Sergi-jekson 0 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Чи корисно буде вимішати землю з кістковим попелом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 beny 9 128 Опубліковано: 13 квітня, 2020 9 часов назад, Sergi-jekson сказал: Чи корисно буде вимішати землю з кістковим попелом? Пепел нужно на самый низ лунки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sadovnik1781 1 913 Опубліковано: 13 квітня, 2020 26 минут назад, beny сказал: Пепел нужно на самый низ лунки. А если перемешать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 beny 9 128 Опубліковано: 13 квітня, 2020 1 час назад, o5GrovPro сказал: А если перемешать В пепле в основном фосфор , калий,кальций.Он больше для стадии цветения подходит.Имхо канеш.Я его кладу на дно ,не перемешую ни с чем. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sadovnik1781 1 913 Опубліковано: 13 квітня, 2020 48 минут назад, beny сказал: В пепле в основном фосфор , калий,кальций.Он больше для стадии цветения подходит.Имхо канеш.Я его кладу на дно ,не перемешую ни с чем. Ну да пусть малая напрягается достает себе еду я вот буду куряк на дно ложить, а грунт перегной с землей и перлик_) думаю норм получится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 beny 9 128 Опубліковано: 13 квітня, 2020 @o5GrovPro бро у тебя куряк в гранулах или перегной куриный ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sadovnik1781 1 913 Опубліковано: 13 квітня, 2020 @beny покупной в гранулах, хз сколько сыпать думаю грам 150 будет норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 beny 9 128 Опубліковано: 13 квітня, 2020 43 минуты назад, o5GrovPro сказал: @beny покупной в гранулах, хз сколько сыпать думаю грам 150 будет норм. Бро 200гр на лунку и перемешуй его с землёй ) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sadovnik1781 1 913 Опубліковано: 14 квітня, 2020 В 13.04.2020 в 07:37, beny сказал: Бро 200гр на лунку и перемешуй его с землёй ) опа Бро вижу ты в теме Смотри у меня движ такой я намешал перегной с перлитом норм теперь то что намешал планирую в лунку 1к1 с грунтом из лунки если я в комплект домишаю куряк не перегну? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 beny 9 128 Опубліковано: 14 квітня, 2020 48 минут назад, o5GrovPro сказал: опа Бро вижу ты в теме Смотри у меня движ такой я намешал перегной с перлитом норм теперь то что намешал планирую в лунку 1к1 с грунтом из лунки если я в комплект домишаю куряк не перегну? Бро привет.Да в этом году дикий аут будет)) Если перегной зарядил то куряк лучше не надо.Он концентрированный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Sergi-jekson 0
Чи корисно буде вимішати землю з кістковим попелом?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз