diko 97 Опубліковано: 24 червня, 2018 Здаров всем раста братьям! Посмотрите плз фото если приблизить то видны трихомы вопрос такой пора ли харвить? 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 червня, 2018 Или ещё дать недельку постоять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Getones 5 060 Опубліковано: 24 червня, 2018 Думаю неделька пойдет на пользу)на водичке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 timon216 6 Опубліковано: 24 червня, 2018 Я думаю уже можно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 yagorr 7 692 Опубліковано: 24 червня, 2018 57 минут назад, Getones сказал: Думаю неделька пойдет на пользу)на водичке можно и засуху ........... Зимний Гров.auto-(Wembley,sweet Afgani)..."13 **H-Кush.&.LSD.&. Аstarta.&Mauntin-Kush... "18 ~Big-Bud Auto. Fem.~ ---"19 Классический аут - ''19 Егор33 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Getones 5 060 Опубліковано: 24 червня, 2018 2 минуты назад, yagorrka34 сказал: можно и засуху ........... Можно)знать бы еще чем кормил?)рипенил ли?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 червня, 2018 1 минуту назад, Getones сказал: Можно)знать бы еще чем кормил?)рипенил ли?) Репенил мфк+магний сульфат после один пролив уже сделал обычной водой просто листва уже все падает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Dufff 100 Опубліковано: 24 червня, 2018 Только что, diko сказал: Репенил мфк+магний сульфат после один пролив уже сделал обычной водой просто листва уже все падает Нах тебе нужна эта листва? Ещё пару раз водой и кури на здоровье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 markoff1984 1 522 Опубліковано: 24 червня, 2018 Короче друг! В данный момент твоя травка наращивает только CBD ,если нравиться тупить и спать - держи , а так не вижу смысла, листва желтеет не от дефицита ,а что бы тебе сказать- я вся твоя,руби-кури) 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 червня, 2018 3 часа назад, markoff1984 сказал: Короче друг! В данный момент твоя травка наращивает только CBD ,если нравиться тупить и спать - держи , а так не вижу смысла, листва желтеет не от дефицита ,а что бы тебе сказать- я вся твоя,руби-кури) Ясно бро) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 diko 97 Опубліковано: 24 червня, 2018 2 часа назад, amanat сказал: Она готова, но один только полив мало, для хорошей промывки кормя от минералок, я бы еще разок - другой пролил бы, чтоб химию не курить! Но и не передерживай, седативная будет! Ну тебе решать, хорошая кустиха, мои поздравления! Спс бро! Примерно так и рассчитывал один раз пролить подсушить и спелить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 abai 152 Опубліковано: 25 червня, 2018 20 часов назад, diko сказал: Спс бро! Примерно так и рассчитывал один раз пролить подсушить и спелить) Согласен)))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
diko 97
Здаров всем раста братьям! Посмотрите плз фото если приблизить то видны трихомы вопрос такой пора ли харвить?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
11 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз