sergokush 3 Опубліковано: 25 квітня, 2018 бразы я так понимаю моя девчуля скоро зацвете? когда менять лампы? 37 веги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sergokush Уже можешь менять и удобры уменьшай азот, и увеличивай фосфор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sirotka у меня сейчас стоит 105 ват 6500...и 15 ват 300,если я еще докину пару 300..будет норм не снимая 6500? или 6500 снимать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 25 квітня, 2018 2 минуты назад, sergokush сказал: 15 ват 300 Это ты имел ввиду 3000к? 15 Ват это ниочем!!! На фоне 105 ты их и не заметишь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sirotka да 3000 к!думаю еще две 15 в кинуть ...должно быть норм...для системника! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sergokush Ты ток за температурой следи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 25 квітня, 2018 у меня на выдув стоят два 120 кулера...один на вдув 80 и на растиху дин 80...думаю должно быть норм...темболее скоро переедит на болкон жить!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sirotka бро а если оставить на таком свете который сейчас ...плохо будет цвести или вообще не будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sergokush Та будет цвести. Может не так эффективней, но будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sergokush 3 Опубліковано: 25 квітня, 2018 @sirotka спасибо...буду мутить лампы!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Pro100Grover 39 Опубліковано: 26 квітня, 2018 Можешь оставлять как есть, или прикупи ватт на 100 2700к. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
sergokush 3
бразы я так понимаю моя девчуля скоро зацвете?
когда менять лампы?
37 веги
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
10 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз