Грусть 5 Posted April 25 і прийдуть мусора з понятими,участковим, авокадом , журналістами і суддьєю , до мене до дому, а там цілий кущ! на скільки десят років закриють? раніше не судимий 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 kostia 19,483 Posted April 25 1 минуту назад, Грусть сказал: і прийдуть мусора з понятими,участковим, авокадом , журналістами і суддьєю , до мене до дому, а там цілий кущ! на скільки десят років закриють? раніше не судимий пожизненное сразу на хате и впаяют 3 не барыжу,по почте не высылаю))) Share this post Link to post Share on other sites
0 Грусть 5 Posted April 25 (edited) 4 минуты назад, kostia сказал: пожизненное сразу на хате и впаяют аби в сраку не паяли Edited April 25 by Грусть 4 Share this post Link to post Share on other sites
0 Грусть 5 Posted April 25 13 минут назад, kostia сказал: пожизненное сразу на хате и впаяют паранойю :( хз чи вартий гров моїх нервів... Share this post Link to post Share on other sites
0 ХаПаZz 305 Posted April 25 А, на якій підставі вони мають прийти? Щей така делегація, і навіть собака з поліцією буде) Щей весь кіпіш за 1 цілий кущ!) Якщо до тебе так прийдуть, то певно той кущ нікому не буде цікавий, бо натворив щось серйозніше. Але, якщо якась фігня станеться то ти таки маєш право: Не відкривати двері. (тебе нема вдома) На вибивання дверей потрібне не постановлення, а група спецназу. Позбавитись всього сухого. (ростущий кущ в землі = лише адміністративка) Нічого не підписувати. Не свідчити проти себе. Право на адвоката. Share this post Link to post Share on other sites
0 Kapman 842 Posted April 25 2 часа назад, Грусть сказал: і прийдуть мусора з понятими,участковим, авокадом , журналістами і суддьєю , до мене до дому, а там цілий кущ! на скільки десят років закриють? раніше не судимий Во первых если у тебя один куст то ты в 99% Нахер некому не нужен. А если спалять, то или в жопу раз или косить начинай на психическое расстройство. И что готов исправится. 1 Хочешь курить умей прятать кусты. Share this post Link to post Share on other sites
0 Бугор 12,141 Posted April 26 14 часов назад, Грусть сказал: там цілий кущ! Ремня дадуть і куща заберуть собі якщо розпатякаеш шо багатий то і грошей здеруть пару тисяч. 1 Share this post Link to post Share on other sites
0 Лазаренко 2,528 Posted April 27 В 26.04.2022 в 00:50, Kapman сказал: то или в жопу раз или косить начинай на психическое расстройство. дельные у тебя советы Share this post Link to post Share on other sites
Question
Грусть 5
і прийдуть мусора з понятими,участковим, авокадом , журналістами і суддьєю , до мене до дому, а там цілий кущ! на скільки десят років закриють? раніше не судимий
8 answers to this question
Recommended Posts