Vampir 1 Опубліковано: 28 грудня, 2014 Какой вентилятор по мощности нужен для обдува лампы ЭПРА 600W в колтубе? Обдув без контакта с боксом ( Калальная гофра(вдув)-Вентилятор(дует в колтуб)-Колтуб-Канальная гофра(выдув). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Vampir 1 Опубліковано: 28 грудня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganis1 62 Опубліковано: 28 грудня, 2014 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Vampir 1 Опубліковано: 28 грудня, 2014 Где все? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Генри Опубліковано: 28 грудня, 2014 @Vampir,вентилятор по правильному должен не дуть в култуб,а так сказать забирать воздух из него,тоесть схема должна быть такова:угольный фильтр(если есть)-гофра-култуб-гофра-вентилятор.Для нормального охлаждения лампы в 600W я бы поставил канальник кубов на 250,а ещё лучше на 350 тогда проблем с температурой не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Vampir 1 Опубліковано: 28 грудня, 2014 @Vampir,вентилятор по правильному должен не дуть в култуб,а так сказать забирать воздух из него,тоесть схема должна быть такова:угольный фильтр(если есть)-гофра-култуб-гофра-вентилятор.Для нормального охлаждения лампы в 600W я бы поставил канальник кубов на 250,а ещё лучше на 350 тогда проблем с температурой не будет 2 канала и 2 вентилятора. В 1 канале(фильтр, вентилятор 250 кубов). Во 2 только обдув лампы гофра-вентилятор-колтуб-гофра. Ты не так понял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Трактор 427 Опубліковано: 28 грудня, 2014 Я вообще сомневаюсь что есть какой-то толк от култубов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 rastarastamanov 27 Опубліковано: 29 грудня, 2014 @Vampir,вентилятор по правильному должен не дуть в култуб,а так сказать забирать воздух из него,тоесть схема должна быть такова:угольный фильтр(если есть)-гофра-култуб-гофра-вентилятор.Для нормального охлаждения лампы в 600W я бы поставил канальник кубов на 250,а ещё лучше на 350 тогда проблем с температурой не будет 2 канала и 2 вентилятора. В 1 канале(фильтр, вентилятор 250 кубов). Во 2 только обдув лампы гофра-вентилятор-колтуб-гофра. Ты не так понял. Думаю, кубов на 350, не меньше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Vampir 1
Какой вентилятор по мощности нужен для обдува лампы ЭПРА 600W в колтубе?
Обдув без контакта с боксом ( Калальная гофра(вдув)-Вентилятор(дует в колтуб)-Колтуб-Канальная гофра(выдув).
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз