X720 951 Опубликовано: 9 мая, 2022 Wag1 форумчани! Вирішив завести репорт на свій, можна так сказати, перший гров (в минулому році були висаджені 2 авто фем - Acid auto та Mexican airlines, до харву не дожили, були зломані вітром). З насіння вибрав(все від errors seeds): 2X - Blueberry foto 2X - lsd foto 1X - Early Skunk foto 1X - Auto Bubble Gum 1X - Auto Girl Scout Cookies 1X - Lowryder 2X - Auto Pineapple 4X - Auto Gagarin 1X - Auto Blueberry Не все ще пророщене. Нижче фото Насіння замочував у розчині коневіну. Ph упав до 3.9. довелось підняти до 6.4. тей же самий розчин підливаю по пару мілілітрів у субстрат. В наступному пості розкажу про ділянки. І нехай Джа допомагає. Слава Україні! 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 602 Опубликовано: 10 мая, 2022 а чего так землици мало насыпал старина? орехов не мало набрал...это дома ты гровишь?что за лунки? 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MipHay 238 Опубликовано: 10 мая, 2022 Красавчик со стартом 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 11 мая, 2022 15 часов назад, MrHaze сказал: а чего так землици мало насыпал старина? орехов не мало набрал...это дома ты гровишь?что за лунки? Там торфяные таблетки, где мало. Добавлю ещё, со временем субстрата. Пока что на окне живут девочки) лунки без покупной земли. Немного навоза, доломитовая мука, местный песок + торф и агроперлит. Через недельку - полторы планирую высаживать в аут. По поводу количества: на фотики не особо рассчитываю, думаю что не созреют. Ну а автики - с моим опытом думаю тоже не все доедут) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 11 мая, 2022 (изменено) Сьогодні вкинув у р-н корневіну останній фотік - early skunk. Спробував інший варіант корневіну ( на фото посередині). Порадував. Ph залишився майже без змін, на відміну від першого варіанту, де розчин пішов у кислоту и доводилось його рівняти. Спробую наступного разу ще грандіс. Чекаю стабілізації нічної погоди і відправлю в аут. Одна Auto Pineapple 🍍щось відстає Сьогодні планую досипати трошки земелькою з домішками перліту Изменено 11 мая, 2022 пользователем X720 Доповнення 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 602 Опубликовано: 11 мая, 2022 Будь окуратней с доломитовой братка,если много положил будут траблы с пш 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 11 мая, 2022 12 минут назад, MrHaze сказал: Будь окуратней с доломитовой братка,если много положил будут траблы с пш Много не бросал. Чисто так немного потрусил, что бы как раз ph и выровнять + немного подкормки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
growkolhoz 1 652 Опубликовано: 11 мая, 2022 З початком. Все буде добре і все виросте Просто порада. Якщо використовуеш торф. таблеки ражду використовувати стакани 0,5 і під низ земельки трохи, щоб корінь у розвиток пішов. Він на 3-5 день вилізе з таблетки. Про дренаж я мовчу, самособою. Якщо автоматичні сторти, то давно існує метод подвійного стакану - рекомендую Обережніше з молодими паростками на вікні, можна і спалити. Як варік - затінити низ вікна білим папером. І світла ім додай, хоча б звичайний LED. 2 Колхозный Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 11 мая, 2022 Перша пара фото Blueberry була успішно відправлена в аут. 6 днів від каски їм. разом з фотіками до нового місця проживання також добрався регуляр північне сяйво. розкидав грозу та гром. Від слизнюків та мурах, накрив стаканчиками. Питання: стаканчики знімати вдень чи можна поки що так залишити? По дорозі до ділянки зустрів змію. Агресивна падлюка. Довелось ліквідувати. В інші стакани додав землі с агроперлітом, так як корінь вже виліз с торф'яної таблетки. В одну з pineapple 🍍(та що відстає) субстрат поки що не додавав. пролив до дренажу р-н корневіну. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 11 мая, 2022 6 часов назад, growkolhoz сказал: З початком. Все буде добре і все виросте Просто порада. Якщо використовуеш торф. таблеки ражду використовувати стакани 0,5 і під низ земельки трохи, щоб корінь у розвиток пішов. Він на 3-5 день вилізе з таблетки. Про дренаж я мовчу, самособою. Якщо автоматичні сторти, то давно існує метод подвійного стакану - рекомендую Обережніше з молодими паростками на вікні, можна і спалити. Як варік - затінити низ вікна білим папером. І світла ім додай, хоча б звичайний LED. Можливості дати додаткового світла нажаль немає. А так дякую за поради. Коріння і справді дуже швидко повилазило. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 16 мая, 2022 Перші втрати Фото лсд чомусь відмовились тупо проростати. 6 днів пройшло, а корінця так і не з'явилось. Відвідав першу поляну, нажаль одна фото блюбері помирає( Накривав стаканчиками. Так така буря була, що стакани так і не знайшов інша блюбері в порядку, так само як і Північне сяйво. інші дівчата поки що вдома. Вдень виношу на сонечко. Та що побільше - то невідомий ноунейм стрейн з барижної шишки (окупація, не було доступу до нормального насіння, ну буде з чим поекспериментувати) Стігми вже викинула. Горщик звичайно замалий для неї -3 літри. По ній питання, я її заношу в темряву на 13 годин, потім на сонечко. Я так розумію, що навіть якщо вона повноцінно зацвіте, то все одно повернеться потім на вегетацію, при 15-16 год світла? Ну і pineapple, та що відстає Чекаю стабілізації погоди. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MipHay 238 Опубликовано: 16 мая, 2022 Да кустики красивые. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 20 мая, 2022 20.05 Попоїв дам розчином стимулятору кореневої - грандіс до дренажу. вхід: Ph - 6.3 l ppm - 295 Вихід: Ph - 6.5 ppm - 107 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 191 Опубликовано: 23 мая, 2022 Не заливай их сильно,бо начнут тупить,а могут и сгнить.Из фотиков на твою широту,только фасты подойдут,и то нужно смотреть по репортам(или интересоваться у земляков с опытом). 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 23 мая, 2022 3 часа назад, Хотабыч сказал: Не заливай их сильно,бо начнут тупить,а могут и сгнить.Из фотиков на твою широту,только фасты подойдут,и то нужно смотреть по репортам(или интересоваться у земляков с опытом). Спасибо за советы, Бро. Понимаю что фотики не созреют, но понаблюдать охота за ними) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 25 мая, 2022 Щось зовсім все погано з дівчатками. Стали в розвитку, мабуть переливав + кури вирішили що це цікава рослина і її потрібно обов'язково подзьобати Було прийняте рішення висаджувати в аут. При висадці помітив що коріння не повилазило навіть з торф'яної таблетки і не пішло в підсипну землю десь сильно накосячив, підказуйте де. Висадив > пролив корневіном > посипав гром і грозу > накрив пляшками на ніч + ящиками від курок. на лісовій поляні все не дуже. Два фотоперіодних блюбері хтось тупо з,їв. Ну нічого закинимо туди авто мікс регуляри від еррорсів, або ноунейм бонусні насіння від них же. Пачка прийшла без наліпок. З менеджером так в не вдалося з'ясувати що це за насіння, навіть не зрозуміло це авто чи фото Північне сяйво доволі непогано себе почуває але це регуляр і треба помолитися Джа щоб дівчинка була) 2 партія на підході. зафігачив ще чаю з кропиви + Байкал. Хай настоюється. треба буде ще придумати як би його киснем насичити 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 191 Опубликовано: 27 мая, 2022 В 25.05.2022 в 19:23, X720 сказал: лісовій поляні все не дуже. Два фотоперіодних блюбері хтось тупо з,їв. Грозу сыпь непрерывным кольцом,и ставь обрезаную бутылку,так от слизней,улиток и стригуна наверняка защитишь. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 907 Опубликовано: 28 мая, 2022 @X720 Братуха, я не читал посты, а просто посмотрел фото. Скажу что земля, точнее то что называется у тебя грунтом, точно не подходит для аута. У тебя лесной песчаный кислый грунт, нихрена на нем не вырастит толкового. Ну это мое субъективное мнение, могу и ошибаться. 1 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 28 мая, 2022 49 минут назад, bonivur сказал: @X720 Братуха, я не читал посты, а просто посмотрел фото. Там земля не местная, замешаная ещё с осени, но и на том месте пока только один куст 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Chronixxx 167 Опубликовано: 29 мая, 2022 On 5/28/2022 at 11:44 AM, bonivur said: @X720 Братуха, я не читал посты, а просто посмотрел фото. Скажу что земля, точнее то что называется у тебя грунтом, точно не подходит для аута. У тебя лесной песчаный кислый грунт, нихрена на нем не вырастит толкового. Ну это мое субъективное мнение, могу и ошибаться. В Африці ландрейси на пісках ростуть і навіть без дощів))) Але тут сосновий ліс і ґрунт справді кислий. Бро @X720 шукай мішаний, листовий ліс (береза, вільха, осика, знак якості землі в такому лісі будуть чагарники ожини, малини) або якщо сосновий то шукай місце на погорілому. На погорілому сосновому лісі росте непогано. Я перші спроби садив геть в ідентичному місці як на фото(серед молодої посадки) і нічого толкового не вийшло. Поливай не поливай, а вода крізь пісок стікає в нижні шари землі. В мене та сама широта і фото лісу наче в мене дома))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bonivur 17 907 Опубликовано: 30 мая, 2022 10 часов назад, Chronixxx сказал: В Африці ландрейси на пісках ростуть і навіть без дощів А в Бразилии снимают два урожая кукурузы за год, но это не означает что у нас так можно. 2 Аут 2020 Jedi Genetics Тест-реп семян от бро Кактуса Аут 2020 Сборный тест-отчет-реп Тест-репорт 2021 Шаг в неизвестность Аут 2022 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 30 мая, 2022 Хоч погода не сильно і радує, але на днях уже мусить потепліти, все ж таки літо приходить, а там і матч збірної з шотландією , але не про це. Троє Durban poison сьогодні відправились на нове місце проживання. Сильно тягнулися вгору, світла шукали. Двоє були висаджені біля річки в чагарниках, одна в малині. 5-7 днів від каски Північному сяйву на лісовій дав чаю з кропиви. На днях, якщо все буде добре оброблю янтаркою 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 1 июня, 2022 Зробив крапельний полив для північного сяйва, лунку для неї не зоряджав, тому залив 3 літри компоту з добрив гхє. По 1.5 гро микро и блума на 3 літри води. + Замульчуавав трохи 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maugli007 990 Опубликовано: 7 июня, 2022 В 01.06.2022 в 17:53, X720 сказав: Зробив крапельний полив для північного сяйва, лунку для неї не зоряджав, тому залив 3 літри компоту з добрив гхє. По 1.5 гро микро и блума на 3 літри води. + Замульчуавав трохи Круто ) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 951 Опубликовано: 8 июня, 2022 Північне сяйво виявився мужиком. Дюрбан поісон 13 днів. Одна тормозить. Обробив їх янтаркою та полив. Гагарін 2 тижні: А так, погода більш менш радує, але вночі, ближче до світанку ще до +11 може просідати. Сьогодні планую висадити крайній десант 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас