prodigy023 19 Опубліковано: 17 серпня, 2018 Можно ли серебрить воду перед поливом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ironmaks 267 Опубліковано: 17 серпня, 2018 Не знаю,тоже интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Эльман 493 Опубліковано: 17 серпня, 2018 47 минут назад, prodigy023 сказал: Можно ли серебрить воду перед поливом? В каком смысле серебрить? Вообще насколько мне известно, коллоидным серебром гермят мамки и то одну или две ветки прыскают, для получения фемок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Эльман 493 Опубліковано: 17 серпня, 2018 4 минуты назад, безгашиша сказал: Конечно можно , но зачем? Хороший вопрос) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 prodigy023 19 Опубліковано: 17 серпня, 2018 Просто ложить в воду обычное серебро чтоб отстаивалась... должно какбы убивать бактерии там всякие , заряжаться может чемто.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Эльман 493 Опубліковано: 17 серпня, 2018 1 минуту назад, prodigy023 сказал: Просто ложить в воду обычное серебро чтоб отстаивалась... должно какбы убивать бактерии там всякие , заряжаться может чемто.... А в этом плане теперь понятно. Наверное можно, но я бы не стал, из за опасения что за гермится куст.. не дай Бог. Но это аксиома. Вы в праве поступать как вам угодно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 prodigy023 19 Опубліковано: 17 серпня, 2018 Гермят насколько я знаю регуляры...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SSLab 4 634 Опубліковано: 17 серпня, 2018 Вдыхаю дым афганской марихуаны... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Kermit 3 131 Опубліковано: 17 серпня, 2018 4 часа назад, prodigy023 сказал: Просто ложить в воду обычное серебро чтоб отстаивалась... должно какбы убивать бактерии там всякие , заряжаться может чемто.... А кто сказал, что растениям эти бактерии во вред? 1 Было бы величайшей ошибкой думать... (с) В.И. Ленин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Эльман 493 Опубліковано: 18 серпня, 2018 22 часа назад, Kermit сказал: А кто сказал, что растениям эти бактерии во вред? И не говори) Симбиоз бактерий и корневой системы в земле.. просто необходим для растения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
prodigy023 19
Можно ли серебрить воду перед поливом?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз