Це написав я як репліку на зауваження п. Пероксіде ,що це був передоз. Малося на увазі наступне: пожовтіння кінчиків листочків появилося вперше на передцвіті- десь 30 день від каски. І тому я написав що не міг бути це передоз, тому що я їх на цей момент взагалі не поливав добривами , а лишень водою. (До речі так і в таблиці написано і всі навколо говорять - не раніше 3 тижня, починати з пів дози.....)Але після цього я почав давати мгб від АН + стіми. Потім ще кілька разів дав мфк 0,5 грн/ літр.. І дивно мені що 12 літрів землі яка була заряджена від продавця нпк, за 3- 4 тижні повністю виснажи
  8. Знаєш в мене верхівка ,останні 10 см зігнулася під власною вагою.Хоч там ваги - кіт наплакав.... Порівняно з іншим горшком в 2 рази менше. Може й дійсно дефіцит калію . Сказано ж- ствол стає тонким і ламким.... А він внизу в товщину як великий палець на руці....
  9. Харвест по розрахунку 20 го числа. Ще трішки покормлю , а потім овердрайв ,вода, засуха і темнота.
  10. На покурити не проблема. На кілька десятків грамів сухого я думаю буде. Зате другий кущ - світ туз - справжній богатир. Любуюсь ним і тішуся.
  11. Від голоду??? Я ж кормив по таблиці, - та й ппм дренажу час від часу вищий ніж ппм компоту яким поливаю. Дякую за відповідь. Так я бачив це також.Тому дав декілька раз монофосфат калію в концентрації -0,5 грн на літр. Ситуація не змінилася.
  12. Горошок - красава, однозначно доля. В ньому в Тебе виросте щось гігантське і неймовірно пруче!!!! Довгих Тобі днів і солодких ночей....
  13. В мене так само. Я схиляюся що в моєму випадку це швидше дефіцит. Тому що почалися ці трабли на передцвіт коли я ще ніяких добрив не давав.
  14. Якщо це осмос - то можуть бути проблеми з дефіцитом кальцію. А крануха може мати ппм під 800 . Треба купити прилади і знати що ти лиєш.Яккщо нема змоги - то крануху б не лив.
  15. ? Я їх до того взагалі лише поливав чистою водою.
  16. назерн лайт. Назерн лайт від еррор сід,авто ,фем. Рослинці 75 днів. 41 день цвітіння. Раніше були проблеми- кінчики молодих листочків жовтіли і дальше ставали темно-коричневими і обгорівшими.Думав недокорм.Починаючи з цвітінні почав давати мгб від адвансед нутрієнс + стіми б-52,біг бад, сенсі кал маг,бад Канаді. згідно таблиці. На сьогоднішній день даю 2 мл/ літр . Ппм-800 ,пш-6,5. ( Це якщо лише база) Дренаж останнім часом буває ппм-1000,пш-6,2.( Перекормлюю ?) Лию раз компот, раз чисту воду. Ппм-200 пш-6,8. Виходить 2 поливи на тиждень. Раз компот , раз вода. Грунт земля з кокосом,
  17. Середнє фото це назерн лайт. Нижнє також - Ось так змінилися молоді листочки на назерн лайт за останні 10-15 днів....Появився якийсь темно коричневий чи фіолетовий колір.
  18. Сьогодні зробив черговий полив Світ туз чисту воду вхід пш 8,0 ппм 200 Дренаж ППМ-940 ПШ-6,8 . Вважаю що цифри прийнятні.... Назерн лайт лише базу МГБ 2мл / літр (ППМ-800, ПШ-6,7) -4,5 літри компоту на 12л відро і лише тоді пішов дренаж пш 6,5 ППМ 1000!!! Щось далі Назерн лайт барахлить ( перекормлюю?)..... Наступного разу дам чисту воду... До речі недавно в нього зігнулась верхівка (крайні 10 см) під власною вагою!!!- прийшлось підвязати до металевої спиці. Політ ніби нормальний. Блін а світ туз вдвічі грубша і її хер зігнеш. Правда вона нижча.... Наступного разу
  19. Я читав Карла вакса як вирощувати в кокосі. Так він там розсаду висаджує в 2 пластикові шклянки 200 мл .вставлені одна в одну. Внутрішня без дна і бокові стінки розрізані майже доверху.А зовнішня в дні має отвори. Коли настає час висаджувати в кокос- зовнішню шклянку просто знімають, а внутрішню після того як вже запхали в кокос- просто дорізають ножицями розрізи збоків шклянок і витягують 2 половинки.
  20. Дякую за відповідь. Температура норм 24-28 гр.Довгих Вам днів і сролодких ночей!
×
×
  • Создать...