dimaman 4 Опубліковано: 6 лютого, 2019 Пацаны не могу опредилиться со светом них%;№ не пойму есть лампы днат 400 ват внутри две трубки читаю форум смотрю и подсветку мутят и тому подобное что посоветуете ?? буду благодарен всех ответов по теме и пользы новичкам много ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 xxxRAYxxx 222 Опубліковано: 8 лютого, 2019 2 часа назад, Kermit сказал: Интересно, где это ) Сколько по Европе путешествовал, цена примерно одинаковая, что в Праге, что в Барселоне на Ла-Рамбле - 10 Евро грамм. Казахстан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Kermit 3 131 Опубліковано: 8 лютого, 2019 2 часа назад, xxxRAYxxx сказал: Казахстан Жёсткая цена, бро 1 Было бы величайшей ошибкой думать... (с) В.И. Ленин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 dimaman 4 Опубліковано: 10 лютого, 2019 Ну судя по твоему лицу ты хочешь узнать где я живу и арестовать меня больше не спрашуй о таком (НЕТ НЕ БАРЫГА ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
dimaman 4
Пацаны не могу опредилиться со светом них%;№ не пойму есть лампы днат 400 ват внутри две трубки читаю форум смотрю и подсветку мутят и тому подобное что посоветуете ?? буду благодарен всех ответов по теме и пользы новичкам много )
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
28 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз