yurok 5 977 Опубликовано: 16 сентября, 2016 @Бомко братан яб уже начал щёт цвета с сегодняшнего дня. Хорошенькая будет. СТАРТ 2014.Регуляры ПРОРАЩИВАНИЕ В ТОРФ ТАБЛЕТКАХ Продам RIPEN (Украина) CТАРТ 2014.авто & Фем Сорта. Сезон 2015. Фото фем + рег. (дамы)! Продажа Угольных Фильтров АУТ 2014-2015 Озимая высадка. Сезон 2015.Авто Фем + Раннецветы. Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Продам Flora Kleen (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Раннецветы от Nucleona!(UA/ru) Сезон 2016. Раннецветы и компания! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
haphap 1 935 Опубликовано: 16 сентября, 2016 @Бомко Привіт друже :) Непогано, навіть досить непогано Прекрасна у нас цієї осені погода, є дуже велика надія що визріє :) Як твоя Мандала доречі ?) Бо моя - так собі, не велика, гілок не багато та і на цвітіння пішла пізно. Семена От Housеbаnk Seeds (Ua/ru) Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Продажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки дляледянной экстракции Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бомко 411 Опубликовано: 16 сентября, 2016 (изменено) В 16.09.2016 в 14:55, haphap сказал: @Бомко Привіт друже :) Непогано, навіть досить непогано Прекрасна у нас цієї осені погода, є дуже велика надія що визріє :) Як твоя Мандала доречі ?) Бо моя - так собі, не велика, гілок не багато та і на цвітіння пішла пізно. Тоже саме, невеликих розмірів рослина, негіляста, із 3-х рослин в однієї пєстіки мають темно фіолетове забарвлення а остальні дві чуть світліші, думаю грам по 20-ть сухих бошок буде, одним словом, дрищі. Зато пасіон, мама дарагая, він вже вищий ніж я, 2.10-2.20 приблизно має, і активно цвіте, думаю харвити десь в середині жовтня. А може і скоріше . Mandala Feminised Passion 1 Feminised Изменено 17 сентября, 2016 пользователем Бомко Редагування тексту... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бомко 411 Опубликовано: 28 сентября, 2016 Привіт всім форумчанам!!! чуть обновлюсь по блюсі... Значить їй вже 90-то днів з яких 13-ть цвіте, старушка ... Як видно на фото листя забарвилось, в характерний для цього типу сорту, фіолетовий відтінок. Думаю це завдяки тому шо вночі температура впала до +5. Зрештою стояти їй ше як мінімум місяць! Будем наблюдати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бомко 411 Опубликовано: 20 октября, 2016 Біда спіткала Українського спортсмена на старті ! ... а нє не так всім привіт хто за мною хоч трошки скучив! Продовжувати репортаж неможу по причині відсутності самої "винуватиці" цього так скать "першого репортажу" хтось її в варварський способ скоцав і спиздив в невідомому напрямку! Останього разу я її бачив такою А сьодні приїхав на місце дислокації і прихуїв(то мяко кажучи) емоції переповнювали, хотілось рвати і метати, жаль нема кого! Шоб та блядь яка то сотворила з моєю рослинкою курила в останній раз. Всім дякую за увагу і вчасні підказки, миру всім любові і щастя, а я завтра мандалу харвити поїду і можливо ще одну блюбері від, фотки виложу попозже! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Матяш 855 Опубликовано: 21 октября, 2016 Співчуваю, Братко. Il faut cultiver son jardin Мій репорт - Ліс. 50°. Аут 2016 Старий репорт - 2015 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бомко 411 Опубликовано: 21 октября, 2016 11 часов назад, Матяш сказал: Співчуваю, Братко. Дякую бро, сил і енергії було вкладено безмірно, очікував від тої буржуйскої сємкі неможливого, але так і непопробував шо воно таке то "кбд блюбері фем." А так хотілось рекламку на єбанути... а тож вони рідненькі мені бонусів паражнякових накідали хоч гектар сади. А тут бля шось с перепугу нормальне (я так думаю помилково) кинули... А її бля.. спіздили... Брази пишу під ефектом пурпл куша від тих самих не обесудьте(в руськом не шпрехен зі дойч) але той пурпл то є то. Ну і так скать напетствіє для начінающіх: пацикі сто років ростив,. Постоянно піздили, піздять, і піздити будуть. То не реклама але для нас(західна Україна) ранєцвєти то є то. Скоренько зацвітають, скоренько достигають, і піздують шо Мама не горюй. А якшо правельно поролічити ту децельну шишку то можна мати стафу (на одного) на цілу зиму... ше і на паску шось лишеться. Миру брази бажаю всім. А тим шо сотворили то з моєю рослинкою,... Я їм пробачаю... і зла зовсім не тримаю. Втрудили,. Молодці... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Golub 1 183 Опубликовано: 22 октября, 2016 @Бомко земляче насрій правельний ,немає чого сопли розпускати місце вибрав не дуже підходяще ,ну так сказати крисачки покуражились, кустик гарний був тоже хочу Блюху підняти два роки спостеригаю за її красою у Бразів в Репах((прошлий рік я відчув те саме шо ти цього ,за то в цьому вже краще місьця підбирав ,((ти не показував кентам? 'Колективный Аут !' АВТО Аут 2016 Mudro-Seeds и еше. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бомко 411 Опубликовано: 22 октября, 2016 Про моє хобі тіки дружина знає. Неодобряє звичайно, вона кицька моя, і рада біше всіх шо мене обікрали... думаю шо це охорона поля кукурузи, блюха росла в 15-ти метрах від цього поля... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения