idmomega7771 16 Опубліковано: 8 липня, 2016 ; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 grogoblin 2 343 Опубліковано: 8 липня, 2016 могут... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Lilith 32 Опубліковано: 8 липня, 2016 Если не переведешь на цвет ,можно ждать и сто дней ) Выручу Орешками высокого качества "Россия"!( http://jahforum.org/topic/37950-semena-ot-mily-ru/ ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 AMPHETAMIN 531 Опубліковано: 8 липня, 2016 Могут,если условия ахиренные. Я не ветер,но я дую... Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Продажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 idmomega7771 16 Опубліковано: 8 липня, 2016 ; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 AMPHETAMIN 531 Опубліковано: 9 липня, 2016 Значит вега просто затянулась.Много азота в почве.Но это даже неплохо-больше урожая будет,если фосфором на цвете с калием много давать будешь.Недостаток-задержка урожая. Я не ветер,но я дую... Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru)Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Продажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 idmomega7771 16 Опубліковано: 9 липня, 2016 ; Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
idmomega7771 16
;
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз