Maugli007 990 Опубліковано: 29 січня, 2022 Кто на форуме продает семена сорта freak show сорт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 haps 4 355 Опубліковано: 29 січня, 2022 А можно спросить ? Зачем оно тебе ? )) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Весна666 8 746 Опубліковано: 29 січня, 2022 15 минут назад, haps сказал: А можно спросить ? Зачем оно тебе ? )) Чтоб лупануло крепко 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 29 січня, 2022 2 години тому, haps сказав: А можно спросить ? Зачем оно тебе ? )) Што би ти спросил )) Если серйозно , для Аута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 29 січня, 2022 Тут на Джа форуме так заведено ? Ти один вопрос а тебе вместо ответа ищо двесте вопросов 🙄 2 години тому, asaharax сказав: Чтоб лупануло крепко Как никогда в жизни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 29 січня, 2022 Как думаете в кроме Аута если в теплице вместе з помидорами )) ? Уж очень должни слитса з листом помидор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Стас020883 1 298 Опубліковано: 30 січня, 2022 У Barabashka спроси, под заказ думаю поможет.https://jahforum.net/tags/семена от barabashka69/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Migelxl 16 634 Опубліковано: 30 січня, 2022 9 часов назад, Gustomaster сказал: Тут на Джа форуме так заведено ? Ти один вопрос а тебе вместо ответа ищо двесте вопросов 🙄 А с какой целью интересуетесь? 1 1 Стим для наших Любимых))) тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Oracle 351 Опубліковано: 30 січня, 2022 10 часов назад, Gustomaster сказал: теплице вместе з помидорами У них питание по NPK отличается, а так то можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Лазаренко 3 688 Опубліковано: 30 січня, 2022 13 часов назад, Gustomaster сказал: Тут на Джа форуме так заведено ? Ти один вопрос а тебе вместо ответа ищо двесте вопросов 🙄 .....то 200 вопросов задают тем, кто сам не хочет искать по форуму, а думает что сейчас весь движ будет это делать. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Весна666 8 746 Опубліковано: 30 січня, 2022 13 часов назад, Gustomaster сказал: Как думаете в кроме Аута если в теплице вместе з помидорами )) ? Уж очень должни слитса з листом помидор А широта у тебя какая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 30 січня, 2022 3 години тому, asaharax сказав: А широта у тебя какая? 49 3 години тому, asaharax сказав: А широта у тебя какая? Знаю может недозреть , но попробовать должен 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Весна666 8 746 Опубліковано: 30 січня, 2022 21 минуту назад, Gustomaster сказал: 49 Знаю может недозреть , но попробовать должен Согласен пробывать стоит,но главное сентябрь с октябрем чтоб не подвели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 RISEWEED 1 738 Опубліковано: 31 січня, 2022 В 29.01.2022 в 21:05, Gustomaster сказал: Кто на форуме продает семена сорта freak show сорт У меня будет через неделю - две, могу маякнуть как приедет! 1 Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 31 січня, 2022 15 годин тому, RISEWEED сказав: У меня будет через неделю - две, могу маякнуть как приедет! Ниче брат непонял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 RISEWEED 1 738 Опубліковано: 1 лютого, 2022 12 часов назад, Gustomaster сказал: Ниче брат непонял будет в наличии данный сорт Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 1 лютого, 2022 5 годин тому, RISEWEED сказав: будет в наличии данный сорт И по чем ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 RISEWEED 1 738 Опубліковано: 2 лютого, 2022 19 часов назад, Gustomaster сказал: И по чем ? 450 грн 1 шт, точнее могу сказать как будут на руках 1 Семена конопли в Украине | Телеграм канал | Телеграм чат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 2 лютого, 2022 7 годин тому, RISEWEED сказав: 450 грн 1 шт, точнее могу сказать как будут на руках Для меня брат ето дороговато , буду искать аналоги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 SSLab 4 634 Опубліковано: 13 лютого, 2022 В 02.02.2022 в 23:04, Gustomaster сказал: Для меня брат ето дороговато , буду искать аналоги Обратись к бро @Vacuum Возможно у него ещё осталось немного семян. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Vacuum 6 824 Опубліковано: 13 лютого, 2022 Будут фемки скорее всего , в процессе)) 5 ganesh-эксперимент dark-devil-индор неудачный гроу-репорт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Gelix7 55 Опубліковано: 27 лютого, 2025 Також цікавить це насіння, якщо хтось продає напишіть будь ласка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Maugli007 990
Кто на форуме продает семена сорта freak show сорт
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
21 відповідь на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз