Bond1975 1 248 Опубліковано: 6 червня, 2019 Всем привет. До этого создовал тему про насекомые. Я решил эту проблему при помощи божьей коровки, принёс 2шт киининул на растение они уже третий день бегают по растению, Может ли она повредить растение? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 yagorr 7 692 Опубліковано: 6 червня, 2019 Тли точно не будет. Хотя откуда ей в боксе взяться? Зимний Гров.auto-(Wembley,sweet Afgani)..."13 **H-Кush.&.LSD.&. Аstarta.&Mauntin-Kush... "18 ~Big-Bud Auto. Fem.~ ---"19 Классический аут - ''19 Егор33 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Bond1975 1 248 Опубліковано: 6 червня, 2019 До этого всякие одноклеточные бегали по растению теперь их нет за 2дня всех одноклеточных съели. На сколько опасно божья коровка для конапли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 6 червня, 2019 38 минут назад, Audi1975 сказал: Может ли она повредить растение? нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ironmaks 267 Опубліковано: 6 червня, 2019 Нет,они не навредят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ironmaks 267 Опубліковано: 6 червня, 2019 Я замечал в ауте на своих кустах,где божьи коровки -там проблем нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Bond1975 1 248
Всем привет. До этого создовал тему про насекомые. Я решил эту проблему при помощи божьей коровки, принёс 2шт киининул на растение они уже третий день бегают по растению,
Может ли она повредить растение?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз