Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Фідбек про добрива.

- настій на шкарлупі яєць хороша штука! допоміг Auto Silver Bullet зміцнитись після поїдженого листка, а також в боксі ще є один SB, так він був трошки світло зеленого кольору, після поливу настоєм, колір трошки став темніший. :pray: 
- затарився янтарною кислотою! 12 шт/2г= 48 грн. 

Питання:  наскільки краще купляти в таблетках? ті вітаміни, що в таблетках, дійсно допомогають рослинці? 
post-42076-0-53385500-1431004257_thumb.j

- Також купив отаку хрень 150мл=12 грн. Еко, не токсичний для людей і корисних рослин. Також це мож використовувати як азотне добриво.  :hm: Хтось використовував таке? Виходить для захисту від:
  - Сіра пятнистісь;
  - біла та сіра гниль;
  - парша;
  - мучниста роса;
  - Корневі гнилі;
  - павутинний кліщ;
  - личинки білокрилки;
  - тля;
(шукав байкал, але його зараз мало, бо з Росії і термін придатності малий, так продавець сказав, що це аналог, і я не дивлячись взяв.):
post-42076-0-14652600-1431004399_thumb.j

=================================================================================
Сьогодні відбудеться висад в аут семи Big Unknown Women! :yatta: 
Та будуть перевірені 2, які знаходяться під скляною банкою :mlya: 
Також скажіть, будь ласка, чи варто робити спец лунки для неясних горіхів??

Поделиться сообщением

@junlemonk,здоров бро. Для неизвестных я думаю не стоит делать лунки. А нащет стаканов то ты чуть неправильно сделал. Посмотри в моей подписи "Проращивание в торф таблетках". Удачи с рассадой.

Поделиться сообщением

Бро,сонячных промэнив тоби у ясну погоду! нариж з пластиковых пляшок кильця нэ дужэ высоки та постав на ростишкы. Тоди ти гады що погрызлы твою зелинь нэ зможуть до ных пэрэлизты, маслюкы не переносять острых краив,радый якщо допомиг.

Поделиться сообщением

@yurok, дякую бро, подивився-зрозумів  :perfect: 
@lisanovskiy, дякую і тобі бро) я так і зробив)

Поделиться сообщением

Все круто в тебе друже, красавчик!  :perfect:   роби отвори знизу стаканчиків,(і будь-якої тари) щоб не заливало, ну і в тарі яка побільше дренаж обов*язково має буть, дивись там з барижною поокуратніше(якість з твоєю не зрівняється, а мізки та легені плавить норм),  я от пощу зараз,  майже два місяця нічого не курив і не пив, спорт, всі діла)), :madeitation:  чекаю своєї, якраз тгк вийде, толерантність зникне, потім свою як пихнеш то аж шляпа в дедушки відпаде))  :tyanet:

ЗАПРЕЩЕННЫЕ РАСТЕНИЯ НА ДЕРЕВЬЯХ ИЛИ ДОКТОР УЖЕ ЕДЕТ :nurse: ЗАВЕРШЕННЫЙ РЕПОРТ 2015 :demon2: http://jahforum.org/topic/24988-chetvero-na-dereveekstrimalnyi-grov-sladkii-z/

Поделиться сообщением

@Gnadex, дякую бро! так да це погано на цей раз зробив стаканчики. навіь є втрати(( ну в мене ніби якісна барижка, просто не знаєш що очікувати, чи то буде стоун чи буде хай. а так як в мене сон поганий і завжди стреси, не курити не дуже виходить, хоча роблю перерви звичайно)) алкоголь майже не п'ю, рідко вино та віскі) тому можу теж займатись спортом футбол, біг, велосипед)

Брази взагалі діла не ок,  сьогодні ввечері напишу як прохидить ріст. наперед попереджаю не купляйте торфстакани, це дірьмо)

Поделиться сообщением

Та мене теж попереджали, я встиг пересадити, з торф стаканами шарить треба,

ЗАПРЕЩЕННЫЕ РАСТЕНИЯ НА ДЕРЕВЬЯХ ИЛИ ДОКТОР УЖЕ ЕДЕТ :nurse: ЗАВЕРШЕННЫЙ РЕПОРТ 2015 :demon2: http://jahforum.org/topic/24988-chetvero-na-dereveekstrimalnyi-grov-sladkii-z/

Поделиться сообщением

Салют з західної України, бро  :drujba: Дуже жирний старт, лови :perfect: 

Поделиться сообщением

О, бро, оце так репортаж. Ну ты й затарився! Окремо выдилю твою удобру органічну :perfect: Оце так кухня. підписуюсь :rasta_peace:

Поделиться сообщением

Земляк, здоров!
Я тут присяду і поспостерігаю за твоєю кухнею :feedme:
Десь читав, що свою мочу не можна довго тримати в тарі, а треба відразу проливати (звісно ж, розведеною).
Жирнючих тобі шиш :perfect:

Четыре автоцветущих девочки!=) Первый гроу в переделаном комодо-шафе под ДНаТ и МГЛ тут http://jahforum.org/topic/27026-chetyri-avtotcvetuschikh-devochki-pervyi-grou-dnat/

Поделиться сообщением

@DrHash,@birma,@kanzas2jah, дякую брази! жаль руки не доходять до репорту, от як тільки так зразу! :rasta_cool: 
@kanzas2jah, я мочою не підливаю, навколо розбризкую, щоб кролики різні не зїли. а то недавно двох бачив)) і їжака)) :tyanet:

Поделиться сообщением

О це!!!  по нашому бро........

Зразу видно наш розмах ))))))))

Лови жирного при жирного плюса бро.. 

Поделиться сообщением

А ніби читав, що ти давав в настій для компоту. Ну але таке, я не спецаліст :yes:
Коли наступні новини/фотки?)

Четыре автоцветущих девочки!=) Первый гроу в переделаном комодо-шафе под ДНаТ и МГЛ тут http://jahforum.org/topic/27026-chetyri-avtotcvetuschikh-devochki-pervyi-grou-dnat/

Поделиться сообщением

хохохо! як у вас справи? 

Почнемо з поганих новин:
- Auto Big Devil2 & Auto Power Plant загнулись, засох диявол, а сильна рослинка загнила. Залишився АК-47 & Vertigo. Полив у всіх був однаковий. Хз. Бро @yurok, правильно підказав про неправильність моїх стаканчиків. От тут думаю це дало знати + воля Джа) :pray: 
- Auto Silver Bullet тормозить дуже. Напевне Азоту не вистачає, тре пробуваи завтра удобряхи, а то сьогожні 14 і покалендарю гровера ніззя шось робити.
йже 25 день від каски. :mlya:  :rasta_sad: 
post-42076-0-57902000-1431621531_thumb.jpost-42076-0-43062600-1431622104_thumb.j
Що робити порадьте все одно? :pray: 

На річці двоє перших виселенців отримують мало сонця і тянуться вгору, фото нажаль ще немає. 

Пересаджено Auto Silver Bullet та Auto Power Plant в таємне місце) :rasta_cool:
 Шлем зняли 8 травня, 6-й день, а корінь вже проріс крізь торфгоршок. :facepalm: 
 Auto Silver Bullet посаджено в грунт з городу, який був просіяний мною, додав каміння на низ, більше попелу з вермікулітом, потім піску трошки для дренажу, бо заливати буде часто з погодою такою. Весь пакет стоїть у відрі від шпаклівки. грунту літрів 15-20.
Auto Power Plant посадив в рідниу торфосуміш з попелом і тим ми ж удобряхами.Поливаю все янтарною кислотою :perfect: 

post-42076-0-14876900-1431623797_thumb.jpost-42076-0-13273800-1431623811_thumb.j
Питання: Через скільки днів після пересадки можна давати добрива?

Ось як корінь їбошить з янтаркою) та загальний вид. 
Потрібно висаджувати десант. але в помічника проблеми. туму поки сам буду таскати :weedsport2:

post-42076-0-46640700-1431625041_thumb.jpost-42076-0-97718200-1431625056_thumb.jpost-42076-0-46155900-1431625066_thumb.j

kanzas2jah ну так. прям помочився туди :yatta:

та накінець фото зроблене на 2.0 мегопіксильну камеру :flagdja: 

post-42076-0-46562700-1431625647_thumb.jpost-42076-0-30604700-1431625662_thumb.jpost-42076-0-24703200-1431625674_thumb.j

Поделиться сообщением

З тормозами вже мабуть нічого не зробиш, залишаєтся чекати і сподіватись на краще))).

Поделиться сообщением

все, завтра йду за янтарною кислотою! О_О

Поделиться сообщением

@junlemonk,бро попробуй сделать защиту вокруг растих с помощью пластиковой бутылки. Глянь у меня если шо.

Поделиться сообщением

@yurok, захист є, просто його зняв коли світлини робив) а так, то найближчий тиждень буде з вилазками, пора вже персаджувати в аут, роботи буде огого. :weedsport2: 

Поделиться сообщением

@junlemonk,здорова бро приветствую твои удбри тоисть органику сам ее юзаю один вопрос скока времени ти ее настаиваеш

Поделиться сообщением

@Golub, і тобі здоров бро) перші удобряхи чисто з скошеної трави та дріжджів - мали би стояти 3 тижні, тоді процес бродіння закінчитися мав би. зараз в мене 2 тижні бродять вони.
настій з шкарлупи яєць 1 тиждень
настій з кропиви 1 тиждень, але я додав дріжджі, тому тре довше) є одна банка без дріжджів, буду сьогодні використовувати)

Поделиться сообщением

Не прикольно спору нет..

Первый раз смотрю просто удивляюсь......

Сколько лет прошло, что только люди не выдумали, что только не сделали....

А технологии остаются, и самое главное что мудрить ничего не нужно, все под руками.....

Поделиться сообщением

@Yurii79, тільки потрібно не один сезон, щоб знайти оптимальні пропорції та спробувати багато рецептів.  :positive: 
:oftop:  можливо це  :bayan: , но хто не бачив:

Поделиться сообщением

В кінці трохи нагадує Карпати))))))))))))))))))))

:yes:  :yes:  :yes:  :yes:

О чувакам повезло...

Я б назіму туди зїздив........ :bulbulyator:  :bulbulyator:  :bulbulyator:  :bulbulyator:

Лови плюса.....

Поделиться сообщением

@Yurii79, дякую бро. я б сам не проти туди) :roll:  там на їхньому ютуб каналі багато цікавого є, і не одна подорож така)

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...