maverk 4 Опубліковано: 2 квітня, 2016 кто пробовал сорт авто ак 47 от european beeds как вам ??знаю что ботва прущая а как сами шишки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PuhHack 64 Опубліковано: 3 квітня, 2016 Ростил регуляры, убой с напаса, вкус сандала и приятный запах Одни едят мясо, другие капусту, а в среднем все едят голубцы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Султанович 0 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Подскажите как посадить семена в огороде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Predprinimatel 3 391 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Подскажите как посадить семена в огороде?Берешь семена и садишь в огород!!!Поофит!!! Ganja Farm 2016 Ganja Farm 2016 V2.0 Ganja Farm 2020/в процесе/цвет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 gruc 78 Опубліковано: 4 квітня, 2016 не бро первым делом делаеш лунку для семечки а токо потом садишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Proekt 72 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Я росадой сажу , все выживают ПРОÉКТ ®Аполлон http://jahforum.org/topic/36650-prokt-apollon/ ПРОÉКТ ®"happy outdoor avto " ш:50 д:30 http://jahforum.org/topic/39919-prokt-happy-outdoor-avto-2016-sh50-d30/#entry970781 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PuhHack 64 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Имхо лучше рассадой, но температура ночью должна быть не ниже 10 тепла Одни едят мясо, другие капусту, а в среднем все едят голубцы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 invok 24 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Имхо лучше рассадой, но температура ночью должна быть не ниже 10 теплаНе только температура воздуха, но и земли на сколько я слышал... в холодную землю тоже не очень хорошо садить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 slesar 1 Опубліковано: 4 квітня, 2016 садить нада кагда уже гарантировано исключены заморозки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
maverk 4
кто пробовал сорт авто ак 47 от european beeds как вам ??знаю что ботва прущая а как сами шишки?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
8 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз