rainmen63 7 Опубліковано: 17 травня, 2015 бразы кончилась удобряха а полить надо кокос, чем заменить блум флора сериес автику 2 мес без 8 дней щелебелеме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sadowodlyubitel 218 Опубліковано: 17 травня, 2015 Рипеном если есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 rainmen63 7 Опубліковано: 17 травня, 2015 есть а не рано?? и в какой дозе , как обычно? щелебелеме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sadowodlyubitel 218 Опубліковано: 17 травня, 2015 есть а не рано?? и в какой дозе , как обычно? Меняй просто блум на рипен,но по калькулятору,хотя они по составу схожы.Я так делал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 grinch48 450 Опубліковано: 17 травня, 2015 я заmенял блуm на рипен ! всё гуд было а потоm и прорепенил ещё Первый гров Auto Blueberry Feminised Auto Amnesia Feminised Auto Cheese Feminised Второй опыт Старт №2 Auto Big Devil2 Feminised \\Auto Mazar feminised Третий Старт Auto Mazar feminised х4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 rainmen63 7 Опубліковано: 20 травня, 2015 ок ! спасибо!!!! попробую закончить рипеном!! тоесть я так понимаю GRO+RIPEN ?? а потом просто рипен да? щелебелеме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 dimsil 257 Опубліковано: 20 травня, 2015 @rainmen63,да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
rainmen63 7
бразы кончилась удобряха а полить надо кокос, чем заменить блум флора сериес автику 2 мес без 8 дней
щелебелеме?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз