JackGrow 38 Опубліковано: 18 квітня, 2018 Ростет кустик в боксе. Смотрю на него и думаю может пора рипен ему? Гляньте бразы пора или рано.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JackGrow 38 Опубліковано: 18 квітня, 2018 Только что, amanat сказал: Давай смело! Сразу 5 мл на литр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 bigbadaboom 352 Опубліковано: 18 квітня, 2018 2 часа назад, JackGrow сказал: Смотрю на него и думаю может пора рипен ему? там резать уже можно, смело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JackGrow 38 Опубліковано: 18 квітня, 2018 4 часа назад, amanat сказал: Что - за растение, сколько цветет? Количество зависит от освещения, размера растения и т.д.. Я сам по таблице кормлю, покажи растение целиком! Если чупачупс на одну коллу, поднимать выше 1000 ррм не стоит.)) Автомат от криса 78 от каски.. центральная кола как польорашка пластиковая чуть тоньше правда. Днат 250 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JackGrow 38 Опубліковано: 19 квітня, 2018 5 часов назад, amanat сказал: Так она готова у тебя! Можно косить! Криссу ,,тоже попробую! Кстати, это не Грин Леди?)) Это without smell . Может с ошибками написал но @kriss поймет я уверен. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 19 квітня, 2018 @JackGrow покажи полностью..... 1 Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JackGrow 38 Опубліковано: 19 квітня, 2018 3 часа назад, Migelxl сказал: @JackGrow покажи полностью..... В телефоне есть такой ракурс еще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 19 квітня, 2018 Трихомы смотрел? Если мутно янтарные то руби, я криссовы автики на мутных рублю, мне больше нравится))) если тебе не подходит то рипень до янтаря и реж...ещё дней десять -12 1 Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JackGrow 38 Опубліковано: 19 квітня, 2018 Ян 1 час назад, Migelxl сказал: Трихомы смотрел? Если мутно янтарные то руби, я криссовы автики на мутных рублю, мне больше нравится))) если тебе не подходит то рипень до янтаря и реж...ещё дней десять -12 Янтарных мало очень. Микроскоп говеный у меня плохо видно. На некоторых бохах вообще нет янтаря а мутные от прозрачных тяжело отличить.. Промою клином и зарублю пожалуй нечего тянуть... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Autoscan 245 Опубліковано: 19 квітня, 2018 @JackGrow еще держи, бро, вижу новые стигмы. Лично я 2 цикла автоматы от Крисса держал 95-100 дней. Рипень 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 JackGrow 38 Опубліковано: 19 квітня, 2018 3 минуты назад, Autoscan сказал: @JackGrow еще держи, бро, вижу новые стигмы. Лично я 2 цикла автоматы от Крисса держал 95-100 дней. Рипень Спасибо за мнение, бро. Держи плюса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
JackGrow 38
Ростет кустик в боксе. Смотрю на него и думаю может пора рипен ему? Гляньте бразы пора или рано..
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
10 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз