hellvegen 49 Опубликовано: 18 мая, 2018 Всім здоровлячка! Я продовжую свої спроби виростити MJ, оскільки урожаю так і не зібрав. Трохи набивав руку на сємках які залишались після покурів, чи просто знайомі віддавали, вобщім невідомі сємки. Більшість з них виросла мужиками, або перестали рости в результаті моїх провтиків, залишилось з них 2 - ті що на фото найбільші - їм 2 місяці. Пробую їх криворуко гнути, думав може в аут пересаджу, коли норм сємки замовлю. 3 в маленьких стаканах - також невідомі сємки. Тому замовив 2 автіка - Auto Big Bud XXL (фем), також до мене їде Auto Tutankhamon. Цих двох я планую висажувати в одноразовий бегпот, по мірі росту планую пересадити в 15 літровий мішок, фотки з ними пізніше залию. Проблема! Як видно на фото, у всіх моїх конопель появляється одна і та сама проблема. листя починають жовтіти, нижні засихають. З тестовими растіхами вже вийде як вийде, але не хочу такої участі і для автіків. Після того як підняв лампу, листя трохи перестали жовтіти, але нижні все одно сохнуть. Я так розумію, шо потрібно в бокс більше вентиляції на обдув растіх, якийсь зволожувач повітря, чи култюб на лампу. Прошу допомоги в більш досвідчених бро! Тут інфа про мій бокс: Скрытый текст Сємки від Housеbаnk Seeds (Ua) Auto Big Bud XXL (проросла) Auto Tutankhamon (наразі їде до мене) Бокс: Шафа 57 х 111 х 148 см. Світильник: ДНат 250 Вт + відбивач, обдувають 3 компютерні куллери По стінах покритий пінофолом Вентиляція: Вдув: 100 m3/h Видув: 286 m3/h Інше: Термогігрометр з Аліекспресу ПХ-метр з Аліекспресу Пророщую в ватних дисках, тоді висажую в одноразовий бегпот, по мірі росту планую пересадити в 15 літровий мішок. Грунт: Флорин універсальний 10л + 0,5л перлита и 1л вермикулита. Темпа в боксі близько 30 градусів, в жаркий день буває більше Вологість повітря показує 10% завжди (хоч цей дешевий прилад реально не дуже реагує на зміни вологості, повітря справді сухе) ПХ води з крану - 7-7.4 (треба з нею шось робити?) Добрива: (підкажіть чи норм) Вега - Містер Цвіт універсал NPK: 7-3-6 Цвіт - Містер Цвіт фіалка NPK: 3-8-5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 29 мая, 2018 Всім привіт, обновлюсь по репорту, поки маю час. Нажаль сємка тутанхамона ще досих пір не приїхала. Але не страшно, на фото: Auto Big Bud XXL Приблизно 2 тижні (13-14 днів) відколи проросла. На задньому плані - тестові рослини, походу фотіки, планую перевести їх на цвіт після того, як захарвлю автіки. Коли зявиться лишнє баблішко прикуплю вентилятор в бокс, і треба якось порішати вологість. Поставив стопіццот посудин з водою в бокс...і чота воно ніхрена не працює, вологість як була так і залишається 10%. Коли нормально так пшикаю з пульвіка - вологість збільшується макс до 35% на кілька хвилин. Якшо в когось є поради - з вдячністю почитаю, всім Темпа: День - 30-32 Ніч - 20-25 Вологість: День - 10% Ніч - 42% Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Сергей1907 269 Опубликовано: 29 мая, 2018 Привет удобры не очень, жарко и сухо вот и траблы.Отправлено через TapatalkС такой вентиляцией влажность поднимет только увлажнительОтправлено через Tapatalk многочем- репорт мой аутдор Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 29 мая, 2018 @Сергей1907 Приняв, добрива куплю інші, думаю на форумі знайду. В кімнаті також 10% вологості показує. А взагалі треба інший бокс думати, цей не закривається нормально, просвічує назовні і шумить як трактор цілодобово. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Сергей1907 269 Опубликовано: 29 мая, 2018 [mention=68448]Сергей1907[/mention] Приняв, добрива куплю інші, думаю на форумі знайду. В кімнаті також 10% вологості показує. А взагалі треба інший бокс думати, цей не закривається нормально, просвічує назовні і шумить як трактор цілодобово.За удобрами к Крису обратись, а влагу поднимать надо хоть до 30-40)Отправлено через Tapatalk многочем- репорт мой аутдор Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 5 июня, 2018 Салют! Обновляю фоточки. Біг Бад росте чотко! То була для мене така радість вперше побачити тонкі білі вусики з рослини. Тутанхамон нарешті доїхав і був засаджений в пластикове відерко. Пізніше пересаджу в 15 літровий бегпот. Auto Big Bud XXL (21 день) Auto Tutankhamon (1 день) Моя технологія пророщування зернят: Прихований текст Вобщім всьо стандартно: 2 вологих ватних диска, між ними зерня. Далі кладу їх в такий чорний зіплок, видихаю туди (традиція), закриваю і кладу в верхній (тех) відділ свого боксу, де знаходиться дросель від Днату, котрий нагрівається. Тому біля нього завжди тепло і зернятам це явно подобається. Переважно проростає за добу, якщо ні - ножницями легенько здавлюю носик зерна, поки він не трісне. Тоді кладу назад на добу. Випадків не проростання ще не було. Коли зерня пустило корінь, висаджую в землю і ставлю розсаду на підвіконник, а не в бокс. В боксі жара, були випадки, коли ставив зразу в бокс, грунт швидко просушується і розсада засихає. Тому даю ростку постояти добу-дві на підвіконнику, а тоді переношу в бокс. Нехай хоч в перші дні потішиться справжнім сонячним світлом Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 15 июня, 2018 Всім привіт. Оновлення по репорту. Біг бад починає цвісти, росте нормально вроді, скоро думаю пересажувати в великий бегпот. А от тутанхамон чомусь тупить, мені здається, шо дуже повільно розвивається. Але впринципі росте, не жовтіє, не засихає, думаю ше вистрілить. Назріло питання браття. Думаю як краще поступити з фотіками які ростуть в боксі і чекають свого часу, поки я переведу їх на 12/12. Вони вже більше 2 місяців ростуть, я їх час від часу скубаю, коли не має покурити (листя нормально так накриває). І собсна в чому питання - краще дочекатись, зібрати урожай з автоматів, а тоді змінити режим фотікам, чи зараз змінити на 12/12 і так ростити автіки. Кажуть шо будуть втрати по урожаю, наскільки відчутні? Най буде з вами Джа Auto Big Bud XXL (32 дні) Auto Tutankhamon (10 днів) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hellvegen 49 Опубликовано: 18 июня, 2018 В нас такі справи. Стабільно ок вобщім. А я тут завів ще грибний репорт, якшо комусь цікаво. Пробую вперше виростити вчителів: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Бугор 13 880 Опубликовано: 28 июля, 2018 В 18.06.2018 в 22:46, hellvegen сказал: Стабільно Пересаживай, иначе мало в итоге будет. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас