MalsGrow 301 Опубликовано: 23 мая, 2022 Привіт знавцям! Намутив собі Airpot на 12л та 50г мікорізи для тестів))) Зібравши горщика постало питання: чи потрібно класти керамзіт-пенопласт на дно, якщо растіху планую підіймати на покупному грунті "Поліський" універсальний від Rich Land? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 751 Опубликовано: 23 мая, 2022 Навішо ще туди пхати щось? Сам Airpot суцільний дихальний дринаж)) сам субстрат добре дихає. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 23 мая, 2022 @БенЛаден Дякую. Пішов шаманити його під фастік 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 23 мая, 2022 @БенЛаден Black opium fast сидить і тішиться) Побачимо як буде з таким горщиком та мікорізою(36г на 12л грунту замішав) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 23 мая, 2022 @ХаПаZz то вже некст лвл, йдемо "ніспіша" 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 23 мая, 2022 @ХаПаZz @БенЛаден Взагалі, мені цікаво наскільки "мошною" буде різниця відносно мого підходу до діла з репорту. Бо інфи тут багато, намагаюсь максимально цікаву протестити, і в своїх можливих межах реалізувати. Благодарчік!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 23 мая, 2022 @ХаПаZz тіпа тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 JahSaveTheQuen 997 Опубликовано: 24 мая, 2022 Не треба. Але поліський це ше та лотерея, одного разу спортив авта бо земля була взагалі лєва)) сподіваюсь тобі пощастить. В землю дуже варто додати 30% перліту ще, а взагалі як на мене ідеальний мікс це Plagron Light 55-60%, 25-30% кокос, 10-15% перліт, пролити легко цю суміш слабесеньким компотом на 350-400ппм з бази + кореневого стимулятора, буде ідеально ) 2 Первый гров. ДНАТ 400/600w + LED 360w. Открытый балкон. Blue Dream fem + Bubble Gum fem auto. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 JahSaveTheQuen 997 Опубликовано: 24 мая, 2022 20 часов назад, ХаПаZz сказал: Как по мне, мешок из спанбонда дышит так, что все эти эирпоты проигрывают на раз. Поливать чаще приходится. А вообще, весь секрет в правильной воздушной почве. Я то думал, кто то решил дюз навтыкать по радиусу и орошать корневую воздушнокапельно с подачей возуда), во то был бы настоящий эирпот) Гровив і в тканинних мішках і в еірпотах. Еірпот мені зайшов набагато більше. Коли жара в боксі то тканинні просто в порохно по боках сохнуть, що є гірше для коріння, бо дихання диханням але сахара і пересихання кінців нічого доброго не дають, та й взагалі підливати треба частіше - більш йде випаровування через тканину. Підливання тканинного горшка завжди починається з розтіканню води по краях мішка... дуже нервує)) В еірпоті з цим менше проблем. В еірпоті ще "трюк" з формою, що дозвляє вмістити в той же об'єм на 10-15% більше коріння за рахунок того що воно крутиться і тікає з тих дирок. Ну і вони багаторазові, легко миються, регулюється об'єм (можна дно вище поставити). Короче купив собі декілька розмірів в колекцію і забув про тканинні назавжди ) 1 Первый гров. ДНАТ 400/600w + LED 360w. Открытый балкон. Blue Dream fem + Bubble Gum fem auto. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 JahSaveTheQuen 997 Опубликовано: 24 мая, 2022 А загалом як вже сказали - дихання кореневої в основному залежить від правильного субстрату а не від горшка. 1 Первый гров. ДНАТ 400/600w + LED 360w. Открытый балкон. Blue Dream fem + Bubble Gum fem auto. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 KentKenta 389 Опубликовано: 24 мая, 2022 Как по мне, мешок из спанбонда дышит так, что все эти эирпоты проигрывают на раз. Поливать чаще приходится. А вообще, весь секрет в правильной воздушной почве. Я то думал, кто то решил дюз навтыкать по радиусу и орошать корневую воздушнокапельно с подачей возуда), во то был бы настоящий эирпот) У этого горшка есть одно не оспоримое достоинство - он расстёгиваеться по высоте что очень удобно при завершении грова и доставании земли)))Я такие поливал кароче у одного товарища, кусты на тот момент уже цвели и земля немного утрамбовалась и основной проблемой было то что пока не приноровился часть компота сразу же через эти же дырки стекала в поддон)) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 751 Опубликовано: 24 мая, 2022 Я взагалі бомж і в пляшках пластикових піднімаю 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 24 мая, 2022 @ХаПаZz @KentKenta @JahSaveTheQuen @БенЛаден Послухавши Вас панове, вирішив запустити ще 1 експеримент з аірпотом власного виготовлення: АвтоСирок був успішно десантіруваний у горщик 20л: 6 отворів 8мм знизу + "через одну квіточку" по периметру. Дренаж: промитий пенопласт покришений на шматки 5х5-5х8 см. Субстрат: "Поліський" 80%+ 10% перліт + 10% вермікуліт + мікоріза 7г в заміс субстрата + 5г в саму лунку(більше не було, дозамовив ще 113г, думаю ще трішки по периметру втикнути по 5г на 10 см, приблизно 5-7 таких лунок) Фотки будуть пізніше, і в репорті. Всім мирного неба! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 24 мая, 2022 19 хвилин тому, БенЛаден сказав: Я взагалі бомж і в пляшках пластикових піднімаю Мені до такого рівня ще чесати широкою дорогою! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 751 Опубликовано: 24 мая, 2022 28 хвилин тому, MalsGrow сказав: Мені до такого рівня ще чесати широкою дорогою! Тут один в стопці підняв куща норм))) Вобще маньяк) Та насверлив дирок по всій пляшці. Кокос з землею на пополам закинув і підіймаєш Микориза руле правда. Хороше світло та стіми. А на велику тару органіка руле 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 24 мая, 2022 1 хвилину тому, БенЛаден сказав: Та насверлив дирок по всій пляшці. Кокос з землею на пополам закинув і підіймаєш Микориза руле правда. Хороше світло та стіми. А на велику тару органіка руле Світло має бути за пару днів: UHE-440fr, але то вже будуть інші тести, і то буде індор, і то буде осінь. Зараз мене цікавить: як себе покаже автік в різній тарі і т.д., в "постійно досяжному" ауті, за умови "нормального" догляду. За фотіки, пацики, ми з Вами вже будемо спілкуватись по мірі їхнього десанту на ничку, там теж планується "по взрослому": з скатами вкопаними+ перегній чудотворний + трішки мікорізи під посадку. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 24 мая, 2022 20 хвилин тому, БенЛаден сказав: Тут один в стопці підняв куща норм))) Вобще маньяк) Та насверлив дирок по всій пляшці. Кокос з землею на пополам закинув і підіймаєш Блін, для мене те, що я зараз бачу на свої очі, і намагаюсь робити своїми руками- то вже магія! А оці розповіді про кущ зі стопки, то взагалі епос народний. Але розумію, що то все щира правда! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 БенЛаден 13 751 Опубликовано: 25 мая, 2022 12 години тому, MalsGrow сказав: А оці розповіді про кущ зі стопки, то взагалі епос народний. Так репорт є на форумі десь в дебрях). я сам не вірив і прикальнувся що чел цілий кущ в стопку засунув. То він обідився 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MalsGrow 301 Опубликовано: 25 мая, 2022 7 годин тому, ХаПаZz сказав: то в тебе підуть справи в гору на такій пушці) Побачимо, то вже на осінь буде, якщо Бог дасть. А поки все на рідненькому сонечку робитиму 9 хвилин тому, БенЛаден сказав: Так репорт є на форумі десь в дебрях). я сам не вірив і прикальнувся що чел цілий кущ в стопку засунув. То він обідився блін, треба якось полазити-пошукати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
MalsGrow 301
Привіт знавцям! Намутив собі Airpot на 12л та 50г мікорізи для тестів)))
Зібравши горщика постало питання: чи потрібно класти керамзіт-пенопласт на дно, якщо растіху планую підіймати на покупному грунті "Поліський" універсальний від Rich Land?
Поделиться сообщением
18 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас