Psylife 5 Опубліковано: 17 березня, 2018 З недели, земля ,лампа эсл 2*150 ват, остановилисьв росте psylife Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Migelxl 16 634 Опубліковано: 17 березня, 2018 Перелил и замёрзли, че они такие фиолетовый?Если это фотики ещё есть надежда, ну а если автики то в утиль 1 Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Juggernaut 231 Опубліковано: 17 березня, 2018 Как такое у тебя получилось за 3 недели? Они даже расти не начали,а ты говоришь остановились в росте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sirotka 9 643 Опубліковано: 17 березня, 2018 3 часа назад, Psylife сказал: лампа эсл 2*150 ват, А ну покажи фоточку этих ламп? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GG19876 13 049 Опубліковано: 17 березня, 2018 хз как такое можно вообще с растением сделать если честно. Такое ощущение будто они эти 3 недели на улице стояли на морозе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Psylife 5 Опубліковано: 18 березня, 2018 Братки спасибо за ответы сам я виноват сразу бухнул 0.4 для роста корней правда потом чистой водой поливал ,семки походу знатные от барней фармс жалко так ,а фотки ламп скину вечером они белые ,да и температура у нас 21__27 нет холода ,семки фотики девки земля кокосовый субтракт,короче караул что можно сделать заранее благодарю Владимир psylife Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Psylife 5 Опубліковано: 20 квітня, 2018 Привет бро мои приключения продолжаются,после как эти два цветка начали умирать я их полностью промыл пару раз, одни корни без земли ,потом пересадил в новую землю они ожили ,но очень маленького роста .Это после месяца роста ,карлики ,может подкормить что я уже боюсь делать psylife Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз