onegin 71 Опубліковано: 7 грудня, 2016 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 batiskav 2 945 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Теряется смысл культюба.Лутше возьми нормальный вент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 onegin 71 Опубліковано: 7 грудня, 2016 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 окуДЖАва 281 Опубліковано: 7 грудня, 2016 попробуй оставить один домовент на продув лампы,у меня работает так.,в кулмастере,вроде не шумно очень,а без вента лампа быстрее из строя выйдет, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Planoed2 34 Опубліковано: 7 грудня, 2016 пацаны.... я понимаю - шо перед тем , как покакать - нужно штаны снять... ну - а все-таки, можно какнуть не снимая штанов? кто пробовал? жопе ниче не будет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Archibald 31 Опубліковано: 7 грудня, 2016 Жопа свою функцию выполнит - а вот штанишки вряд ли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 alfie 10 Опубліковано: 7 грудня, 2016 3 часа назад, Planoed2 сказал: пацаны.... я понимаю - шо перед тем , как покакать - нужно штаны снять... ну - а все-таки, можно какнуть не снимая штанов? кто пробовал? жопе ниче не будет??? Если не на постоянной основе, то всё должно быть ок. У меня херовая вилка была и домовент не работал сутки, грело хорошо, но ничего страшного не случилось. Главное что бы теплу было куда выходить, и тогда оно само будет охлаждатся в каком то смысле чисто из физики тепло уйдет вверх, холодный воздух заполнит пространство, нагреется и снова уйдёт вверх. Но я бы рекомендовал так делать только когда в помещении изредко гости, на постоянной основе всякое может случится и как писали выше это тупо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
onegin 71
.
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз