andrej0080 40 Опубліковано: 10 березня, 2018 Подскажите пожалуста фотик медикал сидс шанель+ можно на цвете обрезать листья щоб свет попадал на нижние шишки свет днат 400 и лед 300 Отправлено с моего SM-J700H через Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 GG19876 13 049 Опубліковано: 10 березня, 2018 можно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 bazilic 925 Опубліковано: 10 березня, 2018 Можно, если без эйфории это делать)) Я режу не больше трёх листьев за раз на цвету, а есть знакомый который один раз на предцвете, а второй через месяц цвета обдирает растениям своим все листья, урожаи радуют)Світ ловив мене, та не спіймав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 10 березня, 2018 я бы не резал а там думай сам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
andrej0080 40
Подскажите пожалуста фотик медикал сидс шанель+ можно на цвете обрезать листья щоб свет попадал на нижние шишки свет днат 400 и лед 300
Отправлено с моего SM-J700H через Tapatalk
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз