sergokush 3 Опубліковано: 15 лютого, 2018 Раста бразы....подскажите в какой период лучше высадить автики в аут!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 15 лютого, 2018 я думаю наверно в начале мая!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 15 лютого, 2018 спасибо бро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 15 лютого, 2018 3 часа назад, sergokush сказал: Раста бразы....подскажите в какой период лучше высадить автики в аут!! с середины апреля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Мачете 1 591 Опубліковано: 15 лютого, 2018 я в начале мая 25дневные ростки высаживаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 15 лютого, 2018 какой период освещения ставишь на них?не стресанут ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 15 лютого, 2018 7 минут назад, Мачете сказал: я в начале мая 25дневные ростки высаживаю какие нахрен ростки? на 25-30 день они уже цвести начинают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 15 лютого, 2018 так как посоветуешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Мачете 1 591 Опубліковано: 16 лютого, 2018 20 часов назад, Славикк сказал: какие нахрен ростки? на 25-30 день они уже цвести начинают смотря что высаживаеш,если крисовские токсики к примеру,то какойтам назуй цвет!у них предцвет только на 40 день начинается! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
sergokush 3
Раста бразы....подскажите в какой период лучше высадить автики в аут!!
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
8 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз