сим 11 Опубліковано: 8 березня, 2015 Бразы, подскажите, могули я перевести растишку (4й день веги)на 24/0? Была 18/6. Заранее спасибо за внимание! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 сим 11 Опубліковано: 8 березня, 2015 @karmasah,@шунт, Спасибо, все понятно!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 karmasah 73 Опубліковано: 8 березня, 2015 можешь почему нет....вот только зачем? Сейчас я введу вас в курс дела. Мы ничего не знаем. Теперь вы в курсе дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Amphetamin74 958 Опубліковано: 8 березня, 2015 @сим, автик или фотик ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Helldog 42 Опубліковано: 8 березня, 2015 @сим, это не к чему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 шунт 43 Опубліковано: 8 березня, 2015 @сим, почитай бортовой журнал гровера, там ведь написано что растишка может эффективно усваивать свет только 18 часов в сутки, после этого ей нужен отдых.. Маленький мальчик с детства флудил, троллил на форумах, людям хамил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
сим 11
Бразы, подскажите, могули я перевести растишку (4й день веги)на 24/0? Была 18/6.
Заранее спасибо за внимание!
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз