diko 97 Опубліковано: 24 вересня, 2017 28 августа перевёл лампу на 12/12 пред цвет начался примерно спустя 7 дней получается с предцвета до этого момента примерно 20 дней нормально ли нарастают шишки? Мне кажется что как то медленно... Кормлю монофасфатом + магний это фотик бигбад 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 yMota 239 Опубліковано: 24 вересня, 2017 Нормально нарастает,дальше больше,красивый куст сколько веги давал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 вересня, 2017 3 минуты назад, yMota сказал: сколько веги давал? 45 дней от ростка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 вересня, 2017 17 минут назад, amanat сказал: Так держать! Похвастаться решил? Да не бро кажется будто совсем массу не набирает ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ГриндерМэн 1 777 Опубліковано: 24 вересня, 2017 4 минуты назад, amanat сказал: Это здоровая паранойя. меня также иногда параноит)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 вересня, 2017 22 минуты назад, amanat сказал: Это здоровая паранойя. Хороший кустик! Кормишь только МФК + сульфат магния, и все, азот больше не даешь? не не даю больше азота! а нужно дать? @amanat хвастаться попозже буду)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
diko 97
28 августа перевёл лампу на 12/12 пред цвет начался примерно спустя 7 дней получается с предцвета до этого момента примерно 20 дней нормально ли нарастают шишки? Мне кажется что как то медленно... Кормлю монофасфатом + магний это фотик бигбад
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз