Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

В 08.08.2017 в 11:46, vasini сказал:

Что за послание?

Висить кульок, а в кульку мертвий птах. Я навіть не знаю, що і думати з цього приводу..))

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

6 часов назад, Romero17 сказал:

Висить кульок, а в кульку мертвий птах. Я навіть не знаю, що і думати з цього приводу..))

Бро, сходи в церковь! Походу это приворот

Поделиться сообщением

Прикопай возьми

Поделиться сообщением

2 часа назад, sanya7777 сказал:

Бро, сходи в церковь! Походу это приворот

Бро, я не дуже вірю в такі речі, і нічого поганого цим людям не зробив.

Поделиться сообщением

3 часа назад, Romero17 сказал:

Бро, я не дуже вірю в такі речі, і нічого поганого цим людям не зробив.

Та то я прикольнулся!))) хотя, они странные.. Какого хрена с собой птицу носить?

Поделиться сообщением

что за гандон такое сделал,оставь записку ,что "еще одно такое послание,будут ебальники набиты "=) как-то так ...

После первой утренней пятки c глазами у меня все впорядке :rasta_cool:

1. Auto COLORADO COOKIES(DutchPassion) http://jahforum.org/topic/44193-auto-colorado-cookiesdutchpassiondwc400ghedelta9/

2.  DWC,AutoExtreme(dutchpassion) x5 ,Scrog http://jahforum.org/topic/42834-dwc5x-autoextremedutchpassionscrog/

3.Outdoor 2016 100+автиков  http://jahforum.org/topic/43013-out-2016-автики-от-бро-шайтанаmazarvertigobloodyskunk/

Поделиться сообщением

50 минут назад, Reboot сказал:

что за гандон такое сделал,оставь записку ,что "еще одно такое послание,будут ебальники набиты "=) 

Судячи з широких протоптаних стежок, їх було багато. Такі великі кущі одному так просто не винести. 

В мене в тому регіоні було дві ділянки. Відповідно, більше нема змісту туди їздити, я вже змирився і заспокоївся..)

карма їм все порівняє.

Поделиться сообщением

Всё правильно бро , не заморачивайся и не гровь на этих делянх.

Поделиться сообщением

Сочувствую бро. Шикарные растихи у тебя были.

Поделиться сообщением

5 часов назад, yurok сказал:

Всё правильно бро , не заморачивайся и не гровь на этих делянх.

Вибір ділянок, це моя основна проблема. Кожного року намагаюся знайти хороші нові місця, і кожного року в мене основну частину урожаю зривають ще під час веги. 

3 часа назад, рыбачок сказал:

Сочувствую бро. Шикарные растихи у тебя были.

Дякую! Маю надію, що отримаю достойну компенсацію з інших ділянок.

Поделиться сообщением

Кто ищет,тот находит =) На след год найдешь хорошие) а что за раники,от делишис сид? видел у кого-то?)

После первой утренней пятки c глазами у меня все впорядке :rasta_cool:

1. Auto COLORADO COOKIES(DutchPassion) http://jahforum.org/topic/44193-auto-colorado-cookiesdutchpassiondwc400ghedelta9/

2.  DWC,AutoExtreme(dutchpassion) x5 ,Scrog http://jahforum.org/topic/42834-dwc5x-autoextremedutchpassionscrog/

3.Outdoor 2016 100+автиков  http://jahforum.org/topic/43013-out-2016-автики-от-бро-шайтанаmazarvertigobloodyskunk/

Поделиться сообщением

Бро подбор места нужно делать именно сейчас. Сейчас и маскировка в полном разгаре та и сезон охоты открыт. У меня основная проблема с охотниками. Они лазят где попало и джунгли их не пугают.

Поделиться сообщением

С корнем выкопали - наверное с целью пересадить !

Поделиться сообщением

15 часов назад, Romero17 сказал:

Судячи з широких протоптаних стежок, їх було багато. Такі великі кущі одному так просто не винести. 

В мене в тому регіоні було дві ділянки. Відповідно, більше нема змісту туди їздити, я вже змирився і заспокоївся..)

карма їм все порівняє.

Сатанисты небойсь! Выкопай неглубокую пентаграмму на земле и текст "За кусты- вам пизда" пролей бензинчиком и подпали:smoka:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

9 часов назад, Reboot сказал:

Кто ищет,тот находит =) На след год найдешь хорошие) а что за раники,от делишис сид? видел у кого-то?)

На офіційному сайті бачив, EARLY VERSION називаються, сподобались назви і опис..)) В Україні в продажі не знайшов, можливо візьму на наступний сезон.

Поделиться сообщением

4 часа назад, yurok сказал:

Бро подбор места нужно делать именно сейчас. Сейчас и маскировка в полном разгаре та и сезон охоты открыт. У меня основная проблема с охотниками. Они лазят где попало и джунгли их не пугают.

Я цього року також зіткнувся з проблемою мисливців. На тих ділянках де мені тварини пообгризали кору, познаходив кормушки для тварин, і в парі кілометрів від мене, мисливці збудували великий ангар (не знаю як правильно це називається) словом висока і довга дерев'яна будка, зверху якої маленькі вікна, я так розумію вони з них спостерігають і стріляють за тваринами. Я більше по рибалці виступаю, про полювання нічого не знаю..))

Поделиться сообщением

У мене також мексиканці є, у міли брав. Із пяти штук ще не один не зацвів. А в тебе уже 24 липня і почало цвісти. Зате Water Lily ще на початку серпня зацвіла, хоть і не повинна. Постійно параноїть, що хтось може вирвати, але поки всі цілі. 

Поделиться сообщением

В 08.08.2017 в 11:46, vasini сказал:

А на счёт тех придурков, которые с корнями украли

Ох уенной алергии на коноплю до конца жизни им)):smoka:Чтоб от самого слова конопля-"срали ,и рыгали" Народ- согласен?))

• Like +1 1

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Охотники и спиздили.Нашли ссуки. Надо место другое искать.

Поделиться сообщением

Гость
В 23.07.2017 в 03:58, Romero17 сказал:

Брази, алоха! Обнова.

Зїздив на пару ділянок, на деяких після посадки ніразу не був, а це вже пройшло майже 3 місяці.

Killer Kush висажений 17 днів тому. Вижив після жосткої перевозки і замітно підріс

13.thumb.png.2b03ef1789a665ef1c54d91126ed12f1.png

Cream Mandarin, вимахала на 160-170 см. І вже зацвітає, що дуже радує, по переду цілий місяць літа:rasta_cool:

5973de5c73bbe_.thumb.png.aee238353a7e039fbd5d92222fe1f1ca.png

14.thumb.png.4576bb5df23b9584bd9ebb4942220e33.png

Далі ділянки на яких після посадки ніразу не був, рослини пережили заморозок і були без поливу.Там дуже багато різних диких тварин, які позалишали мені не дуже приємні сюрпризи..(

Green Poison, щось обгризло шкуру навколо стовбура, рослина вмерла..((

11.thumb.png.3c7c7c44a05812e5f1c3dc97dab0915b.png

ще дві Green Poison, також трошки покоцані тваринами, але живі. В правої вроді передоз чи дифіцит чогось. Підкажіть, в чому проблема?

12.thumb.png.660bcf1805c5caa6f8b494aa84cee31a.png

Mexican Fury, зацвіла але їй щось повністю згризло центральний стовбур залишились декілька бокових гілок.

8.thumb.png.991d73bb04fca577fcab23968c95ca71.png

ще одна Mexican Fury повністю вціліла від місцевої фауни, але ще не думає зацвітати.

9.thumb.png.0d38526b05454ec895f4267c36115546.png

ну і остання яка дуже порадувала..):smoka:

10.thumb.png.9d86606ca4c9d80bc09041216a912d59.png

Passion#1, цій робив fim підрізку, їй також щось обгризло стовбур, але вершок дивом не засох і ще тримається..

17.thumb.png.610148143cda6b3d60e1927a3a9f9a8b.png

Ще один Passion#1 з покацаним стовбуром.

18.thumb.png.e201268dd33301952eb91acab982bb83.png

ну і один повністю вцілілий, але зовсім не такого розміру як очікував. Зацвітати не думають..

19.thumb.png.1e0fb99365ababdf94e605a2532022ac.png

І останній сорт в обнові, Amnesia Hashplant.

На цю рослину взагалі боляче дивитись, її повністю обгризли, залишилось всього дві гілки..((

7.thumb.png.104b62ed17ff29bacbb958f55f03e362.png

Ще одна з покацаним стовбуром...

5.thumb.png.9431112db0ad03999ea9583e529d7945.png

Одна повністю ціла, дуже пишна. Цвіте і пахне..:rasta_biggrin:

6.thumb.png.aef50275e52e28f5e16b210dee51ae9f.png

ну і на останок найприємніше, несподіваний харв, на який зовсім не чекав..)):smoka:

також обгризли стовбур і більшість гілок, але якимось дивом вона відцвіла. Знайшов трошки плісняви і вирішив захарвити, хоча можна було ще потримати..

1.thumb.png.5c4f393a3c084beddb28e67c0a348486.png

верхня шишка яка трималась "на соплях" нормальних розмірів і дуже плотна.

2.thumb.png.506b214e68100fb84ce0dddb2e1b6b9f.png

обманікюрив і поставив на сушку..)

3.thumb.png.76ad7bea12fb9c94498246c9c58c96a1.png

Всім МИР!!

это не погрызли а кто то покуярил твои ветки на пробу

Поделиться сообщением

8 часов назад, Sergiog сказал:

У мене також мексиканці є, у міли брав. Із пяти штук ще не один не зацвів. А в тебе уже 24 липня і почало цвісти. Зате Water Lily ще на початку серпня зацвіла, хоть і не повинна. Постійно параноїть, що хтось може вирвати, але поки всі цілі. 

2шт. мексиканця зацвіли ще в боксі, решту яку пересадив в аут, не провідував, не можу навіть приблизно сказати коли зацвіли.. по спостереженнях можу сказати, що всі сорти від міли зараз на різних стадіях. Мексиканців прийдеться збирати в 2 заходи, частина вже цвіте давно, а частина тільки почала.. C4 взагалі в 3 етапи, пара рослин вже майже місяць цвітуть, пара десь 2 тижні, а одна ще навіть не почала. Те саме з амнезією.

Water lily це теж від міли?

Поделиться сообщением

3 часа назад, Славикк сказал:

это не погрызли а кто то покуярил твои ветки на пробу

Нє, не думаю.. який зміст брати на пробу і обривати навколо основного стовбура кору? (На четвертому фото добре видно)

Поделиться сообщением

4 часа назад, рыбачок сказал:

Охотники и спиздили.Нашли ссуки. Надо место другое искать.

Ні, це дві зовсім різні ділянки..там де вкрали, недалеко була чужа ділянка. Ти ще радив мені викопувати і переносити..))

Поделиться сообщением

7 часов назад, Romero17 сказал:

Ні, це дві зовсім різні ділянки..там де вкрали, недалеко була чужа ділянка. Ти ще радив мені викопувати і переносити..))

А ,помню. Ищи другие места ,раз эти спалили сюда уже возвращатся смысла нет -будут искать .

Поделиться сообщением

• Создать...