tika 1 Опубліковано: 17 січня, 2019 Ребята,я высадил семку с 1 см корешка,в трофяную таблетку,но 2 дня уже прошло а она не хочет выходить от туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 17 січня, 2019 2 часа назад, tika сказал: 2 дня у Жди. И постарайся шоб таблетка была влажной, а не мокрой, малышня боится перелива. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 bazilic 925 Опубліковано: 18 січня, 2019 Торфяные таблетки туфта и убийцы семок. Проращивай в маленьких стаканчиках с базовым замесом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 beny 9 128 Опубліковано: 18 січня, 2019 3 минуты назад, bazilic сказал: Торфяные таблетки туфта и убийцы семок. Проращивай в маленьких стаканчиках с базовым замесом. А че не сразу в горшки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 bazilic 925 Опубліковано: 18 січня, 2019 А че не сразу в горшки ?Для авто лучше в меньшую тару, что б корневая поскорее разрослась и пошел рост вверх, а для фото можно и в большой горшок сразу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SlipLike 60 Опубліковано: 24 березня, 2019 В 18.01.2019 в 20:45, bazilic сказал: Торфяные таблетки туфта и убийцы семок. Проращивай в маленьких стаканчиках с базовым замесом. хз чувак, я использую таблетки и все прорастает хорошо :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
tika 1
Ребята,я высадил семку с 1 см корешка,в трофяную таблетку,но 2 дня уже прошло а она не хочет выходить от туда
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз