Sensei 349 Опубликовано: 18 апреля, 2019 Всім привіт, ласкаво прошу. Буду намагатися підняти декілька кущів у себе на балконі. Балкон виходить на захід та частково на південь. Прямі сонячні промені потрапляють 3 10-00 та до заходу. Насіння дуже бородате з 15-16 років. Деякі бонусом прийшли інші купував на "еррорс" та у "шайтан шоп" Сорти: Satori (foto fem) 2 шт. шайтан шоп 15-16 рік Kalichakra (foto fem) 1 шт. еррорс 15-16 рік Mandala (foto fem)1шт. бонусом від Бро Крісс в минулому році Mandala(foto fem)1шт. шайтан шоп Brazil amazon(foto fem)2шт шайтан шоп Усі були замочені 1.04. 7.04 усі зійшли. Наразі усе виглядає ось так: Планую потримати декілька тижнів у літрових горщиках потім пересаджу у 10л. відра. Сьогодні також висадив Талібан (фто рег) та Ак-47хВенге (фото рег) з роздачі Міли. Замочував по 3 насінини 15.04 Ак-47 3/3 висадив Талибан 2/3 висадив 1 розкусив маю надію завтра покаже корінчик. Усі будуть зростати у землі з використанням органічних добрив, у майбутньому замовлю щось з Advanced Nutrients. І на останок декілька фото з минулорічного дебютного грову на балконі. 9 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 7 июля, 2019 @кактусс так. Всім дякую, за поради та припущення, стан рослин стабільно важкий. Проблема на перший погляд не прогресує, через тиждень закину фото. Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 542 Опубликовано: 18 апреля, 2019 В 18.04.2019 в 12:58, Sensei сказал: Насіння дуже бородате з 15-16 років Показать больше Я правильно понял, семкам 15 лет? И они взошли все?! Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sirotka 9 637 Опубликовано: 18 апреля, 2019 В 18.04.2019 в 17:06, sanya7777 сказал: Я правильно понял Показать больше Нет не правильно, семки с 2015 -2016 года лежат. @Sensei здание что не жилое? Как ты регулируешь 12/12? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 18 апреля, 2019 @sirotka звичайний балкон багатоповерхівки. Тривалість освітлення не регулюю. Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sirotka 9 637 Опубликовано: 18 апреля, 2019 В 18.04.2019 в 17:58, Sensei сказал: Тривалість освітлення не регулюю. Показать больше А прошлый раз тоже фотики растил? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 18 апреля, 2019 @sirotka теж фотіки, зацвіли в кінці серпня, на скільки визріли складно сказати, харвив по паспорту + 2 тижня. Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sirotka 9 637 Опубликовано: 18 апреля, 2019 В 18.04.2019 в 18:41, Sensei сказал: теж фотіки, Показать больше То есть забил полностью на боязнь ревегии тд и все получилось? Молодец. Я ток автоматы растил на балконе и ща вон тож зарядил. Давай УДАЧИ! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 18 апреля, 2019 @sirotka Дякую, тобі теж вдалого сезону. Нервував що вилізуть герми, та минулого року все вдалось. Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dar 4 176 Опубликовано: 20 апреля, 2019 Удачи /// Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 20 апреля, 2019 @dar дякую, я слідкую за твоїм репом, буду брати приклад. Знаю що сорти неоптимальні, можливо до осені зберу бокс будуть доцвітати там. Усіх зі святом 4.20 Сьогодні виглядають так. Також скинули каску 3/3 Ак та один Талибан. 2 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валерджан 16 726 Опубликовано: 21 апреля, 2019 Балкон найс, тоже такое слегонца практикую!) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 25 апреля, 2019 Всім привіт, потроху ростемо. Насіння з роздачі Міли: АК х Венге Талибан 1 чудово росте 2 трохи туплять ще з пророщування Підкажіть хто використовував такий біогумус який результат? Маю намір місити 500гр. + 50гр. Бокаші на 10л відро. 2 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
1danil84 144 Опубликовано: 25 апреля, 2019 Удачи Бро , я тож растил в позапрошлом году - удобно поливаешь любуешься )) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 25 апреля, 2019 @1danil84 Дякую. У мене на балконі турнік висить та пара гантель лежить кожен раз під час зарядки милуюсь рослинками. Вони мотивують кожен день ставати сильнішим,здоровішим. 2 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 6 мая, 2019 Всім хто живий після свят привіт. Сьогодні пересадив декілька рослин на постійне місце. Розвиток дівок мене повністю влаштовує на відміну від погоди. Усі поливаю "Байкалом". І під кінець Мілкіни насінини 5 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 9 июня, 2019 Всім привіт. Усі рослини потроху розвиваються. Сьогодні рівно 2 місяці і 2дні. Калічакра. Бразіл Амазонія. Одна трохи підігнута, інша росте вільно Мандала бонусом від Крісс 16-17рік. Мандала від Шайтана 15-16 рік. Саторі. Усім протягом цього тижня зробив топінг. Сьогодні висушені верхівки взірвав. Вперше покурив за три місяці, зазвичай курив 2-3 рази на тиждень. Перерви були й довше але цього разу накурило майже як вперше. Чи може так подіяти(зниження толерантності) перехід на вегетаріанство 1,5 місяці не вживаю м'яса (яйця, молочні продукти, рибу їм). Й на завершення питання, чи може біота(мікроорганізми) у 12л. відрі важити більше кілограму? 1 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 23 июня, 2019 Сонце палає - палає сонце. Калічакра - випадково зламана на стадії 4-ої пари листя, на рівні 2-ої пари. Потів робився топінг декілька разів Майже 2,6міс. Коли в тебе посеред бетонних джунглів ростуть свої. Майже повна картина, майже усі показали стать. Без сюрпризів (усі фемки.) Всі ростуть на органіці. На на разі замовив у Бро kriss BIOCHARGINGUniversal буду цим добривом догодовувати. 4 Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Agastos 1 581 Опубликовано: 23 июня, 2019 Оазис в бетонных джунглях Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sensei 349 Опубликовано: 6 июля, 2019 Почалися, трабли з кущами. На початку місяця помітив дивні пошкодження на листях деяких рослин. Показать содержимое Вирішив обробити "Актовермом" Пакетик на 1л. води(35мл./1л.). Через декілька днів майже всі дівки покрутили листя та виглядають хворобливо. Показать содержимое Підкажіть що робити?Приймаю будь-які версії. Загалом виглядають у 3 місяці ось так . Каличакра Саторі Мандала Столичний балкон Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
chintor 145 Опубликовано: 6 июля, 2019 @Sensei , поджарились, не? дао выраженное словами не может быть истинным Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
рыбачок 1 310 Опубликовано: 6 июля, 2019 @Sensei Не надо было трогать,поспешил ты. Поудаляй засохшие и пораженные места и больше пока ничем не обрабатывай. Может слишком концентрацию большую сделал яда? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 7 485 Опубликовано: 6 июля, 2019 В 06.07.2019 в 15:03, Sensei сказал: "Актовермом" Пакетик на 1л. води(35мл./1л.). Показать больше Тут непонятно.. ты 35мл яду розвел на 1 литр воды? Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 229 Опубликовано: 7 июля, 2019 @Sensei здоров Бро,тоже балкон юзаю,правда масштаб с твоим не сравниш.Да и солнце всего 4 часа у меня.Такая же хрень как у тебя,появились точечки внезапно,и начали быстро прогрессировать. Я обработал актеликом,куб на литр, новых точек нет,траблов с листьями, как у тебя тоже нет.Склоняюсь к мнению бразов,выше отписавшихся,Шо ты с дозировкой ошибся,хотя актоверм не юзал.Актеликом например 2мл. на 2л. воды,а у тебя аж 35мл.Удачи с реанимацией растих. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 7 485 Опубликовано: 7 июля, 2019 В 07.07.2019 в 15:53, Sensei сказал: так Показать больше В 07.07.2019 в 15:53, Sensei сказал: припущення Expand Показать больше Це 100% через яд. Ти його усилив в 10 раз, я такого яду не чув,щоб 350мл/10л. воды. Якщо я тебе правильно пойняв. Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения