Заур 70 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 Авто_КАБУЛ_27_дней_цвецет.mp4 Привет коллеги помог ите пож растиха цветет но удобры заказал будут через 20 дней есть порошковые с рынка горшок 12 литров из удобров калий фосфор маг нии и амофоска не знаю дозу скока посыпать помогите пожалуйста буду заранее благодарен пож help mu Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Pokediok 2 511 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 та особо не голодная на вид OG Kush, Sour D, WW, BigBud, земля, ДНАТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Заур 70 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 Спасибо чем удобрить количество поможеш?пож и как думаете грамм 50 шишек сниму? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 6 минут назад, Заур сказал: пож и как думаете грамм 50 шишек сниму? Нолик затри. 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Заур 70 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 Только что, sirotka сказал: Нолик затри. Шутиш бро))))? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 @Заур Нет конечно. Вот тут было едва 50, сравни со своим. Вот так мой куст выглядел в месяц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Заур 70 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 Хороший кустик Бошки кайф давали пр и покуре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Заур 70 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 Ну ничего 5 грамм лучше чем ничего вот удобры придут замучу по новой 7 семян есть у меня авта кабула спосибо бро короче спичечный коробок может быть да брат ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 sirotka 9 643 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 10 минут назад, Заур сказал: короче спичечный коробок может быть да брат ? Если не накосячишь, то и все три корабля соберешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Заур 70 Опубліковано: 13 жовтня, 2020 5 часов назад, sirotka сказал: Если не накосячишь, то и все три корабля соберешь. Спасибо брат давно ростиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Заур 70
Привет коллеги помог ите пож растиха цветет но удобры заказал будут через 20 дней есть порошковые с рынка горшок 12 литров из удобров калий фосфор маг нии и амофоска не знаю дозу скока посыпать помогите пожалуйста буду заранее благодарен пож help muПоділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз