Profesor 10 Опубліковано: 24 лютого, 2018 Загибать ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 24 лютого, 2018 30 минут назад, Profesor сказал: Загибать ?? Если хочешь увеличить урожай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Profesor 10 Опубліковано: 24 лютого, 2018 18 минут назад, Бугор сказал: Если хочешь увеличить урожай. Я имею введу уже загибать или еще чучуть подождать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 speaker666 540 Опубліковано: 24 лютого, 2018 Я бы еще подождал немного, пока подрастет - повыше станет. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 vinnard 30 Опубліковано: 24 лютого, 2018 23 минуты назад, Profesor сказал: Я имею введу уже загибать или еще чучуть подождать Ну как на меня можешь еще немножко подождать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 24 лютого, 2018 58 минут назад, Profesor сказал: уже загибать или еще чучуть подождать Я гну когда 4-5 ярусов есть, а у тебя они уже есть вроде. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Profesor 10 Опубліковано: 24 лютого, 2018 2 часа назад, Бугор сказал: Я гну когда 4-5 ярусов есть, а у тебя они уже есть вроде. На 5 погну;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Profesor 10
Загибать ??
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз