gekkon 265 Опубліковано: 11 квітня, 2018 Обрезая (отщипывая) кончик корешка мы стимулируем развитие боковых отростков !Так же как при отщипывании верхушек . Я думаю не надо объяснять преимущества данной операции 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dub4ik 584 Опубліковано: 11 квітня, 2018 Запасаюсь попкорном) 1 Мой первый блин https://jahforum.org/topic/50062-первый-гров-autofem-fast-bud-white-russian-эсл-572890/ окончен Второй гров https://jahforum.org/topic/53636-100w-led-ful-285w-esl-greenlady цвет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Petruwka 2 656 Опубліковано: 11 квітня, 2018 оставь машке ногу в покое Я Ниган. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SkyShiva 3 856 Опубліковано: 11 квітня, 2018 щас затролят Споровые отпечатки,международная отправка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gekkon 265 Опубліковано: 11 квітня, 2018 Следующая тема : - Бинауральные ритмы и их влияние на уровень ТГК . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 11 квітня, 2018 5 часов назад, gekkon сказал: Обрезая (отщипывая) кончик корешка мы стимулируем развитие боковых отростков !Так же как при отщипывании верхушек . Я думаю не надо объяснять преимущества данной операции а обрезать корешок прям в холодильнике надо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gekkon 265 Опубліковано: 11 квітня, 2018 23 минуты назад, Славикк сказал: а обрезать корешок прям в холодильнике надо? Славчик ! Братюнь , ты меня не бросил ! Я прям испугался , думал что случилось ! Но нет ! Ты здесь , ты со мной , а значит всё будет ровно ! Не обязательно прям в холоде , можно по старинке в погребе ! А Костян где , чё неужто обидился !? Ну ты эт передавай ему , чтоб не выё там , пущай не серчаить ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз