PablOG 843 Опубліковано: 25 червня, 2018 Бразы помогите определить перелив или нет?Или дефицит фосфора? Багпот 18л ,полив был 1/2 ,1/3 дня.Земля твердовата хоть есть и перлит и кокос. Вопрос опытным гроверам 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 25 червня, 2018 1 минуту назад, PablOG сказал: на вид как пол кило ... Я тоже так думал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PablOG 843 Опубліковано: 25 червня, 2018 Только что, Бугор сказал: Я тоже так думал. Пойду мастерить укрытие 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 25 червня, 2018 12 часов назад, PablOG сказал: А на вид как пол кило ... Скрытый текст скока ка думаешь... Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 25 червня, 2018 11 минут назад, Migelxl сказал: скока ка думаешь На недельку покурить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 25 червня, 2018 1 минуту назад, fires сказал: На недельку покурить.. ну с вашими мехами таки да))))) Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 25 червня, 2018 15 минут назад, Migelxl сказал: скока ка думаешь 130-140 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 25 червня, 2018 Только что, Бугор сказал: 130-140 дивинистидивить)))) сикаблить)))) я тоже думал шо ща рвану планету а нихуя))) Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 25 червня, 2018 1 минуту назад, Migelxl сказал: дивинистидивить Да уж, ......Пока на весы не положиш, не фиг гадать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PablOG 843 Опубліковано: 25 червня, 2018 22 минуты назад, Migelxl сказал: дивинистидивить)))) сикаблить)))) я тоже думал шо ща рвану планету а нихуя))) А на глаз то кажется больше ...таки да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PablOG 843 Опубліковано: 26 червня, 2018 Вот сделал укрытые от солнечных лучей)Не знаю поможет ли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 27 червня, 2018 21 час назад, PablOG сказал: Вот сделал укрытые от солнечных лучей)Не знаю поможет ли а это тот куст о которам ты говорил? Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 PablOG 843 Опубліковано: 27 червня, 2018 2 часа назад, Migelxl сказал: а это тот куст о которам ты говорил? Нет )))) Тот куст пролил сегодня утром 5л. воды,в тень поставил ,отошёл как бы ,но одна кола беспокоит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
PablOG 843
Бразы помогите определить перелив или нет?Или дефицит фосфора?
Багпот 18л ,полив был 1/2 ,1/3 дня.Земля твердовата хоть есть и перлит и кокос.
Вопрос опытным гроверам
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
37 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз