Rulandoman 1 Опубліковано: 15 вересня, 2019 Доброго времени суток! Срезал растиху под листьями полно тли, Весит сушится вторые сутки. Вопрос - Можно ли её в морозилку чтобы тля подохла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kindman 11 745 Опубліковано: 15 вересня, 2019 1 минуту назад, Rulandoman сказал: Доброго времени суток! Срезал растиху под листьями полно тли, Весит сушится вторые сутки. Вопрос - Можно ли её в морозилку чтобы тля подохла? Нет куст сразу сгниет как достанешь с мороза. Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Rulandoman 1 Опубліковано: 15 вересня, 2019 Тогда как уничтожить,может чесноком побрызгать или ещё что нибудь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ironmaks 267 Опубліковано: 15 вересня, 2019 Промой в растворе перекиси,пропорции я не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kindman 11 745 Опубліковано: 15 вересня, 2019 20 минут назад, Ironmaks сказал: Промой в растворе перекиси,пропорции я не знаю . Хочешь дунуть - нужно всунуть.©kindman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Schaman 223 Опубліковано: 15 вересня, 2019 @Rulandoman Привет бро. Подружись с ней, накури ее) я серьезно, насекомые вроде как боятся дыма или только с пчелами канает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Rulandoman 1
Доброго времени суток!
Срезал растиху под листьями полно тли,
Весит сушится вторые сутки.
Вопрос - Можно ли её в морозилку чтобы тля подохла?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз