SirAmHot 118 Опубліковано: 22 березня, 2020 Все привет !Второй гров на земле ,и заметил что моя растиха пьёт очень медленно как мне кажется ...Горшок 15 литров (земля универсальная перлит,вермикулит)полив на цвет удобры-Вода -удобры.полив раз в 4 дня.Контроль ппм пш метр! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SirAmHot 118 Опубліковано: 22 березня, 2020 3 минуты назад, SirAmHot сказал: Все привет !Второй гров на земле ,и заметил что моя растиха пьёт очень медленно как мне кажется ...Горшок 15 литров (земля универсальная перлит,вермикулит)полив на цвет удобры-Вода -удобры.полив раз в 4 дня.Контроль ппм пш метр! Забыл сказать поливаю где-то по 4 литра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 fires 15 145 Трофеи і Медали Опубліковано: 23 березня, 2020 7 часов назад, SirAmHot сказал: .Горшок 15 литров (земля универсальная перлит,вермикулит)полив на цвет удобры-Вода -удобры.полив раз в 4 дня @SirAmHot Это нормальное явление для земли, поначалу вобще раз в неделю поливаю)) 1 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 vodooo 490 Опубліковано: 23 березня, 2020 Норм раз в 4 дня, дальше чаще будешь поливать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
SirAmHot 118
Все привет !Второй гров на земле ,и заметил что моя растиха пьёт очень медленно как мне кажется ...Горшок 15 литров (земля универсальная перлит,вермикулит)полив на цвет удобры-Вода -удобры.полив раз в 4 дня.Контроль ппм пш метр!
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз