Перейти к публикации

Гров 1.3 (Auto Big Bud XXL, Auto Tutankhamon)

Рекомендованные сообщения

Всім здоровлячка!

Я продовжую свої спроби виростити MJ, оскільки урожаю так і не зібрав. Трохи набивав руку на сємках які залишались після покурів, чи просто знайомі віддавали, вобщім невідомі сємки. Більшість з них виросла мужиками, або перестали рости в результаті моїх провтиків, залишилось з них 2 - ті що на фото найбільші - їм 2 місяці. Пробую їх криворуко гнути, думав може в аут пересаджу, коли норм сємки замовлю. 3 в маленьких стаканах - також невідомі сємки. Тому замовив 2 автіка - Auto Big Bud XXL (фем), також до мене їде Auto Tutankhamon. Цих двох я планую висажувати в одноразовий бегпот, по мірі росту планую пересадити в 15 літровий мішок, фотки з ними пізніше залию.

Проблема!

Як видно на фото, у всіх моїх конопель появляється одна і та сама проблема. листя починають жовтіти, нижні засихають. З тестовими растіхами вже вийде як вийде, але не хочу такої участі і для автіків. Після того як підняв лампу, листя трохи перестали жовтіти, але нижні все одно сохнуть. Я так розумію, шо потрібно в бокс більше вентиляції на обдув растіх, якийсь зволожувач повітря, чи култюб на лампу. Прошу допомоги в більш досвідчених бро!

Тут інфа про мій бокс:

Скрытый текст

Сємки від Housеbаnk Seeds (Ua)

• Auto Big Bud XXL (проросла)
  • Auto Tutankhamon (наразі їде до мене)

Бокс:

• Шафа 57 х 111 х 148 см.
  • Світильник: ДНат 250 Вт + відбивач, обдувають 3 компютерні куллери
  • По стінах покритий пінофолом

Вентиляція:

• Вдув: 100 m3/h
  • Видув: 286 m3/h

Інше:

• Термогігрометр з Аліекспресу
  • ПХ-метр з Аліекспресу
  • Пророщую в ватних дисках, тоді висажую в одноразовий бегпот, по мірі росту планую пересадити в 15 літровий мішок.
  • Грунт: Флорин універсальний 10л + 0,5л перлита и 1л вермикулита.
  • Темпа в боксі близько 30 градусів, в жаркий день буває більше
  • Вологість повітря показує 10% завжди (хоч цей дешевий прилад реально не дуже реагує на зміни вологості, повітря справді сухе)
  • ПХ води з крану - 7-7.4 (треба з нею шось робити?)

Добрива: (підкажіть чи норм)

• Вега - Містер Цвіт універсал NPK: 7-3-6
  • Цвіт - Містер Цвіт фіалка NPK: 3-8-5

IMG_20180508_151604.jpg

IMG_20180516_123101.jpg

IMG_20180516_123115.jpg

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Всім привіт, обновлюсь по репорту, поки маю час. Нажаль сємка тутанхамона ще досих пір не приїхала. Але не страшно, на фото:

Auto Big Bud XXL

Приблизно 2 тижні (13-14 днів) відколи проросла.

На задньому плані - тестові рослини, походу фотіки, планую перевести їх на цвіт після того, як захарвлю автіки.

Коли зявиться лишнє баблішко прикуплю вентилятор в бокс, і треба якось порішати вологість. Поставив стопіццот посудин з водою в бокс...і чота воно ніхрена не працює, вологість як була так і залишається 10%. Коли нормально так пшикаю з пульвіка - вологість збільшується макс до 35% на кілька хвилин. Якшо в когось є поради - з вдячністю почитаю, всім :peace:

Темпа:

• День - 30-32
  • Ніч - 20-25

Вологість:

• День - 10%
  • Ніч - 42%

bud.jpg

Поделиться сообщением

Привет удобры не очень, жарко и сухо вот и траблы.

Отправлено через Tapatalk

С такой вентиляцией влажность поднимет только увлажнитель

Поделиться сообщением

@Сергей1907 Приняв, добрива куплю інші, думаю на форумі знайду.

В кімнаті також 10% вологості показує. А взагалі треба інший бокс думати, цей не закривається нормально, просвічує назовні і шумить як трактор цілодобово.

Поделиться сообщением

[mention=68448]Сергей1907[/mention] Приняв, добрива куплю інші, думаю на форумі знайду.
В кімнаті також 10% вологості показує. А взагалі треба інший бокс думати, цей не закривається нормально, просвічує назовні і шумить як трактор цілодобово.
За удобрами к Крису обратись, а влагу поднимать надо хоть до 30-40)

Поделиться сообщением

Салют!

Обновляю фоточки. Біг Бад росте чотко! То була для мене така радість вперше побачити тонкі білі вусики з рослини. Тутанхамон нарешті доїхав і був засаджений в пластикове відерко. Пізніше пересаджу в 15 літровий бегпот. 

Auto Big Bud XXL (21 день)

1.jpg.b93ddb49ca732a7ee66f911a9f7ecb46.jpg

2.jpg.7aa21b7a04d14b2516caf9c98beb187b.jpg

Auto Tutankhamon (1 день)

4.jpg.dfc4359f79d2357a5f9da7a1dd77e805.jpg

Моя технологія пророщування зернят:

Прихований текст

Вобщім всьо стандартно: 2 вологих ватних диска, між ними зерня. Далі кладу їх в такий чорний зіплок, видихаю туди (традиція), закриваю і кладу в верхній (тех) відділ свого боксу, де знаходиться дросель від Днату, котрий нагрівається. Тому біля нього завжди тепло і зернятам це явно подобається. Переважно проростає за добу, якщо ні - ножницями легенько здавлюю носик зерна, поки він не трісне. Тоді кладу назад на добу. Випадків не проростання ще не було.

Коли зерня пустило корінь, висаджую в землю і ставлю розсаду на підвіконник, а не в бокс. В боксі жара, були випадки, коли ставив зразу в бокс, грунт швидко просушується і розсада засихає. Тому даю ростку постояти добу-дві на підвіконнику, а тоді переношу в бокс. Нехай хоч в перші дні потішиться справжнім сонячним світлом :rasta_peace:

3.jpg.05e6d10457b256f7359e6fdebd41a411.jpg

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Всім привіт. Оновлення по репорту.

Біг бад починає цвісти, росте нормально вроді, скоро думаю пересажувати в великий бегпот. А от тутанхамон чомусь тупить, мені здається, шо дуже повільно розвивається. Але впринципі росте, не жовтіє, не засихає, думаю ше вистрілить.

Назріло питання браття. Думаю як краще поступити з фотіками які ростуть в боксі і чекають свого часу, поки я переведу їх на 12/12. Вони вже більше 2 місяців ростуть, я їх час від часу скубаю, коли не має покурити (листя нормально так накриває). І собсна в чому питання - краще дочекатись, зібрати урожай з автоматів, а тоді змінити режим фотікам, чи зараз змінити на 12/12 і так ростити автіки. Кажуть шо будуть втрати по урожаю, наскільки відчутні? Най буде з вами Джа :rasta_peace:

Auto Big Bud XXL (32 дні)

5.jpg.4725641c263f0ffe8f28bac99b5e4bed.jpg

Auto Tutankhamon (10 днів)

6.jpg.c39faaebb957a2c7771245e91c1c935c.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В нас такі справи. Стабільно ок вобщім. 

7.thumb.jpg.ceca2a1c2c8a794851a48a96590293be.jpg

А я тут завів ще грибний репорт, якшо комусь цікаво. Пробую вперше виростити вчителів: 

Поделиться сообщением

• 1 month later...
В 18.06.2018 в 22:46, hellvegen сказал:

Стабільно

Пересаживай, иначе мало в итоге будет. 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...