Перейти к публикации

Мій перший репортаж

Рекомендованные сообщения

@Бомко братан яб уже начал щёт цвета с сегодняшнего дня. Хорошенькая будет. :perfect:

Поделиться сообщением

@Бомко Привіт друже :)  Непогано, навіть досить непогано :respect: Прекрасна у нас цієї осені погода, є дуже велика надія що визріє :)  Як твоя Мандала доречі ?) Бо моя - так собі, не велика, гілок не багато та і на цвітіння пішла пізно.

Поделиться сообщением

В 16.09.2016 в 14:55, haphap сказал:

@Бомко Привіт друже :)  Непогано, навіть досить непогано :respect: Прекрасна у нас цієї осені погода, є дуже велика надія що визріє :)  Як твоя Мандала доречі ?) Бо моя - так собі, не велика, гілок не багато та і на цвітіння пішла пізно.

Тоже саме, невеликих розмірів рослина, негіляста, із 3-х рослин в однієї пєстіки мають темно фіолетове забарвлення а остальні дві чуть світліші, думаю грам по 20-ть сухих бошок буде, одним словом, дрищі.

Зато пасіон, мама дарагая, він вже вищий ніж я, 2.10-2.20 приблизно має, і активно цвіте, думаю харвити десь в середині жовтня. А може і скоріше :smoka:.

:errorsseeds: Mandala Feminised2016-09-17 20.16.36.jpg2016-09-17 20.15.12.jpg

:errorsseeds: Passion 1 Feminised2016-09-17 20.14.34.jpg2016-09-17 20.11.24.jpg

Изменено пользователем Бомко
Редагування тексту...
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Привіт всім форумчанам!!!:jumping: чуть обновлюсь по блюсі...

Значить їй вже 90-то днів з яких 13-ть цвіте, старушка :rasta_biggrin:...

2016-09-28 07.40.55.jpg2016-09-28 07.40.01.jpg

Як видно на фото листя забарвилось, в характерний для цього типу сорту, фіолетовий відтінок. Думаю це завдяки тому шо вночі температура впала до +5. Зрештою стояти їй ше як мінімум місяць! Будем наблюдати :weedbush:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 4 weeks later...

Біда спіткала Українського спортсмена на старті ! ... а нє не так всім привіт хто за мною хоч трошки скучив! Продовжувати репортаж неможу по причині відсутності самої "винуватиці" цього так скать "першого репортажу" хтось її в варварський способ скоцав і спиздив в невідомому напрямку! 

Останього разу я її бачив такою2016-10-16 12.57.58.jpg2016-10-16 12.59.21.jpg

А сьодні приїхав на місце дислокації і прихуїв(то мяко кажучи) емоції переповнювали, хотілось рвати і метати, жаль нема кого! Шоб та блядь яка то сотворила з моєю рослинкою курила в останній раз.

Всім дякую за увагу і вчасні підказки, миру всім любові і щастя, а я завтра мандалу харвити поїду і можливо ще одну блюбері від:errorsseeds:, фотки виложу попозже!

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Співчуваю, Братко.

Il faut cultiver son jardin

Мій репорт -  Ліс. 50°. Аут 2016

Старий репорт -  2015

Поделиться сообщением

11 часов назад, Матяш сказал:

Співчуваю, Братко.

Дякую бро, сил і енергії було вкладено безмірно, очікував від тої буржуйскої сємкі неможливого, але так і непопробував шо воно таке то "кбд блюбері фем." А так хотілось рекламку на :errorsseeds: єбанути... а тож вони рідненькі мені бонусів паражнякових накідали хоч гектар сади. А тут бля шось с перепугу нормальне (я так думаю помилково) кинули... А її бля.. спіздили...

Брази пишу під ефектом пурпл куша від тих самих:errorsseeds: не обесудьте(в руськом не шпрехен зі дойч) але той пурпл то є то.

Ну і так скать напетствіє для начінающіх: пацикі сто років ростив,.

Постоянно піздили, піздять, і піздити будуть. То не реклама але для нас(західна Україна) ранєцвєти то є то. Скоренько зацвітають, скоренько достигають, і піздують шо Мама не горюй. А якшо правельно поролічити ту децельну шишку то можна мати стафу (на одного) на цілу зиму... ше і на паску шось лишеться. Миру брази бажаю всім.

А тим шо сотворили то з моєю рослинкою,... Я їм пробачаю... і зла зовсім не тримаю. Втрудили,. Молодці...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

@Бомко земляче :bayan: насрій правельний ,немає чого сопли розпускати місце вибрав не дуже підходяще ,ну так сказати крисачки покуражились,  кустик гарний був :perfect:тоже хочу Блюху підняти два роки спостеригаю за її красою у Бразів в Репах((прошлий рік я відчув те саме шо ти цього ,за то в цьому вже краще місьця підбирав ,((ти не показував кентам?

Поделиться сообщением

Про моє хобі тіки дружина знає. Неодобряє звичайно, вона кицька моя, і рада біше всіх шо мене обікрали... думаю шо це охорона поля кукурузи, блюха росла в 15-ти метрах від цього поля...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• Создать...