SkyShiva 3 856 Опубліковано: 1 березня, 2017 Привет всем) кто выращивал на таких ледах?хочу в дальнейшем ими заменить днат,пока есть один на 50вт 6500к 4500lm, нужна информация.. Споровые отпечатки,международная отправка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SkyShiva 3 856 Опубліковано: 2 березня, 2017 для пассивного нужен радиатор массивный) Споровые отпечатки,международная отправка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 cocaine 4 967 Опубліковано: 2 березня, 2017 мы ходим по кругу. либо радиатор массивный, либо диоды мелкие. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SkyShiva 3 856 Опубліковано: 2 березня, 2017 то ли рубашка длинная то ли хуй короткий) Споровые отпечатки,международная отправка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Winer 28 Опубліковано: 2 березня, 2017 http://www.cheapled.ru/heatsink.html Вот здесь хорошие радиаторы. Не дорого и распилят на любые размеры )) Не реклама. Сам у них хочу заказать на систему в 200-300 вт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SkyShiva 3 856 Опубліковано: 2 березня, 2017 + Споровые отпечатки,международная отправка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
SkyShiva 3 856
Привет всем) кто выращивал на таких ледах?хочу в дальнейшем ими заменить днат,пока есть один на 50вт 6500к 4500lm, нужна информация..
Споровые отпечатки,международная отправка.
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
30 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз