Втілив мрію в реальність,давно хотів влупити в бокс днат 250Ват і квантум борд на 160Ват,410Ват на палатку 80х80 буде норм?
Не курив більше тижння,вчора пихнув пролічену Саторі і подивився на свій витвір мистецтване міг відірвати очей!!!
І тут почало паяти....я зрозумі,що створив мікро всесвіт,похожий на галактику!!!По середині вимкнутий днат(чорна дира),а побокам квантум (смахує на зірки)які кружляють у танці.А вентиляція днату це вхід і вихід чорної дири,який досі ніхто не розуміє.
Я поняв що наше життя як мій сука бокс,в один прикрасний момент хтось витяне з розетки і всьо піздєц приплили.
Сьогодні на роботі хожу і угараю з вчорашнього тріпу
Вопрос
Братка 1 869
Втілив мрію в реальність,давно хотів влупити в бокс днат 250Ват і квантум борд на 160Ват,410Ват на палатку 80х80 буде норм?
Не курив більше тижння,вчора пихнув пролічену Саторі і подивився на свій витвір мистецтва
не міг відірвати очей!!!
І тут почало паяти....я зрозумі,що створив мікро всесвіт,похожий на галактику!!!По середині вимкнутий днат(чорна дира),а побокам квантум (смахує на зірки)які кружляють у танці.А вентиляція днату це вхід і вихід чорної дири,який досі ніхто не розуміє.
Я поняв що наше життя як мій сука бокс,в один прикрасний момент хтось витяне з розетки і всьо піздєц приплили.
Сьогодні на роботі хожу і угараю з вчорашнього тріпу
Поделиться сообщением
10 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас