MentiNeKenti 52 Опубліковано: 28 серпня, 2021 Короче постараюсь быть кратким По виду мои девчушки на 30-40 дне цветения А поле с кукурузой на мой взгляд уже на завершающей стадии Експерты ваше мнение как долго простоит ещё кукуруза до своего харва комбайном)) Украина 49 широта 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 MentiNeKenti 52 Опубліковано: 3 вересня, 2021 Вот такой зверь вырос Место одного стебла дал целых два чем заменил два куста хд)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 MentiNeKenti 52 Опубліковано: 3 вересня, 2021 Ладно закину пару девочек с других мест) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 MentiNeKenti 52 Опубліковано: 12 вересня, 2021 Харв дамы и господа Можно было дать ещё постоять но комбайны не спят и я им не доверяю 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
MentiNeKenti 52
Короче постараюсь быть кратким
По виду мои девчушки на 30-40 дне цветения
А поле с кукурузой на мой взгляд уже на завершающей стадии
Експерты ваше мнение как долго простоит ещё кукуруза до своего харва комбайном)) Украина 49 широта
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
28 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз