kireks 27 Опубліковано: 30 травня, 2018 Подскажите пожалуйста в каких пропорциях ими пользоваться на 10л воды? Для веги и цвета!! Все что есть из солей буйских - на картинке. Может что добавить нужно убрать и тд. Буду очень благодарен!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
1 kireks 27 Опубліковано: 30 травня, 2018 2 минуты назад, amanat сказал: Монофосфат калия 1 грамм на 1 литр, + сульфат магния , я аптечный беру в уколах, 1 куб на 1 литр, этот порошковый, почитай сколько советует сыпать производитель. Селитру не использую. Химию всегда начинай с половины дозы, далее, если все в норме дается полная доза, дальше как пойдет. Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kireks 27 Опубліковано: 30 травня, 2018 fdh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
kireks 27
Подскажите пожалуйста в каких пропорциях ими пользоваться на 10л воды? Для веги и цвета!!
Все что есть из солей буйских - на картинке. Может что добавить нужно убрать и тд. Буду очень благодарен!!
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз